Erkeklerden intikam alacam diye batıyorum

Abartma ya. Iki konustun diye herkes arkandan aglamiyor emin ol. Yurdum erkeklerinin bir cogu yoklukta malum. Nefes alsa yeter kaybetmek istemez ama arkandan yas tutan yoktur yani. :KK70:

Bir gece sevisip gittin diye tur rehberi kendini kirlenmis ve kullanilmis hissetmiyor. Sana asik oldugunu da sanmiyorum. Yasadginiz cinselligin devami gelsin istiyordur en fazla. :KK70:
intikam diyor ama erkeklerin canina minnet

Sevindim valla bunu duyduğuma ,kendimi zengin iş adamının playboy oğlu gibi hissediyordum

Sikinti yok. Sen kendi hayatina bak. Oyle tek gecelik yatip kalkip birden adamin kör kutuk asik olmasi, ardindan aglamak filan filmlerde olur. :D Sen kendin duygusalsin, saklamaya calissanda. Bu yuzden herkesin uzuldugunu, etkilendigini saniyorsun.

kendinize kötülük ediyorsunuz bu size zarar verir karşınızdaki erkeklere değil. bence biraz ortamdan uzaklaşıp sadece kafa dinlemelisiniz bir süre hayatınıza kimseyi almamalısınız daha sonra ciddi bir ilişki yaşayabileceğiniz bir insanla bir yola girebilirsiniz. şuanki yaşamınız sizi yorar herkesin gözünde de sizi düşürür.psikolojik olarak da iyice yıpranırsınız. kendinize bunu yapmayın.

Sikinti yok. Sen kendi hayatina bak. Oyle tek gecelik yatip kalkip birden adamin kör kutuk asik olmasi, ardindan aglamak filan filmlerde olur. :KK70: Sen kendin duygusalsin, saklamaya calissanda. Bu yuzden herkesin uzuldugunu, etkilendigini saniyorsun.
Haklısın bu konuda nokta atışı yaptın

Canım bdv kadınları iyi ki varsınız ya şurda konu açmadığım birşey kalmadı herhalde. Boşanma süreçleri,kv dertleri ,eski eş sorunları filan. Sekiz ay olmuş davayı açtıgımdan beri. Bu sekiz ayın ilk dört ayı normal geçti ama şimdi bu son dört ayda ben tüm erkeklerden intikam alma isteğine girdim sanırım kafa dağıtmak içinde mi bilmiyorum. Kaç kişi ile görüştüm ,kaç ile konuştum ,tabi sosyal medya üzerinden filandı ama vicdan azabı da çekiyorum, sen böyle bir insan değilsin diyorum, ama hakediyorlar oh olsun erkeklere asla güvenilmez diyorum ,aynı anda birçok kişi ile gönül eğlendiriyorum. Hatta son gezi turuna katıldım oradaki rehberle tek gecelik bişiy yaşadım hiçte umrumda olmadı. Asla yargılamıyorum bu tarz ilişki yaşayanları ama tek gecelik bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi bile ,şimdiye kadar ne yaşadıysam eşimle yaşadım. Ve en çok garibime gidende zerre umrumda değil kalbim taş gibi. Tur rehberi de nasıl kolay çekip gidersin filan diyor bana. Bana aşık olmuş bilmem ne. Tek gecelikti bitti dedim. Hem dinen vicdan azabı çekiyorum hem de Ben ne ara böyle biri oldum kuzular ya çok üzülüyorum bu kadar intikam dolu umursamaz biri olduğuma. Ve çıkmazda gibiyim de batıyor gibi hissediyorum.
başkalarına zarar vermeye çalışırken en çok kendinize zarar verirsiniz

