- 4 Mayıs 2015
- 286
- 64
- 13
- 39
- Konu Sahibi lovelystudent
-
erkekler işte.
cevap sadece bu.
hepsini silip temizle,kimseye de bahsetme. ben olsam ortamı da kolaçan ederdim en ufak bir rahatsızlık durumunda o işyerinden ayrılırdım.ciddi bir sapık var olabilir aranızda
iş yerinden ayrılma durumum olamaz devlet işi :/ kolaçan ediyorum. 3 kişi var olabilcek. diyorumya hepside böyle yaşını almış öylle genç yok aralarında. acaba hangisi sorsammı bilmiyorum :/
Size ait bilgisayardan mı girmişler? Kişisel bilgisayarınız mı yoksa sizin masanızda falan mı duruyor? Bilgisayara o tarz sitelere girilmesini engelleyen programlar kurabilirsiniz ama teknolojiden anlıyorlarsa aşarlar ve bir şekilde girerler.
yaşlılarda daha yaygın zaten.demekki adamların evden bir açlığı söz konusu.
ay tiksindim şimdi.
o ortamdan uzak dur bence olabildiğince
Ya bari yapıyon bir pislik, arkanı temizle yav..
Ben olsam hepsi ordayken 'Arkadaslar bilgisayarıma kim girmişse virüs bulaştırmış az dikkatli olun' derdim
Kimse kimsenin bilgisayarında ulu orta böyle sitelere girme teşebbüsünde bulunmaz..
eğer yapılıyorsa bu; belliki size sapıklık olsun diye yapılmış.. yoksa bunu yapan geçmiş temizlemeyi de biliyor olsa gerek.. direk şikayet edin..
Bence anlıyor olsalardı tarayıcının gizli penceresinden falan girerlerdi. Gizli pencereden açıp internette gezdiğiniz zaman geçmişe kaydetmez girilen siteleri falan. Gizli pencereden girmiş olsalardı geçmişe kaydedilmeyecekti ve siz de göremeyecektiniz. Ya hadi yaptıkları iğrençlik bi yana, bilgisayara virüs falan da bulaşır o tarz sitelerden. Ondan sonra uğraş dur. Şikayet edebileceğiniz bir yer yok mu?yok bana ait değil. benim masamda duran bilgisayar. herkes kullanıyor aslında ama nöbette masa bana ait. teknolojiden anladıkalrını sanmıyorum ama belli olmaz tabi bana kalsa böyle sitelered girmezlerdi
Bence anlıyor olsalardı tarayıcının gizli penceresinden falan girerlerdi. Gizli pencereden açıp internette gezdiğiniz zaman geçmişe kaydetmez girilen siteleri falan. Gizli pencereden girmiş olsalardı geçmişe kaydedilmeyecekti ve siz de göremeyecektiniz. Ya hadi yaptıkları iğrençlik bi yana, bilgisayara virüs falan da bulaşır o tarz sitelerden. Ondan sonra uğraş dur. Şikayet edebileceğiniz bir yer yok mu?
Anlıyorum, haklısınız. İsterseniz gözlemleyin, bir daha yaparlarsa şikayet etmeye çalışın. Sorsanız da evet ben yaptım diyeceklerini sanmıyorum.şöyleki bilgisayar benim değil. bi sürü kişi çalışıyo burda her gece başkası nöbet tutuyo. gizli tarayıcıyı filan bilecek tipler değil. diyorumya hep bakardım ilk defa denk geldim böyle bi iğrençliğe. bilemiyorum napsam gözlemlesemmi bir kez daha. ama çok tiksindim suratlarına bakamıyorum .
Anlıyorum, haklısınız. İsterseniz gözlemleyin, bir daha yaparlarsa şikayet etmeye çalışın. Sorsanız da evet ben yaptım diyeceklerini sanmıyorum.
Muhtemelen. Ne cesaret falan diye sorgulamayın bence zira vakit kaybı. Onların beyninin nasıl çalıştığı falan... Her türlü cesaret ederler yani.3 kişiler 3 ünden biri yaptı bu kesin. bi tanesi 50 küsür diğer ikisi 40 küsür. diyorumya tiplerine baksan hayatta demezsin. ne cesaret ya. benim durduğum bilgisayardan girmek. görebilcemi düşünmediler muhtemelen
Muhtemelen. Ne cesaret falan diye sorgulamayın bence zira vakit kaybı. Onların beyninin nasıl çalıştığı falan... Her türlü cesaret ederler yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?