erkekler

Ölçü ve denge önemli herşeyde bu şekilde.
Tabiki değişmek zorunda değilsiniz ve bu yapınızın oluşması bir yıl değil yirmi sekiz yılınızı aldı pat diye olmuyor değişmiyor insan.
Fakat burası ataerkil bir toplum bir şey istemeyen kendi ayakları üzerinde duran kadını takdir ediyorlar erkeklerin hoşuna gidiyor sonrasında ise kendini işe yaramaz hissediyorlar çünkü çoğu anne ağam, oğlum,paşam diye pohpohlayarak büyüttü oğullarını her şeyi siz hallederseniz karşı tarafa yapacak bir şey kalmazsa takdir edilmeyecek kendini değersiz hissederek bir çeşit sorun veya kaçış kapısı açılacaktır ilişkilerde.

Bir arkadaşım sizin gibiydi iki yıl kadar oluyor evleneni eve çocuk mu aldım eş mi bilmiyorum bütçe planlama bende, musluk bozulsa ben yapıyorum yada usta çağırıyorum annelik yapıyorum resmen dedi. İlişki döneminde ise bir kere bile bir şey istemedim her sorunumu kendim çözdüm aynı evin içinde bir hayat paylaşıyoruz ama yeterli sorumluluğu almıyor dedi. Belki flört veya sevgililik döneminde bazı konularda destek istese sorunun kaynağını anlardı adamın yapısı mi bu yoksa arkadaşım hep kendi hallettiği için x halleder yaaa rahatlığında mi kimse bilmiyor şuan.
kaç yaşında evlendi?

Arkadaşlar tekrar merhaba,

İyi dencek şekilde para kazanan, kariyeri olan biriyim. Kimsenin parasını yemem, kimseyi kullanmam. Kendime hediyeler aldırmam. İhtiyacımda yok. Bir şeye ihtiyacım varsa gider kendim alırım. Düğün istemem, altın istemem. Birlikte yapalım kafasındayım. Enayilik mi bu?Herkese saygı duyarım. Düzgün biri olduğum söylenir. Babamı küçükken kaybettim. Annem bizleri en iyi şekilde okutmaya çalıştı. Kardeşlerimde benim gibi. Annem bize düzgün olun, ayağınızın üstüne basın dedi. Güçlü olmayı annemden öğrendim. Benim ablam evli, çok iyi bir evliliği var. Bende düzgün bir hayat yaşamak istiyorum. Karşımdaki kişilere boyun eğmek tarzım değil.Erkekleri başka şekilde elde etmekte bana göre değil. Yapmacık olamıyorum. Toleransım var belli yere kadar ama. Kimseyi zorla benle kalsın diye zorlamam. Güzel olduğumu da derler. Zamanında çok iyi insanlar çıktı karşıma, ama okul kitap derken olmadım. Şimdi ise hayal kırıklığı herkes. Çok ilişki yapan biride değilim. 28 yaşıma geldim. Yalnızım. Arkadaşlarım bi erkege fedakarlık yaptırmam gerektiğini söylüyor, bana bişeyler aldırcakmısım vs o zaman aşık oluyorlarmış. İyi de benim tarzım bu değil. Zorla illa böyle mi yaşanmalı herşey. Bende mi böyle şımarıp, yapışayım. Yapmacık ilgiyi vereyim? Onlar sevgililerinin üstüne cok düşüyor. Tamam bende ilgiliyim ama o derece abartamıyorum. Kimseye bulunmaz hint kumaşı gibi davranamıyorum. Ne yapmalıyım? Yalnız ölmeyi mi bekleyeyim? Değişmeyi mi deneyeyim? Bunları kendimi övmek için anlatmadım. Zaten beni tanımıyorsunuz. Keşke böyle olmasam diyorum.
Arkadaşınızın dediğine sonuna kadar katılıyorum . Ayrıca artık ilişkiler ben buyum, böyleyim, yapamıyorum minvalinde değil dünya da doğal seyrınde ideal haliyle ilerleyen hiçbirşey yok buna insan ilişkileri de en başta dahil. Eksiğiniz davranış ve tutum olarak nerelerde bunu bulun ve üzerine gidip geliştirin.

