Erkeklerde de varmış Adet Dönemi Sendromu :S:S:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acilikiz

Ziyaretçi
Kızlar dün çok şaşıracağım bişey duydum sevgilimden. Kendisi 4 gündür bana karşı çok ilgisiz. Benimle ama benimle değilmiş gibi. Bazen bana ne yaptını söylemeyi unutuyo. Bende haliyle artık benden uzaklaştını düşünmeye başladım. Dün yine ciddi bi şekilde tartıştık. Eğer isterse bir süre görüşmeyebilicemizi söyledim kendisine. Şaşırdı bu fikri benim isteyip istemedimi sordu. Ben istemiyorum yalnızca senin için söyledim dedim. Bu aralar dışarıdan bakıldığında sana karşı sevgim azalmış gibi duruyor bunu farkediyorum ama öyle değil seni çok seviyorum ben senden bıkmadım ayrılmak gibi bir düşüncem de yok dedi bana. Durumun neden böyle olduğunu soruncada siz kızların nasıl malum dönemde belli sıkıntıları oluyorsa benimde bazı zamanlar böyle sıkıntılarım oluyor dedi. Ben çok şaşırdım. Bundan önceki ayrılığımız yine sevgilimin böyle bir anına denk geldi. Şimdiyse durumun geçici olduğunu bildiği için ayrılık gibi bir karar vermek istemiyor çünkü beni seviyor ama aynı zamanda uzak duruyor. Kızlar olur mu cidden erkeklerin böyle sorunları

senin ki de bir garip miş canm bu kadar yıldır sağlıkçıyım ilk defa duydum
andropoza mı girmiş adam... hahahahayyyyyy çok güldüm...

ne alaka ya..60 yasında felan mı sevgilin..erkekler 7/24 hazır ve nazıdır her şeye inanmam ne sıkıntısıymış..

ya ne biliyim bu aralar çok durgun biraz içine kapanık benimle azcık daha az görüşüyo

seninle kafa bulmuş.olurmu canım kaç yıllık evliyim ilk defa duyuyorum

hiç gülceğim yoktu erkeklerdedemi ay başı hali varmış:P canım üzülme onların sıkıntısı başka ay başı falan diil bişy dicem olmıcak anladın sen::P

bende ilk defa duydum ama belki yoğun bir dönemdedir hani canı falan sıkılıyodur bişeye ondan öyle demiştir :)

vvalla erkek milletine her gecen gun hayranligim artiyor
yakinda birisi hamileyim diye bir kizi kandirabilir valla
boyle usta yalancilar.

belki kendini kız gibi hissediodur kızların yaşadığı şeyleri kendisninde yaşadığını sanıyodur kaydirigubbakcemile3 Allahım ya daha neler duyucazz akannehir bence bırak derimm yarın bigün evlenince hamile kalırsın sonra çıkıp demesin senin yaşadığını bende yaşıyorum moralim acayip bozuk üstüme gelme diye bide aş erirmiş seyreyle o zmn komediyi kaydirigubbakcemile3

erkeklerin de belli dönemlerde, böyle ruh halleri olduğunu duymuştum tv de . yani adet gibi değil tabi.bu herkesde olur zaten . çok bilgi sahibi değilim ,fazla yorum yapamayacağım.senin arkadaşının da öyle bir dönemidir,bunlımdadır,sıkılıyordur ondan öyle demiştir.

vvalla erkek milletine her gecen gun hayranligim artiyor
yakinda birisi hamileyim diye bir kizi kandirabilir valla
boyle usta yalancilar.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

çok üstüne gitme kendini bi müddet geri çek bakalım neler olacak?

Bu nasıl bir açıklama ben pek anlayamadım aklıma gelen şey başka biri olabilir bahanesi de bu senden de ayrılmak istemiyor gibi, kafası bayaa karışık sanırım.
Ben başka bir anlam yükleyemedim canım çünkü çok saçma geldi bana söyledikleri...

belki kendini kız gibi hissediodur kızların yaşadığı şeyleri kendisninde yaşadığını sanıyodur kaydirigubbakcemile3 Allahım ya daha neler duyucazz akannehir bence bırak derimm yarın bigün evlenince hamile kalırsın sonra çıkıp demesin senin yaşadığını bende yaşıyorum moralim acayip bozuk üstüme gelme diye bide aş erirmiş seyreyle o zmn komediyi kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back
X