Amanınnn. Baş harflerini diyin bari. Ben dermatolog ve estetik cerrahlara sık giden biriyim. İstanbul da ise özelden yazın adını gitmeyeyim yanlışlıklaDermatolıg.Baya başarılı.
Kız vur dedik öldürdün.Amanınnn. Baş harflerini diyin bari. Ben dermatolog ve estetik cerrahlara sık giden biriyim. İstanbul da ise özelden yazın adını gitmeyeyim yanlışlıkla
Ben de mühendisim. Türkiyenin ilk 3 üniversitesinden birinden en iyi bölüm mezunuyum. Gözümde mühendisliğinizi büyütmüyorum yani. Kusura bakmayın ama yazım diliniz çok çok kötü. Dün, bugün açtığınız konularda mühendis olamayacak kadar cahilce yazışmalar yapıyorsunuzBiz tanışalı 5 yıl oluyor.Ne tuhafsınız ya .Mühendisi , doktoru bu kadar büyük gördüğün için inanamıyorsunBunları geç.Benim derdim bana yeter
Valla hasta ya insanlar birşey diyemiyorum şaşırmıyorum yani ortaklık çok bozuk.evet ben cok sevdim sonradan.Neden yalan vaatlerle kandırıyolar o zaman.
Bu kadar cimri adam botox dolgunun eminim sahtesini kullanır hem de onu bile sulandırır da kullanırKız vur dedik öldürdün.
Tamam cahilce.Ama başında böyle değildi diyorum.Anlayınca bıraktım zatan.Modern iyi adam gitti, cimri rezil bi adam geldi.Kaldı ki kendi paramı harcıyorum .Onada kızıyoBen de mühendisim. Türkiyenin ilk 3 üniversitesinden birinden en iyi bölüm mezunuyum. Gözümde mühendisliğinizi büyütmüyorum yani. Kusura bakmayın ama yazım diliniz çok çok kötü. Dün, bugün açtığınız konularda mühendis olamayacak kadar cahilce yazışmalar yapıyorsunuz
Son yorumunda bile hala hatalar var konu sahibininAblacım Allah rızası için Türkçe öğren, bak sevgili falan gelip geçici ama anadilini yazabilmek herkesin ihtiyacı. Vaktini şu adama vereceğine dilimizi öğrenmeye harca rica ederim
bazı dudaklar görüyorum bi taraf yerde biri gökte bunlar yapıyor demekBu kadar cimri adam botox dolgunun eminim sahtesini kullanır hem de onu bile sulandırır da kullanır
Kalp cerrahıysa sorun yok yani.Ne muhendisisin Allah aşkına sen ? Sevgilim "cukulata" almayan doktor muydu ? Ne doktoru bu adam, estetik doktoruysa soyle yanlislikla gitmeyeyim. Cimri, sahte urun kullanir
Tamam cahilce.Ama başında böyle değildi diyorum.Anlayınca bıraktım zatan.Modern iyi adam gitti, cimri rezil bi adam geldi.Kaldı ki kendi paramı harcıyorum .Onada kızıyo
Arkadaş cahilce derken konularınızdaki ve yorumlarınızdaki yazım hatalarınızdan bahsetmiş, ilişkinizden değil.Ben de mühendisim. Türkiyenin ilk 3 üniversitesinden birinden en iyi bölüm mezunuyum. Gözümde mühendisliğinizi büyütmüyorum yani. Kusura bakmayın ama yazım diliniz çok çok kötü. Dün, bugün açtığınız konularda mühendis olamayacak kadar cahilce yazışmalar yapıyorsunuz
Verilmiş sadaka varmışMerhaba.Daha önce açtığım konu da sorunlu olan ilişkimi anlatmıştım.Ve ayrıldık.İlk baş çok isteyen , sizle ilgilenen erkek sonradan nasıl değişiyor? Bana o kadar kırıcı konuştu ki gitmek sorunda kaldım.Uçağa binecektim.Gidince vardım dersen devam edıyoruzdur.Eğer bir şey yazmazsan bitmiştiri anlayacağım dedi.O kadar kötü konuşup bunu bana nası diyebilir? İlk baş evime kadar bırakan erkek, 1 yıl sonra nası bu kadar değişebilir? Onu dinleyecekmişim.O hiç hata yapmamış.Herşeye cimrilik yapar oldu.Ben kendım öderim dıyorum , bana bile karışıyordu.Siyasi düşüncelerini kabul ettirmeye bile çalıştı.Son konuşmasında benden cok memnuniyetsiz olduğunu soyledi.Onunla evlenmek istiyorsam, onu dinleyecekmişim.Şok içindeyim.Bir adam bu kadar nası değişebilir?
