• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklere Kadinlar tarafindan yapilan Testler Hangilerdir YARDIMM

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Ablalarim, benim sorum suuu:
Her soruma bir test/tüyo rica ediyorum. Veya kücük oyunlar, sakalar sositososito

1.Benimle ciddi oldugunu nasil görebilirim?
2.Beni kiskandigini nasil anlarim?
3.Benim icin üzüldügünü nasil görebilirim?
4.Karekterini nasil ortaya cikarabilirim, mesela Sinirlimi? Cömert mi? Duygusal mi? vs...
5.Kavgali oldugumuzda barisiyormu, üzülüyormu?
6........ (sizlerde eklerseniz sevinirim)

bütür testlere falan gerek duyma bence.. bikaç kez yanlız görüşün. bikac kezde hem onun arkadaslarıyla hem kendi arkadaslarınla birlikteyken görüşün.. senleyken senin arkadaslarının yanında ve kendi arkadaslarının yanında nasıl bir ruh hali içinde nasıl tavırları var görürsün.. zaman gecirmek lazım.. birden öyle bişey söylerki hayata bakış acısını anlarsın yada öyle bişey olurki hayatımın aşkı dersin.. bukadar ugrasmanın nedeni ona güvenmemense şimdiden yol ver..

bütür testlere falan gerek duyma bence.. bikaç kez yanlız görüşün. bikac kezde hem onun arkadaslarıyla hem kendi arkadaslarınla birlikteyken görüşün.. senleyken senin arkadaslarının yanında ve kendi arkadaslarının yanında nasıl bir ruh hali içinde nasıl tavırları var görürsün.. zaman gecirmek lazım.. birden öyle bişey söylerki hayata bakış acısını anlarsın yada öyle bişey olurki hayatımın aşkı dersin.. bukadar ugrasmanın nedeni ona güvenmemense şimdiden yol ver..

simdiden güvenememki, zaman gecirmem lazim güvenmek icin.
bir kac testler yapar bayanlar diye düsündüm ben.......
mesela aklima kücük bir oyun geldi...

gece mesaj aticak eminim. bende halsiz cvp vericem, neyin var dicek... sana üzücü haberim var dicem... biz uzun süre bulusamicaz dicem....(üzülürse NEDENNN dicek :))
ben bugün kaydim düstgüm bacagimi kirdim 6 hafta alcida durcak, ve yürüyemiyorum daha dogru duzgün dicem :) cok mu cocukca oldu :) yani bulusamiyoruz diye üzülücekmi diye merak ettim :teytey: baska birseyler söyleyin lütfennn

illaki bi kac test yapar her kadin

bi kac tüyo lütfennnn

karne mi vereceksin ne testi?
testlerle filan olmaz bu iş.
tanımaya çalışacaksın o kadar.

canım test etme.ne öğrenmek istiyorsan açık açık konuş.erkekler test edilmekten hiç hoşlanmazlar.güzelce sorarsan veyada birlikteyken konuşmasından,halinden hareketlerinden anlaşılır nasıl birisi olduğu.

Sevgili Aylin.Böyle testlerle felan uğraşma. Bugün yaptığın testten iyi sonuç alırsın yarın kötü.ınsanlar değişkendirler.Ruh hallerine göre değişirler. Herşey evlenipde aynı eve girdiğinde belli oluyor.ışte hayat testleri ozaman başlıyo.

test yapcam denicem diye bu kadar ezilip büzülmene gerek yok
sen eğer ciddi düşünüyosan ciddi düşündüğünü söyleceksin açık açık
benim eğlenceyle işim yok diyeceksin karakterini ortaya koyacaksın
eğlence arıyorsa karşıdakide bundan iş çıkmaz diyip bırakıp gidecek bu kadar basit
sen önce ne istediğini söyle ona uyarsa isteklerin yanında olur
erkek milleti bu işine gelmedi mi çekip gider burda iş sana düşer
kendi iyi ifade etmeye bak zamanla anlaşılır zaten nasıl bir karaktere sahip olduğu
sende ona göre kararını verirsin

dielim ki istedğin cewapları alamadın...kurtarma sınawı yapacak mısın :)
wala kusura bakma da çok çocukça we de gereksiz...

canım hayatı akışına bırak bu işlerin bir tarifi,bir kitabı ya da bir bileni yok ki sana test söyliyelim.sen böyle şeylerle kafanı yorma.duygularınla ve aklınla hareket et.sana en doğru yolu gösterecektir kalbinle beynin inan buna.

canım test yapsanda adam salak mı tavırlarında bi sınav günü hisseder heralde::):):)

çocukça böyle şeylerle uğraşma hiç açıkça tanımayı bekleee:)

Back
X