- Konu Sahibi pembecanta
sadece erkekler ıcın degılkı,bız bayanlar ıcınde cınsellık cok onemlı,cınsell tatmının omru uzattıgı stres ve gergınlıgı aldıgı uzmanlar tarafından acıklanan bıllımsel bır tez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler öyle düşünmemizi istediği için. Senelerce ataerkil düzende kadınların cinsellikten zevk almayacağına inandırıldık.Kadın sadık olsun, kocasından beklentisi olmasın, gözü dışarı kaymasın diye uydurulmuş bir yalan.cinsellık neden biz bayanlar ıcın tabu onuda anlamıs degılım
Bu Yorumdan Sonra Nufüsumuz İkiye Katlanacak Sayın Seyircilersadece erkekler ıcın degılkı,bız bayanlar ıcınde cınsellık cok onemlı,cınsell tatmının omru uzattıgı stres ve gergınlıgı aldıgı uzmanlar tarafından acıklanan bıllımsel bır tez
erkekler her haltı yıyınce bır sey yok tabi,cınsellık tek taraf ıcın var olan bırsey degıl bızlerınde yasamaya ve haz almaya hakkı var,eden bulur mısalı hakedene yapıcaksınErkekler öyle düşünmemizi istediği için. Senelerce ataerkil düzende kadınların cinsellikten zevk almayacağına inandırıldık.Kadın sadık olsun, kocasından beklentisi olmasın, gözü dışarı kaymasın diye uydurulmuş bir yalan.
Avrupa ve Amerika'da tarihe karışalı yıllar oldu bu saçma düşünce. Türk kadınları da o yolda ilerliyor. Yeni jenerasyon Türk kadınlar hep cinselliğinin farkında yetişiyor.:)
Kadının cinselliğe duygusal gözle baktığı zırvalığı var bir de beynimize zorla sokulmaya çalışılan. Aldatan erkekleri af etmemiz için uydurulmuş bir yalan bu da yine. :)
korunma konusundada bılınclenmelı bu mıllettBu Yorumdan Sonra Nufüsumuz İkiye Katlanacak Sayın Seyirciler
Ne hakketti ne yapıyosunerkekler her haltı yıyınce bır sey yok tabi,cınsellık tek taraf ıcın var olan bırsey degıl bızlerınde yasamaya ve haz almaya hakkı var,eden bulur mısalı hakedene yapıcaksın
çocuklara cinsel egitim verelim derken ?Topluma ayak uydurmak adına, suçu kendimizde görmeyip, başka yerlerde ararsak olacağı budur.
O erkekleri yetiştiren, büyüten, terbiyesini veren kadınlar, hatırlatırım. Bir kadın, kendi hayatı ile ilgili kararlar alırken, toplumu ve gelenekleri dikkate almadığında, en çok kadınlar tarafından yaftalanır. Sırf kendisi olabilmek adına, özgürlüklerine sahip çıktığında, yıllarca baskı altına alınmış kadınlar tarafından yerden yere vurulur. En basiti bir kadın eşinden çektiyse, oğlu da gelinine eziyet etsin ister.
Madem bizler anneyiz, erkekleri düzgün yetiştirelim olmaz mı? Kadınlara saygı duymaları gerektiğini, onlara mal muamelesi yapmamalarını, kadınların kıymetli ve değerli olduğunu anlatalım.
Ayrıca her çocuğa küçük yaşlardan itibaren cinsel eğitim verelim. Bahsettiğin şeyler eğitimsizlikten ve cehaletten kaynaklanıyor çünkü. Belki hemen düzeltemeyiz ama zamanla bahsettiğin sorunlar en aza inecektir.
Kesinlikle katiliyorum.surda bile sadece kadinlarin oldugu bir platformda evlenmeden birlikte yasadigimi yazdigimda ne mezhebim kaldi ne midemin genisligi. Her ne kadar elalemin lafina takilmasak da bilinc altimiz bunu kodluyor aslinda. Cinsellik kotu bir seymis gibi isliyor beynimize. Hal boyle olunca da sadece erkekler cinsellik dusunuyormus gibi bir algi olusuyor haliyle.. kendi elimizle kendi ipimizi cekiyoruz farkinda degiliz..Erkekler öyle düşünmemizi istediği için. Senelerce ataerkil düzende kadınların cinsellikten zevk almayacağına inandırıldık.Kadın sadık olsun, kocasından beklentisi olmasın, gözü dışarı kaymasın diye uydurulmuş bir yalan.
