- Konu Sahibi SekerliAyran
ooo
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben bisi danisicamda sizlere ben erkeklerin organlarindan tiksiniyorum neden bilmiyorum ama oyle sizce benim sorunum ne olabilir? Psikologa gitmelimiyim?
aaaa halbüki biz bayılıyoruz sen neden beğenmedinki bebişim?Neyse ya kizicaksiniz belliki konuyu kilitlerse iyi olur tesekkur ederim iyi kotu butun yorumlariniz icin
Kaç tane gördün de tiksindin bu yaşta?
canım sen bu yaşta erkeklerin organlarını düşünmek yerine kendini derslerine verip yaşının insanı olsan daha iyi olur bence.
bu küçük arkadaşımız geçtiğimiz günlerde ''ben hiç gusül abdesti almıyorum çok saçma geliyor'' diye bi konu açmıştı. belli ki baya görmüş :26:
bu küçük arkadaşımız geçtiğimiz günlerde ''ben hiç gusül abdesti almıyorum çok saçma geliyor'' diye bi konu açmıştı. belli ki baya görmüş :26:
Diğer konularına bakaydım, anlardım..Sormuş bulundum..
Şaka bir yana, kınamak değil de ne bileyim o yaşta biz okuyorduk ya.. Okumayan arkadaşlarımız da vardı ama adam penislerini düşünmüyorduk.. Hatta belki salak diyeceksiniz ama ben bilmiyordum bile doğru dürüst.. Çok garip.. ://
Konularin sahte mi bilmiyorum ama dedigine gore 16 yasindasin, okumuyorsun, 33 yasinda bir adamdan hoslaniyorsun. Her iki turlu de bir psikologa gorunmeye ihtiyacin var gibi duruyor.
aaaa halbüki biz bayılıyoruz sen neden beğenmedinki bebişim?![]()