A
acilikiz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi acilikiz
Kızlar dün çok şaşıracağım bişey duydum sevgilimden. Kendisi 4 gündür bana karşı çok ilgisiz. Benimle ama benimle değilmiş gibi. Bazen bana ne yaptını söylemeyi unutuyo. Bende haliyle artık benden uzaklaştını düşünmeye başladım. Dün yine ciddi bi şekilde tartıştık. Eğer isterse bir süre görüşmeyebilicemizi söyledim kendisine. Şaşırdı bu fikri benim isteyip istemedimi sordu. Ben istemiyorum yalnızca senin için söyledim dedim. Bu aralar dışarıdan bakıldığında sana karşı sevgim azalmış gibi duruyor bunu farkediyorum ama öyle değil seni çok seviyorum ben senden bıkmadım ayrılmak gibi bir düşüncem de yok dedi bana. Durumun neden böyle olduğunu soruncada siz kızların nasıl malum dönemde belli sıkıntıları oluyorsa benimde bazı zamanlar böyle sıkıntılarım oluyor dedi. Ben çok şaşırdım. Bundan önceki ayrılığımız yine sevgilimin böyle bir anına denk geldi. Şimdiyse durumun geçici olduğunu bildiği için ayrılık gibi bir karar vermek istemiyor çünkü beni seviyor ama aynı zamanda uzak duruyor. Kızlar olur mu cidden erkeklerin böyle sorunları