• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler :(

sözlü değilimki sevgili olma tarihi o :26: tanışma yıl dönümü gibi bişey olsa onu seçcektim ama en iyisi o yazıyı kaldırmak yanlış anlaşılıyo :17:

sevgilim şu an sadece okul bitcek iş bulcak aileler tanışcakda anca o zaman düğün tabi Allah nasip ederse... yani kitap için erken galiba:30::30:

hmm ben olayi farkli anlamisim o zaman :D ben ciddi ciddi sozlendiniz sandim :40:
yine erken degil bence ama sen bilirsin :)

ben o kelimeyi bile söylemeye utanıyorum ama şey videoları izlemeyen erkek yokmudur :KK43::KK43:

sevgilimin izlemesi neyse umrumda değil ama eşimin öyle şeylere bakıp araması canımı çok sıkar, çok koyar...
sevgilim malesef öyle videolarla ilgileniyomuş :KK43: yani izliyomuş :KK43: evliykende izler mi? :KK43:

onu çok seviyorum adını duymak bile yüzümü güldürüyo ... ama evlilik için sevgi yetmez her ince ayrıntıyı kafama takıyorum :KK43::KK43:
çokta takılma bırlıkte de ızleyebılırsınız , p... ızlemesı demek senı sevmedıgı ya da fantazılerınde sana yer vermedıgı anlamına gelmez kı. bız bırlıktede ızlıyoruz cınsellık konusunda bellı sınırlar dahılınde acık olmak lazım bence hem gorundugu kadar ıgrenc degıl erotızm yuklu bırseyler bulup bırlıkte ızlenebılır bence.. ve her erkek p.. ızler, ızlemıyorum dıyen yakan soyler, mesela bır sure ayrı kaldınız dıyelım muhakkak m... yaparlar...

Back
X