Artık kariyer odaklıyım zaten ya iyice erkek düşmanı oldum gördüm mü direkt siliyorum 17 takipçili hesaba geçtim istemiyorum hiçbir şekildeBiraz kendine vakit ayır kendini dinle hep erkek olacak diye bi kaide yok yani
Ne istiyorum nasıl olsun istiyorum gibi
Bana kalırsa boşver erkeği falan derslerine odaklan derim çünkü erkeğin bi faydası yok şu zamanda
Devam et tam gazArtık kariyer odaklıyım zaten ya iyice erkek düşmanı oldum gördüm mü direkt siliyorum 17 takipçili hesaba geçtim istemiyorum hiçbir şekilde
Çok iğrenç bir nesil mide bulandırıcı bu neslin insanı değilim en iyisi yalnız ölmek atanınca kedilerim ve ben yaşayacağımDönem böyle. Çok takılmayacaksınız flörtüm dediğiniz kişilere. Herkes daha iyisini bulunca bir öncekini terk ediyor. Size özgü bir durum değil, çağın getirdiği bu. Erkekler de aynı dertten muzdarip.
Teşekkür ederimmDevam et tam gaz
Okuldan olması ondan değil ömrüm hep uzak mesafelerle geçti artık bende biriyle tanışınca ha diyip buluşmak istiyorum mesafeden dolayı gelir mi gelmez mi iknası yapmak istemiyorum ya da ne bileyim arkadaş çevresi de ortak olacağı için iyi mi kötü mü bizzat öğrenmek istiyorum şüphe kurmadanBüyük ihtimalle engellenmenin sebebi başka birisini bulması üni döneminden bende geçtim erkekler genelde daha cazip gelen bi secenek bulduklarında diğerini engellerler. Ama kendini illa birisini bulmak zorundaymıssın gibi şartlandırmanda pek mantıklı degil zamanın var daha çok gençsin bence önce kendini geliştir zamanını kendine sakla unutma erkekler 25-26 yaşından sonra ancak olgunlaşırlar okuldan çıkan kişinin doğru kişi olacağını asla bilemezsin
Duanın evlenmek üzerine olduğunu nerden çıkardınız?Ederken yanımda mıydınız evlenmek en son düşüneceğim şey bile değilHem erkeklere güvenmiyorsunuz hem de durmuyorsunuz. 22 yaşındaki sevgilimle evlenseydim diye bir düşündüm de hayatımı kışa mahkum ederdim herhalde. Çok gençsin ne bu böyle dualar falan ? Hayatını yaşa eğitimine kariyerine odaklan gez toz bağımsızlığın tadını çıkar hemen sevgili derdine düşmeyin yahu.
Kız evlenmek için mi dedim ben erkek için dua etmişsin ya kendin yazmışsın şöyle olsun böyle olsun demişsin ama istediğin gibi denk gelmemiş eksik mi dua ettim yazmışsınDuanın evlenmek üzerine olduğunu nerden çıkardınız?Ederken yanımda mıydınız evlenmek en son düşüneceğim şey bile değil
Ha pardon doğrudur düzgün erkek gelsin derdim hep çünkü ya sapık ya uçkur düşkünü geliyorduKız evlenmek için mi dedim ben erkek için dua etmişsin ya kendin yazmışsın şöyle olsun böyle olsun demişsin ama istediğin gibi denk gelmemiş eksik mi dua ettim yazmışsın
sizce napabilirim şimdiden teşekkürler
Allah da onu bildiği gibi yapsın inşallahDaha 22 yaşındasın, karşına çok erkek çıkacak. Kendine vakit ayır. Erkeklerin çoğu sosyal medyada aynı anda 5-10 kadınla konuşuyor. Engelleme sebebi büyük ihtimalle başka birisiyle konuşması diye düşünüyorum.
Öyle yapmaya başladım kitaba değil ama sporuma odaklandımAh zamanı geri alsam yüzümü kitaplarıma gömerdim. Sağa sola bile bakmazdım.
O yaşlarda biraz öyle olabilirler. Sen de o konuya çok karşı olduğundan belki çekiyor olabilirsin zıttını.Ha pardon doğrudur düzgün erkek gelsin derdim hep çünkü ya sapık ya uçkur düşkünü geliyordu
Cidden öyleler Allah akıl fikir versin hepsine teklik enerjisi benim için daha hayırlıDaha yasınız çok genç .şimdi ki erkekler çok değişik modeller konuları gördükçe şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?