- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.494
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
O anlamda demiyorumSen zaten hiçbirşeyden memnun değilsin.
Sürekli evlilikle alakalı birşeyi dert ediyosum.
Adam dışarda neyapsın milletin içinde üstünemi atlasın. Bu seferde diceksinki niye sürekli elliyor tek derdi omu.
arabada dokunup tatmin oluyoruz demişsiniz anlamadım ben arabada ilişkiye mi girsin istiyorsunuz sizinle?Bende sürekli bi istek var kendi kendimi tatmin etmek yeterli gelmiyo önceden cinsel birleşmede yaşamadım
atabada nasıl ilişkiye girilcek kamyon mu buarabada dokunup tatmin oluyoruz demişsiniz anlamadım ben arabada ilişkiye mi girsin istiyorsunuz sizinle?
yeri değil bence sanki ama siz bilirsiniz tabi
valla bnce de öyleBence başta belli ediyor erkekler kendini :) erkek milleti normalde dokunmadan duramaz durmamalı..illa sevişme değil ki konu dokunma,temas,öpme isteği. yalnız kaldıkları ilk fırsatta deli gibi öpüşmek gibi şeyler ilişkinin tutkusunu gösteriyor.
İlişkimize ilk başladığımızda ilk 5 ay yüksekti sonradan azaldı.Evlilik karari aldiktan sonra mi boyle oldu? Nisandan sonra mi dustu libido
ten uyumumuz var.Sen bununla boşanırsın daha nişanlı iken kaç konu açtın evlilikte de açarsın.
Cidden uyuşmuyorsan evlenme ben açıkçası temas etmeyi çok severim oda fazla kasmasın kendini yani bi zahmet. Bas başa iken nasıl?
ten uyumumuz var.
dediğim şey başbaşa ikende önce sosyalleşmwk onun için önemli olan
yani öyle bi fırsat yaratmaktansa en önceliği sosyal aktiviteler yapmakHmm yapısı öyle demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?