Erkeklerden intikam alacam diye batıyorum

Alıyordum bıraktım tekrar başlayacağım
Bence bir an evvel başla.Senin eski konularını biliyorum.Kendi kişiliğine uygun davranmıyorsun bence.Bu sistem bir yerde çöker , ilerde kendini daha kötü hissetme diye yazdım.Sev sevil seviş tabii ki ama daha doyumlu ilişkiler sana daha iyi gelebilir.

Ben erkeklerden sogumus olmanizi anliyorum, yaptiklarinizi da hic yanlis bulmadim. Biz ezmeyince onlar bizi eziyor, kendilerini bir halt saniyorlar, bizden ustun olduklarini dusunuyorlar. Ezebildiginiz kadar ezin, acimayin. Ama bu arada iyi korunun, ve guvenmediginiz, dedikodunuzu yayabilecek, uygunsuz resimlerinizi paylasabilecek yapidaki erkeklerden uzak durun.

Erkeklerden değil eski esinizden intikam alıyorsunuz.
Ama kişilik olarak bambaşka bir insansınız besbelli sonra çok pişmanlığını yaşarsınız yol yakınken dönün yaptığınız kendinize zarar vermek den başka birşey değil. Bu yüzden yanlış.

Bence bir an evvel başla.Senin eski konularını biliyorum.Kendi kişiliğine uygun davranmıyorsun bence.Bu sistem bir yerde çöker , ilerde kendini daha kötü hissetme diye yazdım.Sev sevil seviş tabii ki ama daha doyumlu ilişkiler sana daha iyi gelebilir.
Aynen hiç bana göre değil böyle şeyler bi boşlukta gibiyim

Onune gelen adamla birsey yasamakla eski esinden intikam alamazsin;)

Amacin bilincaltinda eski esten intikam almak

Ohh bak ne guzel hayatimi yasiyorum demek gibi

Ama bu durum artik eski esin umrunda falan degil

Kendini kandirip gereksiz seyler yasama bence

Sakin ol

Valla canım intikam almıyorsun keyiflerine meze oluyorsun. İntikam canı yanacak şeylerle olur keyif vererek alınmaz.

Aynen hiç bana göre değil böyle şeyler bi boşlukta gibiyim
Zamanla gececegini dusunuyorum. Bu surecte adimlarini dikkatli at yipranmamaya calis. Istedigin kadar gez dolas tabi ki ama ayaklarin yere bassin yeni travmalara musaade etme.
Ayrilik ölüm hastalik gibi olaylar sonrasi kisilik degisimi oluyorsa psikiyatrik yardim gerekir diye dusunuyorum.

Eh intikam adı altında kendinizi mahvediyorsunuz. Bu süreçte eski eşe bir şey olduğu yok.
Aman diyeyim bir psikopata denk gelirsiniz, haatalık kaparsınız filan. Bu kadar cüretkar olmayın.

Zamanla gececegini dusunuyorum. Bu surecte adimlarini dikkatli at yipranmamaya calis. Istedigin kadar gez dolas tabi ki ama ayaklarin yere bassin yeni travmalara musaade etme.
Ayrilik ölüm hastalik gibi olaylar sonrasi kisilik degisimi oluyorsa psikiyatrik yardim gerekir diye dusunuyorum.
Oldu bence bi kişilik değişimi ya hissediyorum fazla cesurum herşeye karşı yamaç paraşütü bile yaptım yani kendime hayret ettim

Yaw şu yapıp sonra pişman olmalarınız beni öldürüyor yaptın madem mutlu ol ne yani.yalnız tiplere dikkat etnbaşına bela olabilecek tiplerle beraber olma sakın uğraşma sonra.yaşa gitsin boşver

Sosyal medyadan yazisip kimsenin canini yakmazsin da, eger tek gecelik iliski yasarsan kendi canini yakarsin farkinda olmadan.
Hastalik bile kapabilirsin, cok tehlikeli cidden girme hic o toplara.
Bi bakmissin HPV tasiyicisin hic yoktan.

Kimden neyin intikami Allah askina.

Hayat sizin
Siz bekar karsi taraf bekar oldugu surece yaptiginiz hic bir seyden vicdan azabi duymayin. Hayat surprizlerle doludur,kim bilir belki dogru insan karsiniza boyle cikacaktir

Bayramdan sonra artık olmayacağım hangi siyelerden buluyon bana da yazsana:KK14:
Niye ne oldu sen vazgeçmezsin bence ondan, aman ben bulmuyorum onlar beni buluyor ki eli ayağı düzgünse konuşuyorum işte öyle bir iki bişey nasıl özel mesaj atılır burdan bilemedim sana söyleyeceğim de site isimleri

Cinsellik mutlu olmak ve ihtiyac oldugu icin yapilir siz intikam almak icin yaparsaniz ve bunun sonunda vicdan azabi cekip rahatsiz olursaniz cinsellikten sogursunuz. Kendinize kotuluk yapiyorsunuz su an

Back
X