- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.114
- 598
- Konu Sahibi Monsterrmilk
Kendinize bunlarımi yakistiriyorsunuz?
Yazik.....
Yazik.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya konu sahibine bu kadar ağır laf etmeyin. 1 erkekle yattım ve üzüldüm demiş. Hayat kadını benzetmesi yakışmıyorerkeklerden değilde eski eş ten alıyormuşsunuz intikam gibi hissettim.en buyuk intikam gercekten birini sevin evlenin mutlu olun.intikam alacağım diye dünyayı başınıza yıkmayin.yattiginiz o adamların hepsi evlilik yapip çoluk çocuğa karışacak siz hayat kadını olacaksınız bu gidişle.doktora git ecilen
Çok teşekkür ederim alacağım o kitaplarıDurumdan rahatsızlık duyduğunuza göre bu intikam alma şekli size uygun değil, kendinizi harap etmeyin. İntikam alacağım derken parça parça ruhunuzdan kaybediyorsunuz.
En güzel intikam güçlü olmak ve intikam peşinde koşmamaktır. Olumsuz duygular, davranışlar çöküşe sebep olacaktır. Yapmayın, yazık size.
Kendinize yatırım yapın bu süreçte. Ne bileyim, spora başlayın. Spor bana göre değil diyorsanız yoga, nefes terapisi, doğa yürüyüşlerine başlayın.
Burada birkaç kez tavsiye etmiştim size de izninizle tavsiyede bulunayım: yazar David Richo’nun Olgun İlişkiler kitabını mutlaka okuyun. Size benzer durumda bir arkadaşıma psikoloğu tavsiye etmişti. Yazar Helen Fisher’in Neden O? kitabını da tavsiye ederim.
Ruhunuzu besleyin. Tasavvuf okuyun, Budizm üzerine kitaplar okuyun.
Bir psikiyatriste gütmek de iyi olacaktır bu süreçte.
![]()
-ler lik bi durum yokErkeklerden intikam almak yerine afedersiniz ama erkeklerin stress topuna dönmüşsunuz.
Alıyordum profesyonel yardımı ama şu an bıraktım yanı son dört ayda kaldı gittiÇok zor bir süreç atlatıyorsunuz. Hissettikleriniz çok normal. Durumun içinden çıkmaya çalışıyorsunuz, baş etmeye çalışıyorsunuz.
Tek gecelik ilişki yaşayabilirsiniz bu normal ama sanırım zamanlama yanlış. Bunu sadece istediğiniz için yapsaydınız iyi hissederdiniz belki ama şimdi bir hınçla yapıyorsunuz anladığım kadarıyla. Profesyonel yardım almayı düşünür müsüniz? Bazen sadece anlatmak bile iyi geliyor. Hem bu içinde bulundunuz çıkmazdan kurtulmak için de yardımcı olur.
Kendinize çok yüklenmeyin. Kolay şeyler değil yaşadıklarınız ama insan bazen kendini daha kötü hissetmesine sebep oluyor. Profesyonel yardım işinize yarar. Umarım bu süreci daha az duygusal hasarla atlatabilirsiniz.
Çok haklısınızTevbe et kuzum bir daha yapma ,insanlar ikinci ucuncu evliliklerini yapiyor yokmu duzgun insan var elbet sende kafani toparla gecmisinden ders al evlilik kriterlerini biliyorsun artik neyi istemedigini boyle biri karsina cikinca degerlendir ve evlen,
Alıyordum profesyonel yardımı ama şu an bıraktım yanı son dört ayda kaldı gitti
zaten depresyonda benceKendi bedeninizi değersizleştiriyorsunuz. Uzun vadede sizi depresyona sokar bu
Teşekkür ederim iyi hissetmek kitabını psikoloğum da önermişti. Aldım ama bitiremedim o gücü bulamadım bir türlü. Tekrar sağolun yardımlarınız içinKonu sahibini hayat kadını olmakla itham edenler onun içinde bulunduğu durumu ve psikolojik yıpranmayı anlayamıyorlar.
Her insanın yaşadıklarından etkilenme şekli,düzeyi ve verdiği tepkiler farklı olabilir.
Kaldı ki konu sahibi de yaşadıklarından memnun değil, çıkış yolu arıyor.
Ona yolun yol değil, kötü yoldasın vb yorumlarla yardımcı olamayız.
M Monsterrmilk içinde bulunduğunuz durum bana depresyon başlangıcı gibi göründü.
Tabii sizinle karşılıklı en az 3 seans konuşmadan tam teşhis koyamam. (Psikolojik danışmanım)
Psikolojik yardım almanız sizi rahatlatır.
İçinde bulunduğunuz durum kolay değil.
Uzman desteği olmadan zor atlatırsınız.
Profesyonel yardım alana kadar;
Kendinize telkinde bulunabilirsiniz, sizi rahatlatacak,zihninizi boşaltacak faliyetlere yönelin ve boş kalmayın.
Açık havada yürüyüş, yüzme, el işi, yetişkinler için olan boyama kitapları vb.
Psikonet yy'dan iki kitap önereceğim size.
İyi Hissetmek
Hayatınızı Yeniden Keşfedin
Bu iki kitabı dikkatlice okuyun.
Süreçte yardımcı olabileceğim bir şey olursa yazın bana.
Sevindim valla bunu duyduğuma ,kendimi zengin iş adamının playboy oğlu gibi hissediyordumAbartma ya. Iki konustun diye herkes arkandan aglamiyor. Bir gece sevisip gittin diye tur rehberi kendini kirlenmis ve kullanilmis hissetmiyor. Sana asik oldugunu da sanmiyorum. Yasadginiz cinselligin devami gelsin istiyordur en fazla.![]()