- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bazıları bilerek yapmaz yani farkında bile değildir çünkü yaradılışları, davranışlaro hep öyledir yani cilvelidir ancak çevresindekiler farkeder kendi farkında değildir yani böyle dozunda cilvelik yürüyüşler, saçlarını savurmalar gibi ama özellikle yapılan şeyler değildir. Bazısı gerçekten cilvelidir ve kendi de farkındadır hep herkese yakın davranır bu erkek arkadaşı da olabilir normal arkadaşı da hep bir cilve vardır yani ve bununla gurur duyar beğenildiğinin farkındadır özgüven tavandır ve terkedilmeye dayanamazlar. Bir de gerçekten olduğu gibi olan sade, düz kişiler vardır bu kişilerinde yaradılışı böyledir zorlasalar da cilveli olamazlar olsalarda yapay sakil durur yakışmaz. İlla bir erkeği etkileme için de cilveli olmak gerekmez. Seni beğenecek insan zaten seni beğenmiştir o halinle o tavrınla sevmiştir zorlama şeylerle olmaz. Cilveli olmanın bir formülü yok yani. Ben eşimle aynı kampüste çalışıyorum tabii iş arkadaşlarımız var çevrede mesafeliyim ciddiyim lakin evde biraz cilve oluyor tabii. Dışardan da beni öyle görenler var gülmemden yürüyüşümden filan bana bunu söyleyenler oldu ama ben hiç öyle olduğumu düşünmüyorum dışarıda cilveyi de sevmem zaten.