Erkeklerden nefret ediyorum

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
98
27
Bir önceki konumu bilenler bilir yarın flörtümle buluşucaktım ve yaklaşık bi saat önce artık konuşmak istemediğini anlaşamıcağımızı yazdı yıkıldım ama garip olan bi yanım rahatladı yine güvenim kırıldı 3 senedir kimseyle çıkmadım adam akıllı biri olmadan çıkmıcam dedim buda çürük çıktı artık hiçbir erkekle konuşmak bile istemiyorum hepsi aynı yalancı geliyor bir kere bile yüzünü görmedim ama niye şu an acı çekiyorum bilmiyorum bazen onu sarılırken düşündüğümde çok mutlu oluyodum yalnız ölücem ne güzel! Benim gibi olup gerçekten seven birini bulan var mı ben asla bulamıcam 10 sene sonra buraya yazarsam lütfen beni hatırlayın

Erkekler genelde bu kadar şüpheci ve olumsuz düşünen kadınlardan kaçıyorlar.
Sizin de konularınız da ben bunu sezdim.
Kimseye güvenmiyorsunuz ama siz ne kadar güven veriyorsunuz acaba ?

Güveni sadece aldatmak olarak algılamayın. Huzur vereceğinize dair güven veriyor musunuz mesela ?

Şu "adam akilli biri" olmadan iliskiye baslamayacagim ne demek??? Yeni tanistigin insanin suratina bakip kaldi ki siz adamin suratini bile gormemissiniz daha neyse, bakip ilişkinin ne olup olmayacagini bilemezsiniz. Karsidaki adam akilli biridir belki ama sizinle yapamamistir??? Sizin heer anlasamadiginiz erkek sorunlu degil sonuçta.

Şuan kelimelerinize bakarsak, ben adamin "tamamen" hatali oldugunu da dusunmuyorum pek. Tahmin

Kaç yaşındasınız 18-19 mu ? Eğer öyleyse hayata karşı erkeklere karşı bu tepki çok fazla daha çok uzun bi yol var onunde. Ne demek istedimi 10 yıl sonra çoktan anlamış olacaksın ve muhtemelen içinde nefrete dair bişey kalmaz

Konuşunca az çok belli oluyor evet akıllı biri ama çok güzel konuşuyodu yavaş yavaş soğumaya başladı yarın buluşucaktık üstelik birden soğuması sinirimi bozdu benimde illaki hatam vardır

21 yaşındayım ama kendimi bazen 30 gibi hissediyorum

Üzülme görücü usul ile evlenirsin en azından niyeti belli olur

Konuşunca az çok belli oluyor evet akıllı biri ama çok güzel konuşuyodu yavaş yavaş soğumaya başladı yarın buluşucaktık üstelik birden soğuması sinirimi bozdu benimde illaki hatam vardır

Yoo konuşunca az çok belli filan olmuyor karsidaki belli etmek istemezse. Adam
soguyabilir sizden ben bile isinmadan sogudum yani şu konudaki yazim tarzinizdan
Adam sogudu diye ne bu isyan anlamadim ki. İlişkinin başinda imza atin bari nolursa olsun birlikte olacagiz diye boyle sacmalik olmaz. Birden sogumamistir o vardir sebebi. :)

Erkeklere karşı narin uyumlu olmayacaksın
Aksi oldun mu, onlara cazip gelirsin,

Sebebini bilmiyorum anlaşamıcağımızı düşünüyorum dedi bi kaçkere zıt düşüncelerimiz oldu ondan olabilir benim sinir olduğum birdenbire gitmesi yarın İçin bile zaman ayıramadı emin olmak İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…