• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde cilvenin yeri???

Bazıları bilerek yapmaz yani farkında bile değildir çünkü yaradılışları, davranışlaro hep öyledir yani cilvelidir ancak çevresindekiler farkeder kendi farkında değildir yani böyle dozunda cilvelik yürüyüşler, saçlarını savurmalar gibi ama özellikle yapılan şeyler değildir. Bazısı gerçekten cilvelidir ve kendi de farkındadır hep herkese yakın davranır bu erkek arkadaşı da olabilir normal arkadaşı da hep bir cilve vardır yani ve bununla gurur duyar beğenildiğinin farkındadır özgüven tavandır ve terkedilmeye dayanamazlar. Bir de gerçekten olduğu gibi olan sade, düz kişiler vardır bu kişilerinde yaradılışı böyledir zorlasalar da cilveli olamazlar olsalarda yapay sakil durur yakışmaz. İlla bir erkeği etkileme için de cilveli olmak gerekmez. Seni beğenecek insan zaten seni beğenmiştir o halinle o tavrınla sevmiştir zorlama şeylerle olmaz. Cilveli olmanın bir formülü yok yani. Ben eşimle aynı kampüste çalışıyorum tabii iş arkadaşlarımız var çevrede mesafeliyim ciddiyim lakin evde biraz cilve oluyor tabii. Dışardan da beni öyle görenler var gülmemden yürüyüşümden filan bana bunu söyleyenler oldu ama ben hiç öyle olduğumu düşünmüyorum dışarıda cilveyi de sevmem zaten.

bu konuda bu foruma cilve adında daha ne kadar konu açılacak bilmiyorum :60:
cilveli kadın nasıl onur
ccilve nasıl yapılır
erkekler cilveli kadına ne kadar önem verir :9:

bu konulardan çıkarak çok önem verdikleri kesin :ssz:

Cilveli olmanın maddelerini biri bize sıralasınnnnnnnnnn :37:

Herkes ziyadesiyle anladi mi simdi nasil cilveli olacagini:)))

biyerlerden birşey öğrenip bunu uygulaman ne kdaar doğru olabilir ki zamanla zaten karşında ki kişiye karşı rahatlamış olursun ve yanında doğal olduğundan bu şakalar gülüşmeler ve bazen içinden geldiğinde onu öpmeyle sonuçlanır herhangi bir yerde. yani ciilve bence sokakta öpmek falan değil ama ayrıca bebek gibi konuşan kız iticiliği kadar kötü bişey yoktur o ne ya öyle :9:

kızlar dam üstünde saksağan vur beline kazmayı şeklinde bir yorum olcak kusura bakmayın ama sormadan duramadım:30: cilve lafını hep duyarım da ne olduğunu tam olarak anlamıyorum yani birine cilveli ya da cilveli değil diye neye göre deniyor cilve tam olarak ne demek:44:

canım cilve kdr önemli bişey yok desem yeter li mi snn için??? benim cilveli olduğumu söylerler hep..çok güzel falan değilimdir ama sevgilim sırf bu yüzden kıskançlık krizlerine girer.bakışların hareketlerin duruşun onu etkilemeli önemli bişey bnce.çirkin bayanlaırn ynnda yakışklı erkekler oluyo ya hani işte bu cilvenin sayesnde oluyor :))

sende guzel degılsennnn :))

kızlar dam üstünde saksağan vur beline kazmayı şeklinde bir yorum olcak kusura bakmayın ama sormadan duramadım:30: cilve lafını hep duyarım da ne olduğunu tam olarak anlamıyorum yani birine cilveli ya da cilveli değil diye neye göre deniyor cilve tam olarak ne demek:44:

Buyur burdan yak hakket dam ustunde ... Olmus.ilk sayfalari bosuna mi yazdik onlari okumadin mi sen.bir oku anlamazsan hala ptesi daha bomba bir topik.acalim.ama anlarsin sen bir oku;)

Buyur burdan yak hakket dam ustunde ... Olmus.ilk sayfalari bosuna mi yazdik onlari okumadin mi sen.bir oku anlamazsan hala ptesi daha bomba bir topik.acalim.ama anlarsin sen bir oku;)

sanırım ilk sayfalarda güzel fikirler vardı kaçırdım hemen okuyorum :1::1:

bende cilveli olmadığımı zannederdim ama eşim cilveli olduğumu söylüyor :D :16:

Bence eşinize onun asker arkadasıymıs gibi davranmayın yeter..