Tabi erkeklerden intikam aliyorsunuz.
Degersizlestirdiginiz duygulariniz,bedeniniz onlarin da cok umrundaydi!!
Neyse ki batışta oldugunuzu bilecek kadat kendinizi biliyorsunuz bu da olumlu..
Amma..Eslerinizin,sevgililerinizin tek gecelik iliski yasadigi kadinlari anlatip aglamayacaksiniz ozaman!
Ama bi dk ya belki o kadin da intikam icin yapmistir diyip hakli hale getirelim hatta erkekler icin hakli sebepler de var nasilsa haydin durumu esitleyelim.
Ohhh piril piril hayatlar alan da satan da memnun harika!
Cani yananlar masumlara musallat olsun oyleyse ne yapsa hak cani yanmisa?
Gercekten cani yanan can yakmaz nokta

Son düzenleme:
Ya konu sahibine bu kadar ağır laf etmeyin. 1 erkekle yattım ve üzüldüm demiş. Hayat kadını benzetmesi yakışmıyor
kötülüğüne demedim.sadece biriyle bir araya gelebilmiş ve birlikte olmus.sosyal medyada cok sayıda kişiyle konuşmuş bir araya gelse onlarlada birlikte olcak psikolojisi iyi degil çünkü.erkeklerden intikam almak ne.adamlar kendi yollarını çiziyorlar ama konu sahibi bütün erkeklere giderse sonu o olacak Allah korusun.bende sevdim ayrıldım sonra terkedildim ama teselliyi hicbir zaman bir erkeğin kollarında aramadım.herkes aynı şekilde yapar ama konu sahibi sağlıklı düşünemiyor

Umursamiyorum diyorsunuz ama bilincdisi bu konuya takildiginizi dusunuyorum. Cunku hic umurunuzda olmasa, buraya konu acmak icin bile efor harcamazdiniz belkide. Konunun uzmani degilim ama boyle dusundum. :)

En buyuk intikam; en hizli sekilde toparlanip, eski esinizin, sizin onun sevgisine ve kendisine muhtac olmadiginizi gormesidir bence.

Umursamiyorum diyorsunuz ama bilincdisi bu konuya takildiginizi dusunuyorum. Cunku hic umurunuzda olmasa, buraya konu acmak icin bile efor harcamazdiniz belkide. Konunun uzmani degilim ama boyle dusundum. :)

En buyuk intikam; en hizli sekilde toparlanip, eski esinizin, sizin onun sevgisine ve kendisine muhtac olmadiginizi gormesidir bence.
Onu veriyorum zaten ailem çevrem yakınlarım ne kadar güçlüsün diyorlar, ama neler yaşadığımı bir ben biliyorum. Kimseye belli de etmiyorum etmem de zaten. Birine birşey anlatmaya hiç gücüm kalmadı

Kendinizi değersizleştirip nasıl intikam alıyorsunuz anlamadım? Tek gecelik ilişki yaşadığınız kişide halinden gayet memnundur eminim. Olan size olur. Aklınız başınıza gelip de ben ne yaptım dediğiniz de birde bu yaptıklarınız için depresyona girmezsiniz inşallah.

Erkeklerden degil kendinizden intikam aliyorsunuz da haberiniz yok.
Daha fazla pisman olmadan birakin intikam almayi. Kim ne yaptiysa zaten bedelini ödeyecektir.
Kendinizi rezil etmeyin

Bence canın çekmiş senin sexi boşalmaya ihtiyacın varmış. Ruhsal değil fiziki olduğunu düşünüyorum.

Tek gecelik ilişki yaşadım erkeklerden intikam alıyor acı hissetmiyorum diye hiç zengin iş adamının yakışklı oğlu triplerine girmeye gerek yok , kaç kadın boşanıyor hergün bir sizin başınızda değil

Sevgili yapın birtane düzenli sex hayatınız olsun tek eşlilik olur hastalık kapmazsınız

