Canım bdv kadınları iyi ki varsınız ya şurda konu açmadığım birşey kalmadı herhalde. Boşanma süreçleri,kv dertleri ,eski eş sorunları filan. Sekiz ay olmuş davayı açtıgımdan beri. Bu sekiz ayın ilk dört ayı normal geçti ama şimdi bu son dört ayda ben tüm erkeklerden intikam alma isteğine girdim sanırım kafa dağıtmak içinde mi bilmiyorum. Kaç kişi ile görüştüm ,kaç ile konuştum ,tabi sosyal medya üzerinden filandı ama vicdan azabı da çekiyorum, sen böyle bir insan değilsin diyorum, ama hakediyorlar oh olsun erkeklere asla güvenilmez diyorum ,aynı anda birçok kişi ile gönül eğlendiriyorum. Hatta son gezi turuna katıldım oradaki rehberle tek gecelik bişiy yaşadım hiçte umrumda olmadı. Asla yargılamıyorum bu tarz ilişki yaşayanları ama tek gecelik bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi bile ,şimdiye kadar ne yaşadıysam eşimle yaşadım. Ve en çok garibime gidende zerre umrumda değil kalbim taş gibi. Tur rehberi de nasıl kolay çekip gidersin filan diyor bana. Bana aşık olmuş bilmem ne. Tek gecelikti bitti dedim. Hem dinen vicdan azabı çekiyorum hem de Ben ne ara böyle biri oldum kuzular ya çok üzülüyorum bu kadar intikam dolu umursamaz biri olduğuma. Ve çıkmazda gibiyim de batıyor gibi hissediyorum.