• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerden tiksinen var mı benim gibi?

Karşı tarafın duygularından çok cinsel istek ve arzuları ağır basmış olsa gerek
Tepkini anlıyorum
Kafa yapına ters biriyse başlamadan bitirmen senin için iyi olur

diğer msjlarımı okudunuz mu bilmiyorum orda neden böyle düşündüğümün gerekçelerini yazdım ama saygı duyarım tabi düşüncenize..

okumadım, ilk mesajınız da belirtmeniz daha doğru olurdu doğrusu bu çünkü...

herkes diğer yorumlarınızı okumak zorunda değil ki...

'sevgili olalı 2 ay oldu' demişsiniz...

o yüzden bana garip gelmedi, cinsellik kötü bir şey değildir doğru kişiyle olduğunda...

okumadım, ilk mesajınız da belirtmeniz daha doğru olurdu doğrusu bu çünkü...

herkes diğer yorumlarınızı okumak zorunda değil ki...

'sevgili olalı 2 ay oldu' demişsiniz...

o yüzden bana garip gelmedi, cinsellik kötü bir şey değildir doğru kişiyle olduğunda...

zorundasanız demedim zaten..peki teşekkür ederim yorumunuz için..

Iki ay cok kisa bu sure bunlar icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tiksinilecek bir şey yok ortada bana göre.
Gerçekten de fazlaca saf bakıyorsun olaya. :D
Bu ne abartı bir tepki böyle.
2 ay az bir süre değil ayrıca.
Ama her insan farklı düşünüyor tabii.
Diyecek bir şey bulamıyorum o yüzden.:31:

zorundasanız demedim zaten..peki teşekkür ederim yorumunuz için..

bende öyle dediniz demedim zaten...

ayrıca rica ederim...

siz kendinize doğru geleni yapın, eğer gerçekten rahatsız olduysanız konuşursunuz, lakin davranışında bir terslik varsa uzatmadan ayrılırsınız...

hayırlısı olsun hakkınızda...

tepkim sadece kendi kendime olan bir tepki...karşıdaki insana bunun binde birini bile yapmadım evet sinirlendim ama sadece konuyu kapatmasını istedim ve aramadım hepsi bu..
düşüncesi yanlış bile olsa hiçbirzaman karşımdaki insanı rencide etcek birşey yapmam yapım gereği ama onun mantıklı bir açıklaması(ki bu nasıl olur bir fikrim yok)olursa belki devam ederiz ama ilk adımı ben atmayı düşünmüyorum şuanlık çünkü hala aynı düşüncelere sahibim.

hepinize teşekkür ederim sadece paylaşıp biraz olsun rahatlamak istemiştim

Iliskilerin basinda, kadin kalbiyle erkek p...si ile hareket eder. Genelde sayilari cok oldugundan ben bunlara p...s beyinli diyorum. Farkli olan var mi, tabi ki var. Farkli olani bulacaksin. Tiksinecek bir durum yok, sana uymuyorsa kapiyi gostereceksin.

+

Bu tip erkekler herseyi yasamak ister ama evlenmeye gelince bakire kiz ararlar. Bu ne perhiz , bu ne lahana tursusu diyorum onlara...

Son düzenleme:

Muhtemelen tepki göreceğim. Ama yazmadan duramadım.

25 yaşındasın,
Sevgilin allah bilir kaç yaşında,
İki aydır çıkıyorsunuz,
Sırf sana olan arzusunu belirtti diye "Sapıkkkkk", "pis herif", "erkeklerden tiksiniyorum" diyorsun.

Hani bazen etraftaki "kamiller", kızlara "Kezban" diyorlarya,
"Acaba haklılar mı?" diyesim geliyor.

Sevgilinle illa yatman gerekmiyor, kafana uymazsa ayrılırsın zaten.
Ama daha ilk cümlesinde adama, "tecavüzcü" gibi davranmak cidden garip.