Şu açık ki hiçkimseden intikam aldığın falan yok.
Kaba olacak özür dilerim ama emin ol o birlikte olduğun rehber için sadece yatağa attığı bir kadından ibaretsin. Şimdiki üzüntüsü sende halen faydalanılacak potansiyel görmesinden kaynaklanıyor, bulduk hatunu kaçırmayalım diyor o kadar. Aşık olmuş falan bunlar hikaye... Tekrar yatağa atma umudu bitincede listesinde bir tık olarak kalacaksın, arkadaşlarına "oğlum bir hatun götürmüşüm varyaa" diye anlattığı iğrenç bir sohbetin mezesi olarak kalacaksın. Diğer görüştüğün kişiler hakkında konuşmaya gerek dahi duymuyorum. Zira onlar içinde potansiyel avsın, olursa ne ala olmazsa önümüzdeki maçlara bakarız diyorlar senin hakkında bunuda bil.
Ha arada masum samimi adamlarada denk gelmiş ve onların duygularıyla oynamışda olabilirsin. Buda senin kötülüğün işte. Kul hakkıdır bu. En kötüsüde seni bu hale sokanla aynı kişiye dönüşmendir bu. Sana bunu yapanla artık seninde hiçbir farkın yok.
Velhasıl hiçkimseden intikam aldığın falan yok,kendin hariç!

Canım bdv kadınları iyi ki varsınız ya şurda konu açmadığım birşey kalmadı herhalde. Boşanma süreçleri,kv dertleri ,eski eş sorunları filan. Sekiz ay olmuş davayı açtıgımdan beri. Bu sekiz ayın ilk dört ayı normal geçti ama şimdi bu son dört ayda ben tüm erkeklerden intikam alma isteğine girdim sanırım kafa dağıtmak içinde mi bilmiyorum. Kaç kişi ile görüştüm ,kaç ile konuştum ,tabi sosyal medya üzerinden filandı ama vicdan azabı da çekiyorum, sen böyle bir insan değilsin diyorum, ama hakediyorlar oh olsun erkeklere asla güvenilmez diyorum ,aynı anda birçok kişi ile gönül eğlendiriyorum. Hatta son gezi turuna katıldım oradaki rehberle tek gecelik bişiy yaşadım hiçte umrumda olmadı. Asla yargılamıyorum bu tarz ilişki yaşayanları ama tek gecelik bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi bile ,şimdiye kadar ne yaşadıysam eşimle yaşadım. Ve en çok garibime gidende zerre umrumda değil kalbim taş gibi. Tur rehberi de nasıl kolay çekip gidersin filan diyor bana. Bana aşık olmuş bilmem ne. Tek gecelikti bitti dedim. Hem dinen vicdan azabı çekiyorum hem de Ben ne ara böyle biri oldum kuzular ya çok üzülüyorum bu kadar intikam dolu umursamaz biri olduğuma. Ve çıkmazda gibiyim de batıyor gibi hissediyorum.
İlkeli bir insan oldugun surece bunlara ihtiyacin olmaz. Issizlik biraz da. Sosyal medyada orda burda harcadigin zamani baska seylere ver. Egitim gibi ... kaldi ki sen umursamanda ne yaptigini takildigin veya konustugun biri kim bilir senin icin ne dusunuyor ,nasil seni tasvir ediyor? Yuzune soylense yine umursamayacak misin? Kabul edebilecek misin?Benim hayat benim dunyam laflari ergenlige ozgu diye dusunuyorum. Sonucta seni dogurandan tut seni seven herkese karsi sorumlulugun ve en once kendine karsi bir durusun olmali.Hayatta belki en onemlisi onur ve seref icin yasamaktir diye dusunuyorum.Bunun icin gerekeni yaparsan pisman olmazsin.

Merhaba, seni anlıyorum büyük bir boşluk içindesin. Sevgi ve ilgiye ihtiyacın var. Nerden biliyorsun dersen, ben de boşandım. Ama böyle yaparak kimseden intikam alamazsın. Hele ki erkeklerden. Hala inanıyor musun sen gidince üzüleceklerine falan. Bir hatırla, eş diyip evlendiğimiz insanlar üzüldü mü? Belki biraz ama hemen koşup birilerini buldular. Bence kolay olanı değil, zor olsa da doğru olanı yapmalısın. Fikirlerine saygı duyarım fakat ben evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım. Hayatında biri olacaksa da sevdiğin seni seven biri olsun. Böyle kendini kullanılmış gibi hissedersin. Kendine saygını yitirme lütfen.

Back
X