- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Aynen şimdiden ilgim varsa ilerde kimbilir nasıl olurum. İstediğimi severim. İlgim olabilir. Bundan neden rahatsızlık duyuyorsunuz. Tek siz iyisiniz dimi nasıl kin kusmussunuz maşallah. Kimseyi bana bakıyor sanmıyorum baktığı için baktı dedim. Kendimi dünyanın ekseninde gören kızlardan değilim tamamen bambaşka kişi hakkında bir yorum. Utandım zaten zorlanarak attım dedim eski sorumda da güle oynaya atmadım. Neyse Allah beni böyle başka Türlü kızlarla aynı kefeye koyanların başına versin bu olaylarıBir günde 2 kere konu açmışsınız ne tesadüfse burada erkeklere bakamıyorum utanıyorum demişsiniz öbür konuda da sünnet mevlidinde bir akrabınızın ayağınızın dibine oturup ayağı size değdiği için sapık damgası vurmuşsunuz yok bana baktı beni takip etti diye.
Başka bir konununuzda internette tanımadığınız birine çıplak foto yolladığınızı yazmıştınız. Sizin daha 17 yaşında bu sorunlarınız nedir? erkeklerden kaçıyorsunuz ama çıplak foto atmayı biliyorsunuz bu nasıl iş? şimdiden erkeklere bir ilginiz var çevrenizdekilerde hep size bakıyor sanıyorsunuz yiyecekler gibi ama bir ilginizde var karşı cinse ben sizi çözemedim çok utangaç olsanız internette çıplak foto yollayamazdınız.