Bu yaşında, sevgiline "cinsel" manada bişi hissetmiyorsan sevgilinde/sende/ilişkinizde bi ayarsızlık vardır.

ben bunu tiksinilcek bisey olarak gormuyorum.25 yasindaymissiniz kucukte degil.normal degil mi sizi arzulamasi istemesi.baska birini mi arzulasin insan tabiki sevdigini arzular.garip geldi bana acikcasi.sizi biseylere zorlamamiyosa sorun yok.bu konuda konusmak istemediginizi soylersiniz bi daha acmaz sanirim.

Sever arzular
Bu arzusunu nasıl dile getirdiği de o kişinin karakterini yansıtır
Sevgiliniz kaç yaşında?

16-22 yaşlar arası belki direk akla cinsellik gelmeyebilir ilk aylarda sadece elini tutmak, dudagından öpmek yetebilir ama
Sevgilinizin en az 25 yaşında olduğunu tahmin ediyorum

Dile getiriş tarzı sapıkca mıydı yoksa üstü kapalı mıydı :44:

Dogalmis gibi davranmasi yaptigi seyin doğal olmasindan kaynaklanıyo olabilir mi?

Arkadaşlar bence konu sahibi bi'an şaşırıp böyle tiksinme vs. diye konuyu yazdı.
Açıkcası benim için de iki ay çoook erken daha tanıma sürecinde olduğum adamın gece bana cinsellik içerikli mesajlar atması onu kafadan elemem için yeterli bi'sebep. Oldu olacak her hayatımıza giren adamla normal diye yatak muhabbeti yapalım.

Siz nerde yaşıyosunuz bilmiyorum ama çoğu erkek ilişkinin başında cinsellik muhabbetini bilerek açar. Her erkek aşkından, arzusundan açmaz bu konuları.
Hani yatağa atmak diye bi'tabir vardır çoğu bunun için aşk dolu sözlerle kandırmaya çalışır özellikle üniversitede bu tür pek yaygındır:31:.

Fikirlerinize saygı duyuyorum ama açıkcası çok şaşırdım çoğunuzun yazdıklarına, iki ayda normal demenize. İki aylık adama ne yahu benim cinsellikten beklentim önce bi'beni tanısın. Her şeyin bi'zamanı var yani.

He bu demek değil ki adam sapık, tiksinilecek birisi tabii ki değildir ama bana göre ayarsız olduğu kesin:44:.

nerdeyse tüm erkekler bu konuları konuşmaya bayılır, ama önce genel olarak çok açık sözlü biriyse veya herşeyi konuşuyorsanız bunları konuşması normal ama eger öyle degilse ve pat diye söylediyse yadırgaman normal

biz 5_6 aylık sevgiliyken benimki başladı cinsellik konularını açmaya çalışmaya ama her seferinde konuyu kapattım oda ısrar etmedi ama şimdilerde ben kapayınca benden tiksiniyormusun diye soruyor zoruna gidiyor

Tepkı gostermenızı anlıyorum ama sadece dusuncesını belırtmıs,tepkınızı gosterdınız bence olayı daha fazla dillendirmeyin kı bunu daha rahat konuşur hale gelmesın,yetıskın erkekuslar bazen bu düşüncelerde olabiliyorlar.

Erkeklere de yazik ha. Arzulasan bi dert arzulamasan bi dert.

Insan erkek arkadasi onu arzuluyor diye tiksinir mi. Tuhaf.

Erkeklere de yazik ha. Arzulasan bi dert arzulamasan bi dert.

Insan erkek arkadasi onu arzuluyor diye tiksinir mi. Tuhaf.

Aynısını yazacaktım ki yazmışsınız.

