Erkeklerdeki ilgisizlik için nasıl davranmalı?

Kavga etsek yine suçlu biz oluyoruz .. bir huzur vermiyorsun diyor... Peki bu kadınlar ne yapmalı?

Hicbir sey olmamis gibi davraniyorum ben. Aramiyorsa kesinlikle surat yapmiyorum. Ben su an nisanliyim. Bazen uzun sure aramadigi oluyordu. Ben de aramadim. Hic uzulmuyor gibi yaptim bir muddet sonra ilgisizsin dye bana sikayetlendi :D sonra bir ara da ust uste gorusup kendime alistirdim simdi benden once o ozluyor bazen. Bir de cok aramadigi zaman lafin arasinda tatli tatli sesini ozledigimi filan soyluyorum konuyu degisiyorum tavir almiyorum. Bakiyorum uzulmim diye aramaya baslamis. Su ara gunde 2-3 e cikti aramasi. Ara ara da supriz olsun diye mesaj atiyor :D alistirdim oyle oyle ama tavir yapsaydm eminim aramazdi. Bence taktik degistirin. Erkekler boyle malesef. Kim olursa olsunlar bir muddet ilgileniyorlar cunku dogalarinda avcilik var. Avlandik mi bitiyoruz o yuzden av konumunda kalmaliymisiz oyle okumustum :)

Bu ilgisizlik bnde var yazın okucam :işsiz:

Normalde böyle değilimde heralde bi dönemden geçiyorum . İşten gelınce ne konuşmak ne başka bşey ypmak ıstemıyorum .
SADECE UYUMAKKK :KK51:

once konus, insan en az 1 2 kere arar . ya basima bir sey gelse de. uzuldugunu soyle.
sonra sen ara 1 2 3 en fazla , alistir onu aramalara. sonrada birak aramalari o arasin seni:dondurma: arayinca bebek isim var vs. havalar isininca da yurusuteydim , hava almaya , alisverise ciktim vs dersin. boyle iste. :halay:

Çocuğun var mı cnm?
Eşinden destek görüyor musun?
Var cocgum esimden destek goruyorum gormesem esim diyemem zaten ama her gun beni arasin die kendimi yiyip bitirmiyorum merak edince arayip konusuyoruz herseyi kafaya takmak hasta eder huzur bozulur

ayy aynı dert bende de var.
sevgisinden şüphem yok ama göstermeye çekiniyor.. bazi erkeklerde bu böyle galiba
biraz ilgili davranirlarsa sanki gururları incinecekmiş gibi :63:
ben sürekli yakınıp duruyorum sen benimle ilgilenmiyorsun diyip odaya kapatıyorum kendimi oda 1 saat sonra gelip yalvarıyor şebekelik yapıyor. :D
galiba bizim evlilik böyle gidecek .. :KK48:

Ayy bu adam bir garip... Dün gece bu ilgisizliğinden hoşlanmadigimi belirten bir konuşma yaptım ona.. bu gün bir ilgi bir alaka. Resmen söylediğim için yapıyor. Yani eğreti duruyor.. . Dr a gittim sabah. Sonuclari bana da haber ver demiş... Ah be adam bunu keşke konuşmayı yapmadan önce belli etseydin... Niye böyle bu erkekler! Tabiki yüz vermiyorum..... Ben istedim diye yapmasını istemiyorum sessiz kalislarim hep bundan. .....

Ben şanslıyım çünkü böyle sevgilimi sepetledim, hem de daha yeni. Sepetlemek tabiri hiç hoş olmadı evet ama adamına göre bundan sonra diyorum artık. Taktik maktik yok, seven insan ilgilenmenin yolunu bulur herdaim. İlgiliyi de azaltsam, kessem bi süre sonra yine aynıydı, dedim ki "hayranlıkla sevdiği biri olaydım kesinlikle böyle davranmazdı, ben niye ilgileniyorum? Sevdiğim için, o niye ilgisiz? Çünkü sevmiyor". Hala da aynı fikirdeyim.
Ama evli olsaydım pat diye bitiremezdin tabi ilişkiyi. Birde evlilikte nedenler farklı olabilir, sevmemekle ilgisi dahi olmayabilir.
Ama bekarlarımıza bir nasihatim; sevgiliyken ilgisiz biriyle evlenmeyin asla çünkü evlenince daha beter olur yüzdeyüz!