Öyle düşünüp, üzülmemeye çalışıyorum.Verilmiş sadaka varmış
Ee ne yapayım.Bizim insanımız böyle.Eleştircek konu bulunca kaos yaratmak.Benim dersim var , belki çok kötü ruh halindeyim.Dalga geçmek neden.Dün nokta koy dedik bugün de her kelimenin sonuna nokta koymuşsun.Acele stop bekliyorum stop.
Dalga geçmedim ya hu şaka yaptım.Ee ne yapayım.Bizim insanımız böyle.Eleştircek konu bulunca kaos yaratmak.Benim dersim var , belki çok kötü ruh halindeyim.Dalga geçmek neden.
Şimdi şöyle, veriler doğrultusunda hayatın doğal akışına uygun olarak zihnimizde bazı profiller canlanmaya başlıyor. Bu akışı sekteye uğratan doneler görünce profil oturmuyor. Hatta verilen detayların sırf olay çıksın diye oluşturulduğunu okumak zor olmuyor. İnsanların rutin alışkanlıkları kolay kolay değişmez bisiklete binmeyi unutmazsınız, sakız çiğnemeyi unutmazsınız. Yazı yazarken bazı detayları atlamazsınız. (Örneğin cümle sonunda- içinde noktalama işareti kullanıldıktan sonra boşluk bırakılır kuraldır.) Siz bu tarz şeyleri her cümlede fazlasıyla atlamış olduğunuz için inandırıcılık sekteye uğradı millet bu yüzden hatırlatıp duruyor. Özellikle üstüne basa basa meslek vurgusu yapmasaydınız kimse takılmazdı belki de. Mesleği büyüten biz değiliz sizin yansıtma şekliniz. Hayatın doğal alkışına uymuyor. Etrafımda bulunan en başarılı mühendis de en berbat mühendis ye çok iyi yazı diline sahipler. “Felan” yazmazlar.Ee ne yapayım.Bizim insanımız böyle.Eleştircek konu bulunca kaos yaratmak.Benim dersim var , belki çok kötü ruh halindeyim.Dalga geçmek neden.
İlk baş ayrılmanız iyi olmuş.Merhaba.Daha önce açtığım konu da sorunlu olan ilişkimi anlatmıştım.Ve ayrıldık.İlk baş çok isteyen , sizle ilgilenen erkek sonradan nasıl değişiyor? Bana o kadar kırıcı konuştu ki gitmek sorunda kaldım.Uçağa binecektim.Gidince vardım dersen devam edıyoruzdur.Eğer bir şey yazmazsan bitmiştiri anlayacağım dedi.O kadar kötü konuşup bunu bana nası diyebilir? İlk baş evime kadar bırakan erkek, 1 yıl sonra nası bu kadar değişebilir? Onu dinleyecekmişim.O hiç hata yapmamış.Herşeye cimrilik yapar oldu.Ben kendım öderim dıyorum , bana bile karışıyordu.Siyasi düşüncelerini kabul ettirmeye bile çalıştı.Son konuşmasında benden cok memnuniyetsiz olduğunu soyledi.Onunla evlenmek istiyorsam, onu dinleyecekmişim.Şok içindeyim.Bir adam bu kadar nası değişebilir?
İlk baş ayrılmanız iyi olmuş.
İkinci baş tekrar iletişim kurmayın.
Üçüncü baş kendinize değer verin.
Dördüncü baş ilk başı tekrar okuyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?