• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde cilvenin yeri???

Erkekler Işveyı cılveyı severler yahu. Ama herkesin icınde yapılmasından hoslanmazlar. Cunku erkeklerde bulunan sahiplenme dürtüsü sızı çevreden kısıtlamaya kadar götürür. Onlar daha cok yalnız kalındığında veyahut yatakta işveli cilveli hatun isterler. Bunu bir yerde okumuştum böyleymıs. Denenmiş ve onaylanmıştır bizzat kendim tarafımdan :))

"erkekler" diye bir şey yoktur, hayatınızda kim varsa o vardır.
bu tarz genellemeler yaparak beyninizi bulandırmayın, kendinize gereksiz dert aramayın.
ki cilve de kişiden kişiye değişir. kimi sokakta öpene görgüsüz der, kimi çok cilveli.
bu durumda sevdiğinizin "cilve" kavramıyla ilgili düşüncelerini öğrenseniz iyi olacak.
bir de rica ederim birilerine yaranmak, birilerince sevilmek için kendinizi maskot etmeyin.

"arkadaşlarım söyledi, erkekler cilveli kız severmiş."
"ben cilveli değilim"
"o zaman beni kimse sevmeyecek."
"e o zaman cilveli OLMALIYIM"

neyseniz o olun ve sizi olduğunuz gibi seven biriyle karşılaşmak için fırsatlar arayın :31:

ne alaka?
cilve yapı meselesi.. kadında bu yoksa kocası ..... izlerse haklı mı olcak yani..
o zaman göğsü küçük olan kadının kocası da büyük göğüslü kadına baksın sizin mantığınıza göre..

Cilve yapı meselesi mi ???? Ama bu tam bir bahanedir sen de biliyorsun. Biraz emek ve çalışmayla her kadın biraz cilveli olabilir. Uğraşmak istemeyen kapalı kutular bu bahaneye sığınır hep. Yalan mı ???
Göğüs meselesinin ise konumuzla bir alakası yoktur benim mantığıma göre...
.........rno meselesi ise eşler arasında anlayış ve samimiyete bağlıdır.
Kİ ben de o iğrenç .....rnolardan hoşlanmam... Eşim de hoşlanmaz..... AMA biraz erotik film seyretmenin kime ne zararı var kuzum :43:

Cilve yapı meselesi mi ???? Ama bu tam bir bahanedir sen de biliyorsun. Biraz emek ve çalışmayla her kadın biraz cilveli olabilir. Uğraşmak istemeyen kapalı kutular bu bahaneye sığınır hep. Yalan mı ???
Göğüs meselesinin ise konumuzla bir alakası yoktur benim mantığıma göre...
.........rno meselesi ise eşler arasında anlayış ve samimiyete bağlıdır.
Kİ ben de o iğrenç .....rnolardan hoşlanmam... Eşim de hoşlanmaz..... AMA biraz erotik film seyretmenin kime ne zararı var kuzum :43:

herkesin tercihi farklı.. ben bırak erotik filmi, bi filmde sevişme sahnesi geçsin rahatsız oluyorum eşimin yanında çünkü kıskanç insanım vesselam.. başka bi kadının orasını burasını görmesi beni geriyo malesef..
izleyen izlesin tabi.. ama cilveli olmayan kadınlara, sen cilveli değilsin o nedenle eşin ..... izlemekte haklı demek de yanlış bana göre

hee bu arada ben cilveli olduğumu düşünüyom :9:

Son düzenleme:
İş çıkışıma geldi beni almaya.Arabaya bindim ,sarıldık.Gidiyoruz.Konuşma aynen şu şekilde geçti :D
Ben : Güreşemiyoruz aşkım ( Bakıyo yüzüme sırıta sırıta :D )
Aşk: Güreşemiyor muyuz ?
Ben : Aklın nerde aşkım ne güreşi, görüşemiyoruz :D ( Muzip bi gülümsemeyle )
Aşk: Güreşemiyoruz dedin aşkım
Ben: He ben ne söylediğimi bilmiyorum yanii ( Saçlarımı yana atıp süzülen bi bakışla)
Aşk: Biliyorsun aşkım tamam ben öyle anladım:D
Ben : Sanki sevişemiyoruz dedim,sanki hergün güreşiyoruz güreş nerden çıktıysa sanki :D ( Ama bi yandan tabi elim de elinde o sıra kırmızı ışık yandı durduk :D Öpecek biliyorum ama oyalıyorum :D Tam yeşil ışığa yakın yaklaştım öpücek sandı :D
Ben : Aaa bak gördün mü ışık yandı hadi gidelim sevgilimmm :D
Aşk: Çok fenasın sen bilmiyorum napıcam seninle :D
Ben : Neler yapılabilirse onları yapabilirsin sevgilim :D
Aşk: SAhi mi ? ( Dişlerini saymak mümkün)
Ben : Açıklama yazısı buraya kadar devamı evlendikten sonra aşkımm
Aşk: Hep de en heyecanlı yerinde aşkım ama ya !!! ( Surat asılır )
Ben : (yaklaşıp fısıltıyla) daha ne heyecanlar yaşayacağız :D Söz veriyorum... Ama şimdi uslu bi çocuk olmazsan şirinleri göremezsin :D
Aşk : (dayanamaz yine güler )
Başımın tacı sultanım :D

Yani hem istiyorum aslındaa ,istemesini sağlıyorum sonra erteliyorum durumuna deniyor sanırım :D

Back
X