Arkadaşınızın dediğine sonuna kadar katılıyorum . Ayrıca artık ilişkiler ben buyum, böyleyim, yapamıyorum minvalinde değil dünya da doğal seyrınde ideal haliyle ilerleyen hiçbirşey yok buna insan ilişkileri de en başta dahil. Eksiğiniz davranış ve tutum olarak nerelerde bunu bulun ve üzerine gidip geliştirin.
Bedensel artık çoğu şey

güzelim kariyerim var akıllıyım gururluyum ayakları yere sağlam basarım kimseyi kullanmam saçma sapan davranmam ölçülüyüm iyi para kazanırım ailem düzgün yapış yapış değilim yol yordam bilirim fazlasıyla olgunum iyi kalpliyim yirmili yaşlardayım.... uhhh. super girl. böyle birini havada kaparlar. bir düğüne gitsen on kişinin aynı anda tanışmak istemesi lazım. yine iş yerinde üstüne adam yağması lazım. ortak arkadaşlarınızın kankalarının sizin bir toplu fotoğrafınızdaki halinizi görüp bu kız kim beni tanıştır demesi lazım. sosyal medyada her gün sizi bir yerlerde görüp beğenen istek atanlar olması lazım. ortak akrabaların bu iş olsun diye ailenize haber göndermesi lazım. çünkü bu özellikler yüzde birlik kısım. ya siz bu özelliklerinizi abartıyorsunuz ya çok soğuk bir insansınız ya da mükemmeli arıyorsunuz. bilemedim.

Benim abim sizin gibi bir insan hayal ettiğini birlikte yapmak istediğini söyler hep bunu şu yüzden söyledim herkesin bir kafa dengi var bu hayatta duruşunuz değil konu ,doğru yerde doğru zamanda olmak önemli. Sosyalleşin. Ben internetede inananlardanım. Arkadaşım Amerika'da tinderda buldu hayatının aşkını ve gerçekten çok mutlular evlendiler. Ne istediğinizi iyice düşünün, kafanızda canlandırın düşünce gücüde önemli bir faktör bence. Hayatımın aşkıyla birlikte olsam nasıl hissederdimi sorun kendinize.

İlişki olayına taktikle bakamıyorum ben. Olduğunuz gibi davranmadığınız bir ilişki evlilik ile de sonuçlansa mutsuz olacaksınız. Yaşınız daha genç, karşınıza sizi anlayan ve değer veren birisi elbet çıkacaktır.

güzelim kariyerim var akıllıyım gururluyum ayakları yere sağlam basarım kimseyi kullanmam saçma sapan davranmam ölçülüyüm iyi para kazanırım ailem düzgün yapış yapış değilim yol yordam bilirim fazlasıyla olgunum iyi kalpliyim yirmili yaşlardayım.... uhhh. super girl. böyle birini havada kaparlar. bir düğüne gitsen on kişinin aynı anda tanışmak istemesi lazım. yine iş yerinde üstüne adam yağması lazım. ortak arkadaşlarınızın kankalarının sizin bir toplu fotoğrafınızdaki halinizi görüp bu kız kim beni tanıştır demesi lazım. sosyal medyada her gün sizi bir yerlerde görüp beğenen istek atanlar olması lazım. ortak akrabaların bu iş olsun diye ailenize haber göndermesi lazım. çünkü bu özellikler yüzde birlik kısım. ya siz bu özelliklerinizi abartıyorsunuz ya çok soğuk bir insansınız ya da mükemmeli arıyorsunuz. bilemedim.
Kriterlerim var bide yaş gecmıs gozuyle bakıyorum artık kendıme.Tabi yazan coktu sevgılım vardı. Yazanlardan da umudum yok artık ya. Herkes benı bırakcakmıs gibi.

