Erkekler....

sassygirll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
2.379
2.164
333
Eşinizle nişanlınızla ya da sevgilinizle kavga ettiginiz tartıştıgınız zaman ona ders vermek için neler yapıyorsunuz ?

ben genelde konuşmuyorum, doğru olmadığını biliyorum ama surat yapıyorum...allahtan onun sürdürme huyu yok hemen düzeltmeye çalışıyo.

haklıysam, susuyorum... hatasını anlayana kadar...
haksızsam, kavga etmeye devam ediyorum kaydirigubbakcemile3

ben arıyorum bagrıyorum cagrıyorum ama o telefonun ucunda tamam hayatım diyince daha da cıldırıyıorum onun yüzünden 3 tane telefon kırdım ::)

Haklıysam soylenırım, sonra tavır alırım.
Gelır oper.

Hatalıysam gıder operım, bazen hemen pas vermez.
Bu kez de pas vermedı dıye tavır yaparım, bır kenarda sessızce otururum.
Gelır ve oper.

uzakta olanlar için biraz zor bir durum :)

Haklıysam tavır alırım hatasını anlayana kadar.

Haksızsam kendimi haklı çıkarırım.

Olmadı hiç birşey yapmam kaydirigubbakcemile3

genelde susup surat yaparım başka odaya geçerim ama benim tavrım uzun sürmez
bir şekilde barışırızboshayallersmile

oturur sorunumuz hakkında konuşurum,trip atmak bence ilişkileri yıpratır,ne güzel konuşmak gibi bir yeteneğimiz var,kullanalım değil mi ama ? akannehir

tarjamy cım
senın deıdıgın ıcın aynı frekansta bırı olmalı karsında
konusmanın degerını bılen

kesinlikle öyle,o yüzden ilişkilerde sevgi kadar iletişimde çok önemli.iletişim kuramadığım bir insanla ilişkimin sürmesine imkan yoktur.ne kendime eziyet ederim ne ona.

Tabiki aktörlük kendi halini görsün diye taklit sanatım çok iyidir

ben iletişim okudugum halde ben bile yeri geliyor nişanlımla iletişim kuramıyorum her ne kadar ilişkilerde biz ruh eşiyiz biz çok iyi anlasıyoruz desek de kimse %80 bile anlasamıyor bir an bir yerde sorunlar cıkıyor bu konuyu acmakta ki amacım nasıl ders verebilirz onlara birbirimizi kırmadan üzmeden onların bizi anlamasını nasıl saglayabiliriz çünkü biz gerçekten çok inceyiz ve onlardan farklı düşünüyoruz

Back
X