İnsanlar değişmez ki, zorla senin istediğin gibi davranmaz ... içinden gelse yapar. İçinden gelmiyor demek ki, belki huyudur belki de içinde bi şeyler eksiktir. Hakkında hayırlısı

Ben şanslıyım çünkü böyle sevgilimi sepetledim, hem de daha yeni. Sepetlemek tabiri hiç hoş olmadı evet ama adamına göre bundan sonra diyorum artık. Taktik maktik yok, seven insan ilgilenmenin yolunu bulur herdaim. İlgiliyi de azaltsam, kessem bi süre sonra yine aynıydı, dedim ki "hayranlıkla sevdiği biri olaydım kesinlikle böyle davranmazdı, ben niye ilgileniyorum? Sevdiğim için, o niye ilgisiz? Çünkü sevmiyor". Hala da aynı fikirdeyim.
Ama evli olsaydım pat diye bitiremezdin tabi ilişkiyi. Birde evlilikte nedenler farklı olabilir, sevmemekle ilgisi dahi olmayabilir.
Ama bekarlarımıza bir nasihatim; sevgiliyken ilgisiz biriyle evlenmeyin asla çünkü evlenince daha beter olur yüzdeyüz!
Merhaba arkadaşım. Sevgili iken de böyleydi sadece sevdiğini bilirdim, hissettirirdi.... Ancak evlenince arttı... Kişilik dedim evine bağlı çocuğuna sadık dedim... Sustum ama sustugum için bu hale geldi saldı kendini. Hata biraz da bende.

İnsanlar değişmez ki, zorla senin istediğin gibi davranmaz ... içinden gelse yapar. İçinden gelmiyor demek ki, belki huyudur belki de içinde bi şeyler eksiktir. Hakkında hayırlısı
Sırf ben istedim diye değişmesin diye uzun süre sustum zaten. Emin olun. Ben istedim diye aramasının ilgilenmesinin bir anlamı yok. En azından benim için .

Sırf ben istedim diye değişmesin diye uzun süre sustum zaten. Emin olun. Ben istedim diye aramasının ilgilenmesinin bir anlamı yok. En azından benim için .
Ama bilemez ki, bi kere olsun isteğinizi belirtmeniz lazım. Şey gibi, ben et seviyorum kebap yiyelim mi demek gibi . Eğer adam ben vejeteryanım derse illa et ye demenin anlamı yok. Çok soyut olmamıştır inşallah örnekim.

Ama bilemez ki, bi kere olsun isteğinizi belirtmeniz lazım. Şey gibi, ben et seviyorum kebap yiyelim mi demek gibi . Eğer adam ben vejeteryanım derse illa et ye demenin anlamı yok. Çok soyut olmamıştır inşallah örnekim.
Tşkler :) evet anlıyorum... Bakalım konuşma yaptım, ancak ben istedim diye tavırlarına çeki düzen verirse bir olur iki olur ancak üçüncüsünde yine kendini belli eder. İçinden geldiği için ilgi alaka gösterirse ise bu kalıcı olacaktır diye düşünüyorum.

Tşkler :) evet anlıyorum... Bakalım konuşma yaptım, ancak ben istedim diye tavırlarına çeki düzen verirse bir olur iki olur ancak üçüncüsünde yine kendini belli eder. İçinden geldiği için ilgi alaka gösterirse ise bu kalıcı olacaktır diye düşünüyorum.
Haklısınız, hayır başka taraftadır belki bazı şeyleri olmuyorsa çok zorlamamak kendini çok yıpratmamak lazım.

Haklısınız, hayır başka taraftadır belki bazı şeyleri olmuyorsa çok zorlamamak kendini çok yıpratmamak lazım.
Seziyorum su anda.. bakalım konuşmam ne kadar etkili oldu, taktik geliştireceğime açık yüreklilik ile tavrımı kırıcı olmadan belli etmenin gerekliliğine inanıyorum.

Back
X