- 28 Mayıs 2020
- 33
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi lailalailaa
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce olan birşeyi yazmak istiyorum ve lütfen okuyun..
Ders alsın bazı arkadaşlar ,kimseye güvenipte , sevgi sözcüklerine ve evlilik laflarına hatta aienizle tanışma olayına girse dahi güvenmeyin .. Kimseyle birlikte olmadım diyen erkeklerede inanmayın .
Kendinizden vazgeçmeyin ve kendinizi asla teslim etmeyin yalvarırım .
Ben tüm bumlara inanmış ve kendini teslim ettikten 1 gün snra terk edilmiş bir kişiyim.
Ve hpv virüsü bulaştrlmış olabilir o kişi bana ..
yaptığınız bir hata sizin hayatınızı karartıyor ve geleceğinizi etkiliyor.vicdani boyut sizi kahrediyor.
çaresiz kalıyosunuz , psikolojiniz alt üst oluyor.
Kiminiz kötü yorum yapacak biliyorum ama lütfen Kendinize saklayın kötü yorumları.
Lütfen kızlar kimseye inanıp, güvenmeyin .. Sizden değerli kimse yok unutmayın .
Allahım böyle kötü insanlardan herkesi koruusn
dilerim kimse benim durumuma düşmez.
Yaklaşık 3 ay önce olan birşeyi yazmak istiyorum ve lütfen okuyun..
Ders alsın bazı arkadaşlar ,kimseye güvenipte , sevgi sözcüklerine ve evlilik laflarına hatta aienizle tanışma olayına girse dahi güvenmeyin .. Kimseyle birlikte olmadım diyen erkeklerede inanmayın .
Kendinizden vazgeçmeyin ve kendinizi asla teslim etmeyin yalvarırım .
Ben tüm bumlara inanmış ve kendini teslim ettikten 1 gün snra terk edilmiş bir kişiyim.
Ve hpv virüsü bulaştrlmış olabilir o kişi bana ..
yaptığınız bir hata sizin hayatınızı karartıyor ve geleceğinizi etkiliyor.vicdani boyut sizi kahrediyor.
çaresiz kalıyosunuz , psikolojiniz alt üst oluyor.
Kiminiz kötü yorum yapacak biliyorum ama lütfen Kendinize saklayın kötü yorumları.
Lütfen kızlar kimseye inanıp, güvenmeyin .. Sizden değerli kimse yok unutmayın .
Allahım böyle kötü insanlardan herkesi koruusn

dilerim kimse benim durumuma düşmez.