Erkek arkadaşın seni cinsel anlamda arzuladığını usturuplu bir şekilde söylerse dontün yok.Ama cinsel birşeyler yaşamaya zorlarsa sorun var.

bir erkek arkadaşım vardı 2 ay oldu sevgili olalı ama gece bana öyle bir msj attı ki tiksiniyorum ondan ve onun gibilerden... utanarak yazıyorum ama beni cinsel anlamda istediğini söyledi resmen..şok oldum. Ben onu ne kadar saf duygularla severken onun aklı fikri başka işlerdeymiş meğer. dünden beri o kadar kötüyüm ki resmen midem bulanıyor.Arada da kendime kızıyorum nasıl anlamadım diye. Bütün erkekler mi böyle kızlar güvenim sıfırlanmış durumda şuan..hepsini aynı kefeye koymaya başladım :(

ne yapacağımı çok iyi biliyorum ama sadece içimi dökmek istedim nefret ediyorum hepsinden..

Kusura bakma cnm ama erkekleri hic tanimamissin cok normal bu yani.. erkekler sevgili oldugun ilk gunden beri sevdigini hayal eder ve arzular ha ama bunda art niyet varmi bilemem. Bazilari sadece onun icin gorusur bazilari ise sevdigi icin arzular.. yani seninki seninle onun icin gorusmuor da olablit ama sana olan sevgisindem tbiki bole seler hissetmesi normal hissetmicek erkekte bulamazsin su dunyada.. ha ama bu kdr kisa surede solemesi yanlis veya direkt solemesi ynlis senin hareketlerine ve sozlerine gore gitmeliydi.. anladigm kdryle bu konuda hic konusmamissin yesil isikta vermemissin neden ole bise demis bilemiorum genelde kizdan bi yaknlik görünce erkekler acilir ama sunu unutma bu konuyu acmamis olsaydida seni o sekilde hayal etmedigi anlamina gelmez sadece kendini kandirmis olursun. Son olarak bunda tiksincek bisey yok en azindan seni arzuluyor seni sevoorum derlen ..... izleyip baskalarni arzulamasndan iidir yada orda burda gordugu kizlari arzulamasndan iidir.. ah ah neler gorduk bu soledign neki yasin kac bilmiorm ama ben 18 yasmda anladm ne pislik olabilceklerini dunyam basima yikilmisti ama senknki gbi biseye diel tbiki cpk kotuydu ama astim ogrendim.. smdiki sevgilmle cok iyiyim hic ole pslik seyleri yok arzjlicaksa beni arzulicak tbiki ve solicek bunhda gidipte arkamdan is cevirmicek

Cinsel anlamda sizi arzulaması, tiksinilecek bişey değil sanırım. aksine sizin karşı cinse karşı bu anlamda hiç birşey hissetmemeniz normal dışı değil mi?

Kısmen haklısınız ama daha 2 aylık bir ilişkide bunun konuşulması da bence anormal.
Daha 2 ayda insan birbirini yeni yeni tanımaya başlıyor. Bunun dışında herşey konuşuldu da mı konu oraya kadar geldi..

Kısmen haklısınız ama daha 2 aylık bir ilişkide bunun konuşulması da bence anormal.
Daha 2 ayda insan birbirini yeni yeni tanımaya başlıyor. Bunun dışında herşey konuşuldu da mı konu oraya kadar geldi..

2 ay bence gayet bu seyleri hiseetmesi icin uzn bi zaman. Sence bir erkek 2 ay boyunca cinsellik dusunmeden durabilirmi? Bisey yapmayi geciyorummm dusunmeden durabilirmi acaba once bunu sor kendine. Tabiki duramaz kimisi kendi kendini tatmin eder kimisi bisiler izler kimisi biriyleriyle isini gorur.. peki senin arkandan yapmasi daha mi hos olur yoksa senle gorusuosa seninle bu ihtiyacni gidermesimi? Cnkuu ne kdr konismazsan bu konuyu o erkek yuzde bin ihtimalle hoslanmadign seyleri ruhun duymadan yapacaktir. En basiti pc elinin altinda acik sacik sitelere girmesi 2 kelimesine bakar..

Ben bnj sadece erkekleri anlaman icin soluorm hani yapilan sey yanlis olsada bu devir bunu gosteriyor maleseff

Back
X