• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde cilvenin yeri???

Cilve mi cilvenin c'sini bilmem ben :1:
Erkek arkadaşım ise sever cilveyi.
Öyle böyle gidiyoruz işte :1:

Kişiden kişiye değişen bir olgu ama her bayanın dozunda yapması gereken iyileştirici birşey bence..

Bende eşimde uluorta ya da aile çevresinde sarılmalar şakalaşmalar vs. hareket ve sözlerden hoşlanmayız.

ama evdeyken farklı.. çocuk taklidi konuşması bence son derece itici..

hafif dekolte giyim bakım ve iki endam yeter :60: huylandığı yerler kulak üflemeleri :60:

ya bende öyle cilveli değilim ama içimden geldiğindede öperdim ya.. ama mesela öyle bebeğmli, aşkımlı falan çok konuşamam nebiliyim ya yapı meselesi ya da İçten gelen bişidir bence

çok eski bir topik vardı. googdan taratırsan yine başlığı bulursun.
"kocalara işveli cilveli dayak " gibi bir şeydi..
orayı bir oku çok çılgın cilveler bulacağına emin olabilrisin..
hayal dünyası sınır tanımıyor:51:

Islak tişörtler bile vardı konuda :60: :60:

cilve uluorta yapılacak bişi değil bence o nedenle evli değilseniz pek takılmayın cilve konusuna ama bazen bir göz süzme ve gülümseme erkeklerin aklını başından alabilir...ama erkeğin yanağına durduk yere kondurulan minnacık bir öpücüğün içten gelmesi gerekli bence karşınıza daha böyle biri çıkmamış...

Kırbaç olayını yapmak istiyorum :60: sanırım şiddete meyilliyim..:37:

:9::9::9: eşime diyorum da korkuyor :60: bu sen misin tanıyamıyorum diye :53: kk konuları sağolsun..

kelepçele:1: kırbaçla :27::27:

ver kırbacı ver kırbacı :60:

şu kahve nelere kadir be. biri de bant yapıştırmıştı malum yerine de kahve getirince baaakk cıss oldu demiş. sonuç tahmininiz üzere...:1:
işin ilginç yani benim eşim bunlara gülmekten komalık olur:51:

Bak sen bant nelere kadirmiş :27::27: izola bantmı koli bantı mı acaba :52::52::52:

Bak sen bant nelere kadirmiş :27::27: izola bantmı koli bantı mı acaba :52::52::52:

:1::1:ay abla herkes de böyle sormuştu zaten. hatta demişlerdi benim adam çok fena beni anca koli bandı paklar..
biri demiş işte sen bekarsın yara bandı seni kesmiş, biz evliyiz koli bandı anca paklar diye..
çok ilginç hayal dünyası işte. kız yara bandı yapıştırıyor. sonra baaak cıss oldu.. sonra evin içinde koşturmaca son durak yatak:1:

Kırbaç olayını yapmak istiyorum :60: sanırım şiddete meyilliyim..:37:

:9::9::9: eşime diyorum da korkuyor :60: bu sen misin tanıyamıyorum diye :53: kk konuları sağolsun..

kelepçele:1: kırbaçla :27::27:

ver kırbacı ver kırbacı :60:

Çok sadist gördüm seni :23::23: az yavaş kırbaçla sende ousun canı yanmasın bari :27::27:
Tak kelepçeyi vur kırbacı :60: :60:

Karşına çıkan kişiye duyduğun sempatiyle alakalı içten gelerek yapılan birşey soğuuk olduğumla eleştirildim hep hiç içimden işve cilve gelmezdi sonra biri çıktı karşıma birden kendimi burda şu haraketleri yapma diye fırça yer halde buldum
İçinden gelmeyerek olmaz hem olmadığın bir karakterin içine girmek kişiliğine de zarar verir , cilvesiz olmak kayıp değil , beğenen olduğu gibi beğensin.

koli bant anca kapatır :60::60:

bir de buz cilvesi vardı... buz kalıplarından alıp eşinin boynunda vs .gezdiriyorsun ;

tahmini 2 sonuç var : ya yatakta bitecek ya da kodeste :1:

bunun iki cevabı var. aslında hiç denemedim de.. tahminim. ilk zamanlar yatakta bitebilir. ama 4-5 yılı geçtikten sonra %80 kodeste biter:1:

:1::1:ay abla herkes de böyle sormuştu zaten. hatta demişlerdi benim adam çok fena beni anca koli bandı paklar..
biri demiş işte sen bekarsın yara bandı seni kesmiş, biz evliyiz koli bandı anca paklar diye..
çok ilginç hayal dünyası işte. kız yara bandı yapıştırıyor. sonra baaak cıss oldu.. sonra evin içinde koşturmaca son durak yatak:1:

Koptum varyaaa :60::60: korkulur bu hatunlardan varya :23::23:

koli bant anca kapatır :60::60:

bir de buz cilvesi vardı... buz kalıplarından alıp eşinin boynunda vs .gezdiriyorsun ;

tahmini 2 sonuç var : ya yatakta bitecek ya da kodeste :1:

Buz eskidi artık,bir arada odanın içine direk dikilsin dendiiiii tepesine inip çıkılacaktı :60: :60:
Birisideyaaa ben kilolyum nasıl çıkarım demiştiiiii :27::27::27:

Back
X