Erkeklere güven olmaz

Yaşadığım bu olau sayesinde, yazmayı öğreneceğim

İlk baş ayrılmanız iyi olmuş.
İkinci baş tekrar iletişim kurmayın.
Üçüncü baş kendinize değer verin.
Dördüncü baş ilk başı tekrar okuyun.
Yaşadığım bu olay sayesinde, yazmayı öğreneceğim

Ben meslek vurgusunu olayı daha iyi anlayın diye yaptım. Hani cahil insanlar değiliz, ama yaşadığım şey ve benim bırakamamam zayıflık.Belki yüzüme gerçekler vurulunca daha çok soğurum. Yazı konusuna gelince , evet o konuda dikkatsizim.Linç yiyeceğimi bilsem daha dikkatli olurdum. Detaylı açıklama için teşekkür ederim.

Mühendislerin düzgün Türkçe konuşamadığına neden şaşırıyorsunuz ki? Meslekle kültürün, okumanın, bakış açısının falan gelişmiş olacağına olan bu inancın hala sürmesi garip geliyor bana.
Konuya gelince tahakküm zamanla kuruluyor, değişmedi, hüküm sürebileceği bağı kurana kadar suyunuza gitti. Geri dönüş de olmaz bundan sonra, kabul edebiliyorsanız ne ala.

Kültürsüz biri olduğumu sanmıyorum. Ama yaşadığım olay ve yazım şekli beni öyle gösteriyor sanırım. Pişman oldum.

Arkadaş cahilce derken konularınızdaki ve yorumlarınızdaki yazım hatalarınızdan bahsetmiş, ilişkinizden değil.
Canım çok sıkkın diyorum. Sonuçta duygusal mobinge uğradım. Şöyle bir eksiğim var , genel olarak ben zaten düzgün yazmaya dikkat etmiyorum(İş ortamı hariç). Dikkat etmem gerektiğini öğrendim

Kültürsüz biri olduğumu sanmıyorum. Ama yaşadığım olay ve yazım şekli beni öyle gösteriyor sanırım. Pişman oldum.
Sizin için demedim aslında, mesleki personaya bu kadar tutunuş saçma ön kabuller getiriyor yanında. Bir çok işinde iyi insan da hayatında hiç kitap okumamış olabiliyor, yazım yanlışı yapmak da birinin kültürsüz olduğunun tek göstergesi değil elbette, siz de hiç kızmadan nazikçe cevap vermişsiniz eleştirilere, bence bu da geliştirilen bir şey.

Pişman oldum dediğim yazış şeklime dikkat etmedim. Üzülüyorum ama gurursuz ve aptal değilim.Geri yazmam zaten ben.

Baskı tehdit bunlarla mutlu olamazsın.Kendinizi kurtarın.

Benim kimseyle bi rekabetim yok ya.Neden mühendisliğimi eleştirip duruyorsun.Mühendislik meslek, ben duygularımdan bahsediyorum.
Kiminin mantığı ağır basar.Kiminin duygusu beyefendi ilk başlarda iyi davranmış.Simdi duygusal olarak sizi sömürüyor.Yem olmayın.

Kiminin mantığı ağır basar.Kiminin duygusu beyefendi ilk başlarda iyi davranmış.Simdi duygusal olarak sizi sömürüyor.Yem olmayın.
Evet. Ee beni kandırmış oldu. Bu insan şimdi hayatında mutlu mu olacak mı ?

Narsist işte.Yap et sen suçlusun diyor.
Narsist ve şizofren olduğunu söyledim.Sen mutlu olucan ben akıl hastahanesine mi yatıcam dedi.Bende yoo seni çekecek ezik birini bulursun dedim. Oda he yani sen ezik değilsin ondan mı ayrılıyorsun dedı.

Bugün bana aldığı kolyenin parasını yolladım, tek o kolye vardı zaten.Çok üzgünüm.Bir gün elini sıkı tutmadım, onu beklemeden kafeden önden çıktım diye kavga etmişti benimle. Buraya yazıyorum çünkü rahatlamak istiyorum.Zamanım çöp oldu, elimden geleni yapmıştım.Unutur muyum ?

Bana saçma geliyor, ilişki esnasında alınmış-verilmiş hediyelerin ayrılık olduğunda hesabının görülmesi. O mu istedi, neden böyle bir şey yaptınız? Sizin aldıklarınızın parasını da o mu gönderecek? Duygusal ilişki değil, sanki ticari ilişki..

Ayrıca böyle bir kişinin nesi unutulmaz, onu anlayamadım. Negatiflik desen var, kendini beğenmişlik desen var, hangi siyasi tarafta kendisi bilmiyorum ama siyasi olarak uyuşmadığım bir kişiyle ben asla yapamam. Kısacası kurtulmuşsunuz. Yani adamda, ayrılmanızı gerektirecek her özellik var.

Evet de para lafı yaptığı için ben yolladım.Ben bir şey istemiyorum. Neden siyasi uyuşmadığınız biriyle cıkmazsınız. Biraz daha kendime gelmek için ayrıntılı fikrinizi rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…