Erkeklerdeki ilgisizlik için nasıl davranmalı?

Ya dun soyle bi kk da rahat takiliyim oglus da uyudu tam elime pc aldim korkarak kalkti ve tekrar 12 de uyudu.bizde o uyusun esimle bi kahve keyfi yapariz diyoduk.ne kadar hareketli bi hayatim var ya.bazen esim diyo bi basbasa kalamadik bunu aldigimiz yere geri versek diye:))

Ya ben şunu anlamıyorum; kaç, kovalan, kovala kaçsın falan, bu nedir arkadaş ya! Ben sevildikçe, ilgi gördükçe daha da çok severim, karşılığını veririm sevdiğime kat kat. Niye kaçayım, niye kovalanayım yahutta niye burnum, popom kalksın? Niye illa taktikler, hesaplar? Niye kimse içinden geldiği gibi davranmaz? Ben mi çok düzüüüm yoksa yaşam mı karışık, anlayamadım anasının elini öptüğümün dünyası yaa....

Ya ben şunu anlamıyorum; kaç, kovalan, kovala kaçsın falan, bu nedir arkadaş ya! Ben sevildikçe, ilgi gördükçe daha da çok severim, karşılığını veririm sevdiğime kat kat. Niye kaçayım, niye kovalanayım yahutta niye burnum, popom kalksın? Niye illa taktikler, hesaplar? Niye kimse içinden geldiği gibi davranmaz? Ben mi çok düzüüüm yoksa yaşam mı karışık, anlayamadım anasının elini öptüğümün dünyası yaa....
+1500 katılıyorum... Ben de sizin gibi düşünüyorum... Taktikler , oyunlar bana göre değil...

Son zamanlarda böyle konular gözüme çok gelir oldu. Aslında her şey, iki insanın ve ilişkinin karakteriyle ilgili bir durum; çünkü her ilişkinin dinamiği ve o ilişkideki karakterler farklı farklı. Ancak ilişkilerde savaş alanında gibi sürekli taktik uygulamak bana pek sağlıklı gelmiyor. Bir yerden sonra boğar insanı, bıktırır; bir şeyleri yapma iştahınız da kaçar. Ben eşimleyken sevgiliyken de çok sık mesajlaşıp konuşurduk, devamında ve evlilikte de öyle oldu. Sizin Allah bağışlasın çocuğunuzdan ötürü beraber geçirdiğiniz vakit azaldığı için de böyle olmuş olabilir; çünkü erkeklerde biraz, kadın ne kadarsa kendilerinde de öyle olma durumu söz konusu düz mantık gereği. Ben şahsen ilgisizliğe pek gelemem çoğu kadın gibi. Bu konuya dair bir sinyal aldığımda direk uyarırım; arkası naz, caz gönül alma vb. şeklinde gider. :) Ama sizin için daha farklı olabilir bie şeyler. Yerinizde olsam içimden açık konuşmak geliyorsa öyle yapardım; yok ilgisiz davranacaksam eşim öyle daha iyi anlar diyorsam öyle yapardım; size ve eşinizle olan ilişkiye bağlı bir durum.

Back
X