Avrupa ve Amerika'da tarihe karışalı yıllar oldu bu saçma düşünce. Türk kadınları da o yolda ilerliyor. Yeni jenerasyon Türk kadınlar hep cinselliğinin farkında yetişiyor.:)
Kadının cinselliğe duygusal gözle baktığı zırvalığı var bir de beynimize zorla sokulmaya çalışılan. Aldatan erkekleri af etmemiz için uydurulmuş bir yalan bu da yine. :)
aldatan erkegı cezalandırmaktan bahsedıyorumNe hakketti ne yapıyosun![]()
ucgunluk dunyada bu duyguyu dıbıne kadar yasamaya ınanan ınsanlardanım,kım ne derse desın ılgılenmıyorum acıkcası,daha bılınclendık tabıkı ama su bır gercekte var erkekler kadar bız bayanlarda aldatabılıyoruzSevismek gguzeldir
Tamamen erkege mal etmek olmaz bunu, sonucta iki kisi lazim bu is icin.
Kadinlarimiz artik ne istedigini daha cok biliyor, arastiriyor, ogreniyor. Cinselligin sadece erkekleri doyurmanin yollarindan biri oldugu dusuncesi kabul gormuyor artik.
Sanirim erkekler kadar biz de dusunuyoruz
Evli erkeklerin niye baska kadinla beraber olmak istedigini ben de anlayabilmis degilim o yuzden cevap veremicimsadece cinsellik icin yapan da var, asik oldugunu iddia edenler de var...
kesinlikle aldatma konusuna katılıyorum erkekler kadar kadınlarda aldatıyor .ucgunluk dunyada bu duyguyu dıbıne kadar yasamaya ınanan ınsanlardanım,kım ne derse desın ılgılenmıyorum acıkcası,daha bılınclendık tabıkı ama su bır gercekte var erkekler kadar bız bayanlarda aldatabılıyoruz
cevremde hatta en yakın arkadasım aldatıyo,ama bana gore eşi de hak edıyokesinlikle aldatma konusuna katılıyorum erkekler kadar kadınlarda aldatıyor .
Aslında benim anlatmak ve duymak istediğim bitek yorum göremedim .Sevismek gguzeldir
Tamamen erkege mal etmek olmaz bunu, sonucta iki kisi lazim bu is icin.
Kadinlarimiz artik ne istedigini daha cok biliyor, arastiriyor, ogreniyor. Cinselligin sadece erkekleri doyurmanin yollarindan biri oldugu dusuncesi kabul gormuyor artik.
Sanirim erkekler kadar biz de dusunuyoruz
Evli erkeklerin niye baska kadinla beraber olmak istedigini ben de anlayabilmis degilim o yuzden cevap veremicimsadece cinsellik icin yapan da var, asik oldugunu iddia edenler de var...
Yoo, aksine yorumların çoğu erkeklerin evli olmadıkları kadınlarla yaşadıklarına dairdi.Aslında benim anlatmak ve duymak istediğim bitek yorum göremedim .
ben erkek veya kadının KENDİ EŞLERİYLE olan cinselliği kasdetmedim .
aksine kendilerine ait olmayan kadınlara duydukları ilgi .
nıye bu ılgı pekıAslında benim anlatmak ve duymak istediğim bitek yorum göremedim .
ben erkek veya kadının KENDİ EŞLERİYLE olan cinselliği kasdetmedim .
aksine kendilerine ait olmayan kadınlara duydukları ilgi .
Aynen hiç bağ olmaması .Yoo, aksine yorumların çoğu erkeklerin evli olmadıkları kadınlarla yaşadıklarına dairdi.
'Ait olmayan'dan kastınız sevgililik gibi duygusal bir bağ da mı olmaması?
Cinsel açlık, doymamışlık, görmemişlik.Aynen hiç bağ olmaması .
örn.bi mini etekli bayan görünce erkeklerin gözleri neden fal taşı gibi açılıyor .
onlarda şort giyiyor![]()