Benim abim sizin gibi bir insan hayal ettiğini birlikte yapmak istediğini söyler hep bunu şu yüzden söyledim herkesin bir kafa dengi var bu hayatta duruşunuz değil konu ,doğru yerde doğru zamanda olmak önemli. Sosyalleşin. Ben internetede inananlardanım. Arkadaşım Amerika'da tinderda buldu hayatının aşkını ve gerçekten çok mutlular evlendiler. Ne istediğinizi iyice düşünün, kafanızda canlandırın düşünce gücüde önemli bir faktör bence. Hayatımın aşkıyla birlikte olsam nasıl hissederdimi sorun kendinize.
Tinder falan benlık degıl ya . Hayal ediyorum. Ama dıyorumki benım sınavım bu

İyi bir ilişkinin anahtarı erkeğe birseyler aldırmak falan değil. "Erkeğe birseyler aldiracakmişsin ondan sonra aşık oluyormuş" cümlesi de duyduğum en saçma tespitlerden biri olabilir. Öyle ilişki olmaz. İlişkide kadının rolü hep birseyler isteyen kendine hediye vs aldıran hesap ödeten değildir ona başka birsey denir. Gercek bir ilişki için karşılıklı emek gerekir ve insan emek verdiği ilişkiye sahip çıkar.

Arkadaşlar tekrar merhaba,

İyi dencek şekilde para kazanan, kariyeri olan biriyim. Kimsenin parasını yemem, kimseyi kullanmam. Kendime hediyeler aldırmam. İhtiyacımda yok. Bir şeye ihtiyacım varsa gider kendim alırım. Düğün istemem, altın istemem. Birlikte yapalım kafasındayım. Enayilik mi bu?Herkese saygı duyarım. Düzgün biri olduğum söylenir. Babamı küçükken kaybettim. Annem bizleri en iyi şekilde okutmaya çalıştı. Kardeşlerimde benim gibi. Annem bize düzgün olun, ayağınızın üstüne basın dedi. Güçlü olmayı annemden öğrendim. Benim ablam evli, çok iyi bir evliliği var. Bende düzgün bir hayat yaşamak istiyorum. Karşımdaki kişilere boyun eğmek tarzım değil.Erkekleri başka şekilde elde etmekte bana göre değil. Yapmacık olamıyorum. Toleransım var belli yere kadar ama. Kimseyi zorla benle kalsın diye zorlamam. Güzel olduğumu da derler. Zamanında çok iyi insanlar çıktı karşıma, ama okul kitap derken olmadım. Şimdi ise hayal kırıklığı herkes. Çok ilişki yapan biride değilim. 28 yaşıma geldim. Yalnızım. Arkadaşlarım bi erkege fedakarlık yaptırmam gerektiğini söylüyor, bana bişeyler aldırcakmısım vs o zaman aşık oluyorlarmış. İyi de benim tarzım bu değil. Zorla illa böyle mi yaşanmalı herşey. Bende mi böyle şımarıp, yapışayım. Yapmacık ilgiyi vereyim? Onlar sevgililerinin üstüne cok düşüyor. Tamam bende ilgiliyim ama o derece abartamıyorum. Kimseye bulunmaz hint kumaşı gibi davranamıyorum. Ne yapmalıyım? Yalnız ölmeyi mi bekleyeyim? Değişmeyi mi deneyeyim? Bunları kendimi övmek için anlatmadım. Zaten beni tanımıyorsunuz. Keşke böyle olmasam diyorum.
Düşüncelerimiz benzer ve evlenene kadar birçok sıkıntı yaşadık eşimle. Ben habersiz ondan once online olarak ödeme yapiyordum. Ama şimdi düşünüyorum gerek yokmuş o kadar ben hallederim ayaklarına. Erkek fıtratı gereği sorumluluk üstlenmek zorunda. Kadin cocuk sahibi olup calisamayabiliyor. Böyle olacak değil ama böyle olursa da yadirganmaz ama siz herseyi ustlenirseniz karşı taraf kendi sorumluluklarından kaçabilir yani hayatta denge esas. Bu yüzden hediye istemek değil de gelen hediyeleri kabullenmelisiniz. İlgili davranmayı cozmelisiniz çünkü sevgi emek istiyor bu da ilgiyi gerektiriyor gerektigi sekilde. Her ilişkinin dinamiği farklı sadece karşınıza biri çıktığı zaman ikinizin karakterine göre şekil vereceksiniz.

