Erkeklerde Külotlu Çorap Modası 2018

Erkek arkadaşımı bi tek kilotlu çorapla dolaşırken düşünemiyorumkaydirigubbakcemile3

ığğğyyyyy o çorapları sadece kışın pantolonlarının altına giysinler :1shok:..ama bize göstermesinler ...eşimi düşünemedim bi an öyle ..mini etekde giyer bunlar yakında ......:roflol::roflol::roflol:

onu giydikleri zaman erkek olmaktan çıkar o adam müsvettesi boşarım öyle adamı yanımda bile gezdirmem heralde,, ona erkeğim, hiç demem:1no2:

igrenc valla, bacak bacak üstüne atmis birde utanmadan, o bile cirkin, kaldiki külotlu corapla yapsin bunu.. ne berbat bir görüntü Allahim =)

oha falan yane bunlar erkekmi şimdi ben cocamı düşünemiyom o çoraplar içinde ıyghhh zati biz türk erkeklerine ters yane erkek dediğin erkek gibim olmalı ne bunlar yaf erkekten bozma kadın gibim..

iğrenç yaaa ben bunu hayal ederdim nasıl olur diye ama pantolonsuzunu :)))))))) ooff iğrenç ten rengi giysinler bacakları kıllıyken ama bide öyle görelim

alkisalkisalkissengözlerimebaksanab:lepi::roflol::roflol:

Çok feminen buldum olmamış...lmaz:
Giymez erkekler bunu...:umursamaz:
hem ne gerek var. Biz onları kısa çoraplarıyla da seviyoruz...:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…