• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklere bağlanmak

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
35
Ah erkekler bölümüne açtım ama sanırım asıl sorun biziz ,

1,5 yıllık ilişkim var çok şükür bir sıkıntımız yok ama bende hep şüphe başka kızlarla görüşecek yok nette takılacak, ( ki ilişkinin başında görüştüğü oldgunu söylemişti, arada takıldıgını da düşünüyorum )
Şakayla karışık arada hesap verdirtiyorum ama şu aralar çok bağlanmış hissediyorum

Özellikle son günlerde sınavları var, sanırm kafası yogun ve bana çok da ilgili davranmıyor şuan ona karşı aşırı bağlılık hissediyorum, aman beni bırakmasın aman başka kız olmasın, sürekli onu aramak istiyorum,

Bunu ona hissetirmek isteiyorum ama güvensiz hiisediyorum, ayrılırsak çok üzüleceğimi düşünüyorum ve bunun tek nedeninin biz kızların erkeklere çok bağlanmasına bağlıyorum. ( yine bağladım olayı :1: )

Napsak ne etsek de bağlanmasak ,hep bireyselliğimizi korusak var mı buna bir çareniz sultanalr

​İlişkinizin başında nasıl başka bir görüştüğü olabiliyor?

Ben onun samimi cevap vermesini anlayışla karşıladıgım için beyimiz herşeyini anlatır, ama varmış işte biz görüşmeye başladıgımız zamanlar sevgili olma yolundayken görüştüğü birileri,

Son düzenleme:
Ben onun samimi cevap vermesini anlayışla karşıladıgım için beyimiz herşeyini anlatır, ama varmış işte biz görüşmeye başladıgımız zamanlar sevgili olma yolundayken görüştüğü birileri,

Bunlarla zaten sizin güveninizi sarsmış.
Güvenmemeniz,acaba görüştüğü olabilirmi demeniz çok normal.

Bunlarla zaten sizin güveninizi sarsmış.
Güvenmemeniz,acaba görüştüğü olabilirmi demeniz çok normal.

evet bunu ona da söyledim, bence bütün erkeklerde olabilcek potansiyel o , bizim gibi bağlanıp gözünü kapamıyorlar malasef ki, biz kızlar ço bağlanıyoruz, bağlanmamak gerek ama olmuyor işte yapımız gereği

bende aynı durumdayım cok baglandım cıkarkende böyleydi pesinden cok kostum desem yeri bide kıskanıyomda bi tartısmada ben sanki dünyalar basıma yıkılmıs gibi gecelerce aglardım üzülürdüm o ben gibi degildi.sigara gibi bagımlıyım yani.gözünün içine bakyom ama sevdigimizden sevmesek niye böyle yapalım herkesin sevgi gösterişi farklı.ben napsamda degişemem.bence bunu kafana takma canım oldugun gibi ol

ben bile bir yay burcu kadını olarak özgürlüğüme çok düşkün olsam da yine bir şekilde bağlanıyor buluyorum kendimi.
yükselenimin balık olması etken midir bilmiyorum.gerçi pek inanmam bu zırvalara ama kadınsal şeyler işte.:52:

Back
X