- Konu Sahibi Mihmandar_34
Ilk.zamanlar o dusunceler oluyor gecer zamanlaÇok tşkler... İnşallah öyle olur. Depresyona girdim gireceğim zira...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk.zamanlar o dusunceler oluyor gecer zamanlaÇok tşkler... İnşallah öyle olur. Depresyona girdim gireceğim zira...
Çocuğun var mı cnm?Ilk.zamanlar o dusunceler oluyor gecer zamanla
Tek yaptığım diyebilirim :)Etki tepki. Aynisini yapin ilgisiz durun. Oda dusunsun.
Ben de susmayi tercih ediyorum... Sonra bana surat yapma diyor. Bağırıp çağırıp kavga etsem daha mı iyi... Bu erkeklere yaranilmaz vallahi.Bir sure ilgi gostermem sobra baktim uzun zmn oldu ilk adimi gebe atarim maalesef
Sonsuz katılıyorum.....İnce fikirli erkek yok sanırım..ya da bize denk gelmedibizim için önemli olan şeyler onlar için önemsiz bu yüzden de beklediğimiz ilgiyi göremiyoruz diye düşünüyorum
Ya bu cümle sadece benimkinin repertuarında var sanıyodumBen de susmayi tercih ediyorum... Sonra bana surat yapma diyor. Bağırıp çağırıp kavga etsem daha mı iyi... Bu erkeklere yaranilmaz vallahi.
Peki ya evliyseniz?Hayat kisa, ilgi sevgi bekleyerek tuketemeyecek kadar kisa. Ilgisini gosteren adaylara yelken acarim. Kadiniz sonucta ilgiyi seviyoruz, bir zaman sonra isyerinde ya da sosyal hayatta ilgi gosteren baska bir erkek eninde sonunda aklimi celer.
Kavga etsek yine suçlu biz oluyoruz .. bir huzur vermiyorsun diyor... Peki bu kadınlar ne yapmalı?Ya bu cümle sadece benimkinin repertuarında var sanıyodum![]()
Ben kavga etmeyi sevmiyorum çünkü kavga ettiğim zaman sinirden gözüm bişi görmüyo.mümkün olduğunca sakin kalmaya çalılıyorum.ben ne kadar sakinsem bana o kadar hak verdiğini keşfettim çünkübideKavga etsek yine suçlu biz oluyoruz .. bir huzur vermiyorsun diyor... Peki bu kadınlar ne yapmalı?
Benimki ise piskinligi seviyor. Olayları kendi boyutuna çekiyor ve anlaşmamız güç oluyor, sanırsın o kavgayı o haklı olduğu için çıkarmış ben ise suçlu taraf... Bu konuma sokuyor beni.Ben kavga etmeyi sevmiyorum çünkü kavga ettiğim zaman sinirden gözüm bişi görmüyo.mümkün olduğunca sakin kalmaya çalılıyorum.ben ne kadar sakinsem bana o kadar hak verdiğini keşfettim çünkübideama sesimi yükseltirsem haklıyken haksız muamelesi görüyorum.böyle çözdüm bu meseleleri
![]()
Dengeyi sağlamak çok zor iş haklısınız.Bazen dürtüklemek gerekir. Buna her insanin ihtiyaci zaman zaman olabilir. Ama tamamen herşeyde ilgisiz ise? Bunu tersine cevirmek zor.
Ben tahammul edemem. Ilgisini cekmekten ziyade kendi ilgi alanlarina kendimi koyar o yola girmenin bir yolunu bulurum sanirim..Bir evlilik devam ediyorsa tamamen sessiz kalmak ta yipratici. Aşiri ses cikarmakta. Tamamen karsindakinin alip almamasiyla alakali.Alirsa deneyin
Bence aklına gelmiyorum... Bunu hissettiriyor bana.boşver işteykende araöayıversin yanındayken senn değerli olduğunu hissettiriyorsa bu ilgisizlik değildir
Benimki ise piskinligi seviyor. Olayları kendi boyutuna çekiyor ve anlaşmamız güç oluyor, sanırsın o kavgayı o haklı olduğu için çıkarmış ben ise suçlu taraf... Bu konuma sokuyor beni.
Kesinlikle öyle...Ya işte her erkeğin yapısı farklı.