konu sahibini bilmem de mesela ben sosyal medya kullanmıyorum

düğüne nişana gitmem çünkü arkadaş çevremde pek evlenen yok -yoksa severim eğlenceyi giderim ama düğün yok ki gidelim
ha aile çevrem kalabalıktır ama bizde düğünler mevlütlüdür dolayısıyla erkekler kadını görmez

benim ailem sülaleyle uyuşmadığı için (atatükçü vs. olmaları sebebiyle) bize görücü gelecek olan zaten azdır gelecek olana da bizimkiler gitsin kızımla görüşsün vs derler görücü usulüne karşılar, kabul etmediler etmezler.

iş ortamım tr'de pek olmadı (şu anda da remote çalışıyorum) çalıştığım y.dışı enstütülerde de heteroseksüel insan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordu :D

yani olmayınca olmuyor işte...abarttığım bir özelliğim yok kendimi tanımlarken.

konu sahibini bilmem de mesela ben sosyal medya kullanmıyorum

düğüne nişana gitmem çünkü arkadaş çevremde pek evlenen yok -yoksa severim eğlenceyi giderim ama düğün yok ki gidelim
ha aile çevrem kalabalıktır ama bizde düğünler mevlütlüdür dolayısıyla erkekler kadını görmez

benim ailem sülaleyle uyuşmadığı için (atatükçü vs. olmaları sebebiyle) bize görücü gelecek olan zaten azdır gelecek olana da bizimkiler gitsin kızımla görüşsün vs derler görücü usulüne karşılar, kabul etmediler etmezler.

iş ortamım tr'de pek olmadı (şu anda da remote çalışıyorum) çalıştığım y.dışı enstütülerde de heteroseksüel insan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordu :D

yani olmayınca olmuyor işte...abarttığım bir özelliğim yok kendimi tanımlarken.
benimde aynı. Kaç yaşındasınız ?

Arkadaşlarım bi erkege fedakarlık yaptırmam gerektiğini söylüyor, bana bişeyler aldırcakmısım vs o zaman aşık oluyorlarmış.
Ya ne saçma insanlar var. Sana masraf yapti diye seni seven kendine dhaa fazlasını aldiran baska kadın bulur onu daha çok sever .
Bu bir kıstas mi?
Bence sen akıllı bir kadınsın. Eğer etkileniyorsan böyle salak insanlarla dostluğuna son ver

benimde aynı. Kaç yaşındasınız ?
daha önce de demiştim 40 oluyorum ben kasımda
valla konunuzu sabote etmek istemem de ben aile çevreme göre seküler/elit kalan arkadaş çevreme göre muhafazakar/kırsal kalan arada kalan bir tipim mesela...böyle çok farklı bir profilim var genel bir çerçeveye oturmuyorum.

20li yaşlarımda da kariyerimi önceledim, yalan değil, pişman da değilim.
e sonra da büyük bir hastalık sorunu yaşadım. derken derken seneler geldi geçti

çok da ölmüyorum zaten erkekler için
hayatıma giren çıkan insanlar da oldu/oluyor yapyalnız da değilim açıkçası da
sorunum hani varsa o "ruh ikizi" onu bulamamak :D

Ya ne saçma insanlar var. Sana masraf yapti diye seni seven kendine dhaa fazlasını aldiran baska kadın bulur onu daha çok sever .
Bu bir kıstas mi?
Bence sen akıllı bir kadınsın. Eğer etkileniyorsan böyle salak insanlarla dostluğuna son ver
Tarzımız farklı zaten. Ama onlar degerlıler. Sevgilileri geri yazıyo. Ben yeni ayrıldım, başka kızlar için terkedildim.

daha önce de demiştim 40 oluyorum ben kasımda
valla konunuzu sabote etmek istemem de ben aile çevreme göre seküler/elit kalan arkadaş çevreme göre muhafazakar/kırsal kalan arada kalan bir tipim mesela...böyle çok farklı bir profilim var genel bir çerçeveye oturmuyorum.

20li yaşlarımda da kariyerimi önceledim, yalan değil, pişman da değilim.
e sonra da büyük bir hastalık sorunu yaşadım. derken derken seneler geldi geçti

çok da ölmüyorum zaten erkekler için
hayatıma giren çıkan insanlar da oldu/oluyor yapyalnız da değilim açıkçası da
sorunum hani varsa o "ruh ikizi" onu bulamamak :D
Geçmiş olsun. Bu arada bende sizin gibiyim. orta karardayım . Keske olmasam

Back
X