• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklere dair sorularım var

defne 00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
4
0
1
selam.nişan olmaya yakın segilim beni terk etti. dört ay oldu. bu sırada 6 aydır tanıdığım birisi bana ilgisi olduğunu belirtip beni öptü kafam çok karışık ne yapmalıyım ??

terkedildiğimi sindiremedim hala bir de bu olay .ikiside geliyor aklıma. 3 yıllık sevgilim olunca bir cok şeye işlemiş oluyor farketmeden

Çivi çiviyi sökmez ...
Yanlış kararlar verme zamana bırak , senden hoşlandığını söyleyen adam hem seni ne hakla öper. Sen ondan hoşlanıyormusun ki???

eskiyi unutmadan yeni sevgili olayına girmeniz yanlış olur. insanları yara bandı yapmak için kullanmış olursunuz bu da iyi değil.

ayrıca adam sizi durduk yerde mi öptü? siz de karşılık verdiniz demekki. ya tamam der devam edersiniz ya da hayır dersiniz yani karşıdaki insanı da oyalamayın bence.

adamda ne hızlıymış kardeşim daha sevgili olmadan öpmeye kalkmış vey be sonumuz hayrola..

Beklemek ve kafa dinlemek en mantıklısı teşekkürler hepinize . Ayrıca öpen çocuk ansızın oldu ve benim reddim ile sonuçlandı . Hızlı dedim bende o yüzden güven vermedi bana . Bu yüzden onunla bir şeye başlayamam.

Back
X