Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer msjlarımı okudunuz mu bilmiyorum orda neden böyle düşündüğümün gerekçelerini yazdım ama saygı duyarım tabi düşüncenize..
okumadım, ilk mesajınız da belirtmeniz daha doğru olurdu doğrusu bu çünkü...
herkes diğer yorumlarınızı okumak zorunda değil ki...
'sevgili olalı 2 ay oldu' demişsiniz...
o yüzden bana garip gelmedi, cinsellik kötü bir şey değildir doğru kişiyle olduğunda...
zorundasanız demedim zaten..peki teşekkür ederim yorumunuz için..
Erkeklere de yazik ha. Arzulasan bi dert arzulamasan bi dert.
Insan erkek arkadasi onu arzuluyor diye tiksinir mi. Tuhaf.
bir erkek arkadaşım vardı 2 ay oldu sevgili olalı ama gece bana öyle bir msj attı ki tiksiniyorum ondan ve onun gibilerden... utanarak yazıyorum ama beni cinsel anlamda istediğini söyledi resmen..şok oldum. Ben onu ne kadar saf duygularla severken onun aklı fikri başka işlerdeymiş meğer. dünden beri o kadar kötüyüm ki resmen midem bulanıyor.Arada da kendime kızıyorum nasıl anlamadım diye. Bütün erkekler mi böyle kızlar güvenim sıfırlanmış durumda şuan..hepsini aynı kefeye koymaya başladım![]()
ne yapacağımı çok iyi biliyorum ama sadece içimi dökmek istedim nefret ediyorum hepsinden..
Cinsel anlamda sizi arzulaması, tiksinilecek bişey değil sanırım. aksine sizin karşı cinse karşı bu anlamda hiç birşey hissetmemeniz normal dışı değil mi?
Kısmen haklısınız ama daha 2 aylık bir ilişkide bunun konuşulması da bence anormal.
Daha 2 ayda insan birbirini yeni yeni tanımaya başlıyor. Bunun dışında herşey konuşuldu da mı konu oraya kadar geldi..