Erkeklere güven olmaz

Biz tanışalı 5 yıl oluyor.Ne tuhafsınız ya .Mühendisi , doktoru bu kadar büyük gördüğün için inanamıyorsunBunları geç.Benim derdim bana yeter
Ben de mühendisim. Türkiyenin ilk 3 üniversitesinden birinden en iyi bölüm mezunuyum. Gözümde mühendisliğinizi büyütmüyorum yani. Kusura bakmayın ama yazım diliniz çok çok kötü. Dün, bugün açtığınız konularda mühendis olamayacak kadar cahilce yazışmalar yapıyorsunuz

evet ben cok sevdim sonradan.Neden yalan vaatlerle kandırıyolar o zaman.
Valla hasta ya insanlar birşey diyemiyorum şaşırmıyorum yani ortaklık çok bozuk.
Herkes egosuyla sarılsın uyusun bu kadar seviyorsalar

Tamam cahilce.Ama başında böyle değildi diyorum.Anlayınca bıraktım zatan.Modern iyi adam gitti, cimri rezil bi adam geldi.Kaldı ki kendi paramı harcıyorum .Onada kızıyo

Bu kadar cimri adam botox dolgunun eminim sahtesini kullanır hem de onu bile sulandırır da kullanır
bazı dudaklar görüyorum bi taraf yerde biri gökte bunlar yapıyor demek

Tamam cahilce.Ama başında böyle değildi diyorum.Anlayınca bıraktım zatan.Modern iyi adam gitti, cimri rezil bi adam geldi.Kaldı ki kendi paramı harcıyorum .Onada kızıyo
Arkadaş cahilce derken konularınızdaki ve yorumlarınızdaki yazım hatalarınızdan bahsetmiş, ilişkinizden değil.

Verilmiş sadaka varmış

Dün nokta koy dedik bugün de her kelimenin sonuna nokta koymuşsun. Acele stop bekliyorum stop.
Ee ne yapayım.Bizim insanımız böyle.Eleştircek konu bulunca kaos yaratmak.Benim dersim var , belki çok kötü ruh halindeyim.Dalga geçmek neden.

Ee ne yapayım.Bizim insanımız böyle.Eleştircek konu bulunca kaos yaratmak.Benim dersim var , belki çok kötü ruh halindeyim.Dalga geçmek neden.
Dalga geçmedim ya hu şaka yaptım.
Ayrılmışsın sevgilinden doğru olanı yapmışsın. Daha başka ne diyebiliriz ki.

Şimdi şöyle, veriler doğrultusunda hayatın doğal akışına uygun olarak zihnimizde bazı profiller canlanmaya başlıyor. Bu akışı sekteye uğratan doneler görünce profil oturmuyor. Hatta verilen detayların sırf olay çıksın diye oluşturulduğunu okumak zor olmuyor. İnsanların rutin alışkanlıkları kolay kolay değişmez bisiklete binmeyi unutmazsınız, sakız çiğnemeyi unutmazsınız. Yazı yazarken bazı detayları atlamazsınız. (Örneğin cümle sonunda- içinde noktalama işareti kullanıldıktan sonra boşluk bırakılır kuraldır.) Siz bu tarz şeyleri her cümlede fazlasıyla atlamış olduğunuz için inandırıcılık sekteye uğradı millet bu yüzden hatırlatıp duruyor. Özellikle üstüne basa basa meslek vurgusu yapmasaydınız kimse takılmazdı belki de. Mesleği büyüten biz değiliz sizin yansıtma şekliniz. Hayatın doğal alkışına uymuyor. Etrafımda bulunan en başarılı mühendis de en berbat mühendis ye çok iyi yazı diline sahipler. “Felan” yazmazlar.
Benim de canım sıkılmış oturup tek tek açıklamışım neyse iyi gecele diliyorum. Ayrıca hadi ciddiye alalım da cevap yazalım kafanın almadığı biriyle aynı eve girersen kafanı duvarlara vurursun. Kalan senelerini düşününce 5 sene hiç uzun bi zaman değil. Zaten uzak ilişki ilişki bile değil, sen bi de aynı eve girince gör şamatayı. Uyumsuzluktan hayattan nefret edersin.

İlk baş ayrılmanız iyi olmuş.
İkinci baş tekrar iletişim kurmayın.
Üçüncü baş kendinize değer verin.
Dördüncü baş ilk başı tekrar okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…