Erkeklerden intikam alacam diye batıyorum

Canım bdv kadınları iyi ki varsınız ya şurda konu açmadığım birşey kalmadı herhalde. Boşanma süreçleri,kv dertleri ,eski eş sorunları filan. Sekiz ay olmuş davayı açtıgımdan beri. Bu sekiz ayın ilk dört ayı normal geçti ama şimdi bu son dört ayda ben tüm erkeklerden intikam alma isteğine girdim sanırım kafa dağıtmak içinde mi bilmiyorum. Kaç kişi ile görüştüm ,kaç ile konuştum ,tabi sosyal medya üzerinden filandı ama vicdan azabı da çekiyorum, sen böyle bir insan değilsin diyorum, ama hakediyorlar oh olsun erkeklere asla güvenilmez diyorum ,aynı anda birçok kişi ile gönül eğlendiriyorum. Hatta son gezi turuna katıldım oradaki rehberle tek gecelik bişiy yaşadım hiçte umrumda olmadı. Asla yargılamıyorum bu tarz ilişki yaşayanları ama tek gecelik bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi bile ,şimdiye kadar ne yaşadıysam eşimle yaşadım. Ve en çok garibime gidende zerre umrumda değil kalbim taş gibi. Tur rehberi de nasıl kolay çekip gidersin filan diyor bana. Bana aşık olmuş bilmem ne. Tek gecelikti bitti dedim. Hem dinen vicdan azabı çekiyorum hem de Ben ne ara böyle biri oldum kuzular ya çok üzülüyorum bu kadar intikam dolu umursamaz biri olduğuma. Ve çıkmazda gibiyim de batıyor gibi hissediyorum.
Dikkat edin gönül eğlendiriyorum derken gönül eğlencesi olmayın...intikam alacağım derken bağımlılık yapmasın...eski kocanın intikamını hiç ilgisi olmayan adamlarla nasıl alacaksın ne tür bi intikam pek anlayamadım...

intikam değil bir tür patlama olmuş sanki

Son düzenleme:
Kendi kendinize drama yaratmışsınız. Evliliğinizde sorun yaşadığınız için bütün erkekleri üzerek intikam almak falan ne saçma şeyler. Bir de öldürün isterseniz. Peyami Safa'nın böyle bir romanı vardı :deli:

Kendinize Zarar veriyorsunuz şuan
Ve şuan yaptığınız sadakat yükümlülüğünü ihlal
Allah korusun Eşiniz bunları ispatlarsa davada Belkide kazanacağınız davayı kaybetmiş olacaksınız
Az daha zaman verin kendinize çıkın gezin tozun arkadaşlarınızla zaman geçirin
Boşanma davası bittikten sonra Önünüze bakarsınız

Canım bdv kadınları iyi ki varsınız ya şurda konu açmadığım birşey kalmadı herhalde. Boşanma süreçleri,kv dertleri ,eski eş sorunları filan. Sekiz ay olmuş davayı açtıgımdan beri. Bu sekiz ayın ilk dört ayı normal geçti ama şimdi bu son dört ayda ben tüm erkeklerden intikam alma isteğine girdim sanırım kafa dağıtmak içinde mi bilmiyorum. Kaç kişi ile görüştüm ,kaç ile konuştum ,tabi sosyal medya üzerinden filandı ama vicdan azabı da çekiyorum, sen böyle bir insan değilsin diyorum, ama hakediyorlar oh olsun erkeklere asla güvenilmez diyorum ,aynı anda birçok kişi ile gönül eğlendiriyorum. Hatta son gezi turuna katıldım oradaki rehberle tek gecelik bişiy yaşadım hiçte umrumda olmadı. Asla yargılamıyorum bu tarz ilişki yaşayanları ama tek gecelik bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi bile ,şimdiye kadar ne yaşadıysam eşimle yaşadım. Ve en çok garibime gidende zerre umrumda değil kalbim taş gibi. Tur rehberi de nasıl kolay çekip gidersin filan diyor bana. Bana aşık olmuş bilmem ne. Tek gecelikti bitti dedim. Hem dinen vicdan azabı çekiyorum hem de Ben ne ara böyle biri oldum kuzular ya çok üzülüyorum bu kadar intikam dolu umursamaz biri olduğuma. Ve çıkmazda gibiyim de batıyor gibi hissediyorum.

İyi bir psikologla başla bence,intikam alıyorum kalbim taş oldu falan pek normal değil,intikam alacağım diye kamuya acilmanin alemi yok.