Kadın gibi kadın olmaktan geçiyor çok şey..

İşveli cilveli olmakla şımarık olmanın ayrımına varamayan ve hatta kendinden uzaklatıran kadınlar biliyorum..

Azı karar çoğu zarar :1:

daha dün eşimle bu konuyu konuştuk biraz odun oldugumu düşünüyor en basiti o gün yorgunsam öyle yatıp yorgunum demeyecekmişim
yanina gidip nazlanarak ayy canim bugün çok yoruldum biraz masaj yapsana felan diyecekmişim vs vs..yani bende istiyorum işveli cilveli olmayı lakın olmuyor bende yapmacık oluyor

Erkekler ne sever?
Bence önemli olan kişinin kendi ne seviyor. Sarışın seviyorlar diye sarıya boya saçını, balık etli seviyorlar diye uğraş dur, cilve çıktı şimdi de:)
Önce kendimizle barışık olmalıyız, karakter bizim ve biz böyle farklıyız. Cilve demek yol ortasında öpmek dk basi sarılmak, sırnaşık hareketler değildir. Cilveyse maharet bi bakışla da olur şakalaşmayla da.. Kurali sınırı yoktur. Cilve çekici olmaktır. Sıcak olan, kişileri birbirine yaklaştıran herşeydir. Ve bi erkek sizden etkilenmişse gerisi teferruat.:31:

Cilve dediğimiz şey bence kadındaki hal tavır konuşma tarzı giyim kuşam ve ses tonunda saklı. Nazik, kibar zarif ve kadınsı haller her erkeğin beğenisini ilgisini çeker. Cilveli olmak demek, kadınsılık, kadınlığa uygun ve yakışan şekilde olmaktır.
Seksi şakalar yapmak seksi konuşmak veya giyinmek cilve değil bence. Zaten seksilik erkekten erkeğe değişir :) birinin seksi dediği şeye başkası komik der seksi bulmaz.
Her kadın cilveli olabilir, kadın olarak yaratılmış olmak ve buna uygun davranmak yeterli. İçinizdeki kadını ortaya çıkartmakla alakalı. :))

Son düzenleme:
Zorlama ile cilveli olunamayacağını düşünüyorum.
İçten gelecek ve itici olmaması için de zerafetle karışık olacak biraz:))
Doğal bir kadınsılık hali aslında ama bazılarımızda doğuştan eksik oluyor sanırım.
biri de benim maalesef .yaradılış kodlamamda yok :))
sonradan da öğrenilmiyor ki öğrensek te hayata geçirsek.:52:

Erkekler cilveli kadınlara bayılırlar :))
Bu durumun doğuştan olduğunu düşünüyorum kişide o potansiyel yoksa yapmacık duruyor
Ben cilveli miyim ? Fazlasyla olduğunu söylüyor sevgilim :77:

Erkekler cilveli kadınlara bayılırlar :))
Bu durumun doğuştan olduğunu düşünüyorum kişide o potansiyel yoksa yapmacık duruyor
Ben cilveli miyim ? Fazlasyla olduğunu söylüyor sevgilim :77:

Sevgilinize nasıl davranıyorsunuz da, fazlasıyla cilveli olduğunuzu düşünüyor? :)

Sevgilinize nasıl davranıyorsunuz da, fazlasıyla cilveli olduğunuzu düşünüyor? :)

Çok şımartırım ben :)) Eli dursa ayağı durmaz derler ya yüzünü severim, saçını okşarım, öpücükler atarım :54: Bir de sesim ve fiziksel görüntüm de öyleymiş yani ben pek farkında olmuyorum :1:

ayh benim neden evde kaldığım anlasıldı o zaman:9:

valla saka bi yane hiç öyle işveden cilveden anlamam, hatta erkeksi olduğum söylenir tavır olarak, hep de bu tavrıma aşık olan adamlardı hayatıma giren adamlar.

bu biraz şey gibi hani bazı kadın maço sever, bazısı entellektüel kibar erkekleri sever onun gibi.

ama biz de hepten de odun değiliz canım yapıyoruz arada bi seyler :27:

Back
X