yani şu noktada tamamen ayrılıyoruz.. bana göre sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir.. ona göre sevginin nedenleri vardır akıl mantık yoksa işin içinde o sevgiden hayır gelmez o sevgi anca zarar verir anca yıpratır.. siz neler düşünüyorsunuz.. size göre aşk nedir sevgi nedir.. nedeniniz var mı peki sevginize dair.. ben düşünüyorum ben ona aşiğim ayaklarım yerden kesiliyor onu görünce ve mantiğim hiç çalişmiyor o aklıma düştükçe...
çok ilginç boyle deseydı ayrılırdım ben galıba....
kızlar erkekler aşık oldukları zaman daha kolay bastırıp daha az yansıtıyolar.. mesela benim sevgilim bana ben seni senin beni sevdiğin gibi sevmiyorum sen bana aşıksın ve bu duygu ikimize de zarar veriyor ama ben seni seviyorum.. ve bu sevgim gün geçtikçe çoğalabilir de azalabilir de diyor.. ne yani şimdi sen beni şu şu sebepten dolayı seviyosun ama bana karsı bi his yok içinde öyle mi diyorum öyle şey olur mu tabi sen herkesten farklısın ama seni sevmemin seni seçmemin nedenleri var senden başka kımseyi gözüm görmüyor senden baska kımseyi istemiyorum çünkü senin kadar güzelini senin kadar dürüstünü senin kadar anlaşabileceğim birini senin kadar karakterli birini asla bulamam diyor... yani onun benle olması için nedenleri var ama benim yok işte bu noktada ayrılıyoruz onla.. ben aşiğim ona hem de hiç nedeni yokken.. deli gibi aşiğim hem de.. hatta bu dygu benım mantiğimi da aldı götürdü yerli yersiz kıskanclıklarımın kaprislerimin dinmeyen özlemimin önüne geçemez oldum.. bu duygu harbiden zarar veriyor hem bana hem ona.. ona o kadar aşiğim ki zarar veriyorum boğuyorum çünkü mantık tamamen gidiyor aşık olunca.. ama o öyle değil.. ben seviyorum seni diyor hem de çok.. sevdiğim için zarar vermiyorum üzmüyorum ama sen aşık olduğun için duygularına yenik düşüyor ve beni gereksiz yere üzüyorsun diyor... kızlar biliyorum çok uzattım ama ilk defa aşk ve sevgi kavramları zihnide böyle allak bullak oldu... kafamçokkarıştı
aslında çocuğa neden yükleniyorsunuzki, haksız sayılmazCADIARZU
çünkü burcu sen diyorsunki nedensizde sevilir
olmuyor işte öyle, o kör aşıklık oluyor
sevgilin çok mantıklı bence, seni sevmemin nedenleri var diyor
nedenleri varsa senden vazgeçmesi herzaman zor olur
ama nedeni olmayan birisi daha çabuk vazgeçebilir
çünkü aşkı bitmiştir, artık gözüne cazip gelmiyordur
belki sevgilinde onun iyi yönleri olduğu için tercih ettiğini bilmek istiyordur
aynı kendisinin yaptığı gibi yerimseniben
aslında doğru söylüyosun biliyo musun.. içimde ona duyduğum bu aşk bitince ben çekip gidebilirim çünkü benim nedenlerim yok aşk insanı kör ediyor ama sevgi daha dingin daha sakin ve daha akılcı...
evet zaten sevgilim de hiç aşık değilim demiyor senin kadar değilim diyor iyi bir insan olman seninle olmam için yeterli değil diyor.. bu arada sevgilim aşka inanmıyor aşk geçici bi şeydir ben aşık olmadım bugüne kadar ilk defa seni sevdim sadece çünkü sen farklıydın diyor.. yani o büyüye inanmıyor sevgilim.. ama ben o büyüye inanıyorum insanın ayaklarını yerden kesen aç susuz bırakan gecelerce uyutmayan şeyi ben en derinden hissedebiliyorum ama o böyle yaşamıyor.. diyeceksiniz ki gitme üstüne bırak nasıl biliyorsa öyle sevsin.. =) zaten herkes kendine göre yasar aşkı.. aşkın da sevginin de evrensel bir tanımını yapabilmek olanaksızdır.. ben sadece sizlerin fikirlerini sordum size göre aşk ve sevgi kavramları neyi ifade ediyor ve size göre erkekler aşkı nasıl yaşıyor.. bizden farklı yasadıkları kesin..
bence senin sewgilin ' mantık sewgisi ' yapmış ondan iyisini mi bulucam kawramıyla hareket etmiş sonrada alıskanlık oluşmuş ondan baskasını gözü görmez olmuş.kusura bak ama bnm sewgilim böyle bisey dese önce bi yıkım yaşarım sonra bende bazı seyleri gözden geciririm...
Sen de seviyorsun , o da seviyor...oAma sevme şekilleriniz ve yapı farklarınızdan dolayı ,o daha mantıklı bir sevgili, sen daha romantik... Erkekler , kadınlarla da ilgisi yok bunun. İkinizin sevme stili ve kişilikleriniz bu farklı anlayışı doğuran...
Bak sana bir söz yazıyım;
" Nasıl ki, kafa sayısı kadar düşünce çeşidi varsa, kalp sayısı kadar da sevgi çeşidi var demektir..."
hepimiz severiz, hem de çok... Ama bundaki kriterlerimiz, içimizde yaşayışımız, sevgimizi gösterişimiz hep bambaşka....
İki tarafta aynı derecede sevecek diye birşey olamaz zaten. Bazıları sürekli mesajlaşmaktan, gün içinde bin kere konuşmaktan dolayı birlikteliğin laçkalaştıgına inanırlar. Bunlardan biride benim. Erkek olmadıgım halde :)) Sevgilin gayet mantıklı bence. Aşık olurken severken mantıgı da kaybetmeme taraftarıyım. Üstelik kim demiş nedensizde sevilir diye ??? Kim NEDENSİZ SEVEBİLİR Kİ? İllaki ama illaki bir sebep vardır emin ol. Sevgisiyle mantıgıyla bir ilişkiyi yürüten insanlar çok azaldı canım. Birden aşık olup birden bitiverecek aşkmı sevgimi istersin, yoksa zamanla kemikleşen bir sevgimi ???? Cevap sende.. Sevgiyle kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?