Batmışsın dogru

Benim kisa bir süre aynı evi paylaştığım bir arkadaşım vardı.
Biz aynı evdeyken 3 erkegi birlikte idare ederdi. Karşısına çıkan,ondan etkilenebilecek her erkeğe harika/olağanüstü biriymis gibi davranır, artık kıza aşık olduklarında da tabiri caizse ağızlarina ederdi.
Oysa çok iyi bir kızdı... Çok sonradan anlattığına göre daha ergenlik cagindayken şerefsiz bir erkek tarafından (KK'nin popüler tabiriyle) kandirilmis. İçten içe erkeklerden intikam arzusu varmis içinde.
O yüzden sizin durumunuzu az çok anlayabiliyorum. Ama sizi en iyi anlayacak kişi bir terapist olacaktır.
Yorumlarda hep görüyorum sizi,oldukça mantıkli birisiniz. Bence bir uzmandan yardım alın. İcinizdeki boşluğu kediyle , köpekle , yogayla doldurun.
Onemsemediginiz insanlar ile onemsenmediginiz / yüzeysel ilişki yaşamak uzun vadede sizi mutsuz eder.

canım dediğin siteler arkadaşlık siteleri olmalı. bak hergün gazetede 3. sayfa haberlerini oku. bu ilişkilerin psilolojinde bir kadın olarak yaratacağı hasarları geçtim. bunun katili var belalısı var bırak bu işleri. ya hayatına birini alıyorsun da saplantılı oluyor kene gibi yapışıyor. kendine yazık etme bak ileride çok pişman olursun. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, meditasyon veya dine yönel. benim de bunaldığım zamanlar oldu. ben meditasyona yöneldim ve faydasını gördüm. diyeceğim şu, merhemin ne onda ne bunda. insanın merhemi yine kendisi:KK69:

Tek gecelik ilişki yaşayıp yaşamamak keyfinizi bağlar ama bunu intikam için yapıyorsanız, ruhunuz biraz dinginleşince aslında seviştiğiniz insanlara değil kendinize zarar verdiğinizi görürsünüz. Eşinizden intikam almak istiyorsanız, bunun yolu kendinize güzel bir hayat kurmak, onun yokluğunun size ne kadar iyi geldiğini göstermek ve onu umursamamak, silmek olmalı bence. Öyle elalemi internette kandırmak filan çocukça ve boş işler.

Bosanma asamasi bitti dimi, eger bitmediyse bu tur iliskiler kurmak davaniz acisindan sorun yaratabilir, lutfen dikkatli olun:KK19:

Isin oteki tarafi ise size kalmis, birden fazla kisiyle istediginiz kadar beraber olmak sizin iradeniz, ha ister buna intikam diyin ister nefs..ama duygusal açıdan yipranacaginizin siz de farkindasiniz:KK19:

Calisiyor musunuz, bi kursa mi gitseniz ya da bir hobi?

Bosanma asamasi bitti dimi, eger bitmediyse bu tur iliskiler kurmak davaniz acisindan sorun yaratabilir, lutfen dikkatli olun:KK19:

Isin oteki tarafi ise size kalmis, birden fazla kisiyle istediginiz kadar beraber olmak sizin iradeniz, ha ister buna intikam diyin ister nefs..ama duygusal açıdan yipranacaginizin siz de farkindasiniz:KK19:

Calisiyor musunuz, bi kursa mi gitseniz ya da bir hobi?
Spora yazılmaya karar verdim

Benim kisa bir süre aynı evi paylaştığım bir arkadaşım vardı.
Biz aynı evdeyken 3 erkegi birlikte idare ederdi. Karşısına çıkan,ondan etkilenebilecek her erkeğe harika/olağanüstü biriymis gibi davranır, artık kıza aşık olduklarında da tabiri caizse ağızlarina ederdi.
Oysa çok iyi bir kızdı... Çok sonradan anlattığına göre daha ergenlik cagindayken şerefsiz bir erkek tarafından (KK'nin popüler tabiriyle) kandirilmis. İçten içe erkeklerden intikam arzusu varmis içinde.
O yüzden sizin durumunuzu az çok anlayabiliyorum. Ama sizi en iyi anlayacak kişi bir terapist olacaktır.
Yorumlarda hep görüyorum sizi,oldukça mantıkli birisiniz. Bence bir uzmandan yardım alın. İcinizdeki boşluğu kediyle , köpekle , yogayla doldurun.
Onemsemediginiz insanlar ile onemsenmediginiz / yüzeysel ilişki yaşamak uzun vadede sizi mutsuz eder.
Teşekkür ederim düşüncelerin için umarım bir an önce atlatırım

Back
X