- 18 Ekim 2018
- 8.175
- 33.885
- 548
- Konu Sahibi lailalailaa
Peki niye kadınlar size güvenip sizin sözünüzü dinlesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar süren bir ilşki, ve beraber olduktan sonra mı sizi terketti .Olay bir erkeğe güvenmek ve o kişi bekaretini aldıktan sonra seni terk ediyor..
Ondan hastalık kapıyosun ..
açtığım konuyu önce okuyun lütfenne kadar süren bir ilşki, ve beraber olduktan sonra mı sizi terketti .
Valla kusura bakma kötü laf olsun diye demiyorum ama bakirim diyen erkeğe 15 yaşındaki küçük kızlar bile inanmaz bu devirde.Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce olan birşeyi yazmak istiyorum ve lütfen okuyun..
Ders alsın bazı arkadaşlar ,kimseye güvenipte , sevgi sözcüklerine ve evlilik laflarına hatta aienizle tanışma olayına girse dahi güvenmeyin .. Kimseyle birlikte olmadım diyen erkeklerede inanmayın .
Kendinizden vazgeçmeyin ve kendinizi asla teslim etmeyin yalvarırım .
Ben tüm bumlara inanmış ve kendini teslim ettikten 1 gün snra terk edilmiş bir kişiyim.
Ve hpv virüsü bulaştrlmış olabilir o kişi bana ..
yaptığınız bir hata sizin hayatınızı karartıyor ve geleceğinizi etkiliyor.vicdani boyut sizi kahrediyor.
çaresiz kalıyosunuz , psikolojiniz alt üst oluyor.
Kiminiz kötü yorum yapacak biliyorum ama lütfen Kendinize saklayın kötü yorumları.
Lütfen kızlar kimseye inanıp, güvenmeyin .. Sizden değerli kimse yok unutmayın .
Allahım böyle kötü insanlardan herkesi koruusn
dilerim kimse benim durumuma düşmez.
Amin canımEn büyük hatamız inanıp , güvenmek .
Boşanma sürecin umarım istediğiniz gibi geçer ve hiçbir sorun yaşamazsın .
İnşallah herşey çok güzel olur ve senide gönülden sevip , değer verecek birisi girer hayatına .
Kimse üzülmesin artık![]()
Haklısınız . Bakalım yarın gideceğim doktoraValla kusura bakma kötü laf olsun diye demiyorum ama bakirim diyen erkeğe 15 yaşındaki küçük kızlar bile inanmaz bu devirde.
Bir an önce testini yaptır lütfen. Onun çaresine bak kuzum.
Amin hepimizin hayatı güzel olsun inşallahYaşadıklarınıza üzüldümbundan sonraki hayatınız güzel olur inşallah.
Git haber et mutlakaHaklısınız . Bakalım yarın gideceğim doktora
Ederim mutlaka teşekkür ederimGit haber et mutlaka![]()
Gittin mi acaba doktora, merak ettim, nasılsınEderim mutlaka teşekkür ederim ❤
Evet gittim. Rahim kalınlaşması varmış ve alttan birşey soktu bel soğukluğu kapmışım ( bunlar kötümü bilmiyorumda hiç) . Cinsel yolla bulaşan bir sürü hastalık var dedi . Kan işe idrar tahlilide istedi korkmaya başladımGittin mi acaba doktora, merak ettim, nasılsın
Rahim kalınlaşması hem adet döneminden önceki bir sürede olur hem de hamileyken olur. Bel soğukluğunu hatırlamıyorum. Duymuştum önceden ama aldın mı sonucunu? Ne olduEvet gittim. Rahim kalınlaşması varmış ve alttan birşey soktu bel soğukluğu kapmışım ( bunlar kötümü bilmiyorumda hiç) . Cinsel yolla bulaşan bir sürü hastalık var dedi . Kan işe idrar tahlilide istedi korkmaya başladım. Yarın sabah sonucu alacağım
valla bende aynı şeyleri anlatmaya çalıştım ama baya bir linç yedimArkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 3 ay önce olan birşeyi yazmak istiyorum ve lütfen okuyun..
Ders alsın bazı arkadaşlar ,kimseye güvenipte , sevgi sözcüklerine ve evlilik laflarına hatta aienizle tanışma olayına girse dahi güvenmeyin .. Kimseyle birlikte olmadım diyen erkeklerede inanmayın .
Kendinizden vazgeçmeyin ve kendinizi asla teslim etmeyin yalvarırım .
Ben tüm bumlara inanmış ve kendini teslim ettikten 1 gün snra terk edilmiş bir kişiyim.
Ve hpv virüsü bulaştrlmış olabilir o kişi bana ..
yaptığınız bir hata sizin hayatınızı karartıyor ve geleceğinizi etkiliyor.vicdani boyut sizi kahrediyor.
çaresiz kalıyosunuz , psikolojiniz alt üst oluyor.
Kiminiz kötü yorum yapacak biliyorum ama lütfen Kendinize saklayın kötü yorumları.
Lütfen kızlar kimseye inanıp, güvenmeyin .. Sizden değerli kimse yok unutmayın .
Allahım böyle kötü insanlardan herkesi koruusn
dilerim kimse benim durumuma düşmez.