Erkeklere Neler Oluyor..!?

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
son günlerde aşk acısı çekenler topiğinde bir artış var..
hergün yeni birileri başlık açıyor bni terketti diye..
noluyoruz ALLAH aşkına !
bzim peşimzde koşan erkekler,kendilerine öldürmeye niyetli olanlar bizlerden daha da ciddi niyette olan sevgilelrimz noldu da hiç umursamadan BİTSİN diyor..?
ne değişti kızlar? nerde hata yaptık?
biz başta onların istedgi gbi değildik..şunu giyme bunu sil öle dawrnma diyorlardı.
değiştik..onların istediği gbi olduk ama kapı önüne konduk !
NEDEN?? BİZ nerde HATA yaptıkk..!?​

biz kadınlar da değiştik.bize iki tatlı söz bir kaç hayal vaad werenlere hemen inanıp baş tacımız yapıyorz.
haliyle adamlar korkup kaçıyor.yada bakıyorlar bzden eminler birz hovardalıa gidiyorlar.
nasılsa biz sadık köleyiz!
bu imajı bz werdik gözlerni nasıl temizliceksek artık bilmiyorumkismile

çok yüz veriyoruz bu sıpalara çookkksempatiksalakcinni
şişiyo adamların egosu tabi
sonra aldatan dayakçı koca olup çıkıyolar:mymeka:

benm niyetim yok artık daha fazla yüz vermeyeee!!!
yoruldum cünkü ben kendimden ödün verdikce yıpranan üzülen ben olyorum
maymun gözünü actı
bakalım ugrunda ölürüm diyen adam ne kadar dürüst...

köpeğin bile oluruz diyoruz ervacım, haa onlar da "tamam ol o zaman" diyo, her defasında üste çıkıyolar; arada başka kızlara aşkım diye hitap edip "öylesine takıldım, bunun için bana niye surat yapıyosun, ben sana söyledim bil diye" diyerek söyledikleri zaman yaptıklarının hükmünün kalmadığını sanıyolar, kızlarla oyuncak gibi oynayabileceklerini zannediyolar...

biz de her defasında kendimizde hata arıyoruz, acaba bende eksik olan neydi, ben yetmiyo muyum? bi de bakıyosun o "takıldıkları" kızlara senin güzelliğinin yarısı etmez... ben o kızlara da kızıyorum iki günde sevgili olduklarını zannediyolar... biz de 2 ay peşimizden süründürüyoruz, ölürüm senin için diyolar, sonuç yine aynı...

ilk bikaç aydan sonra ilgi de azalıyo zaten, aradığın zaman "işim var, uykum var" bahaneler bitmiyo ilk zamanlarda da zorla konuşmayı uzatmaya çalışıyolar... hayır yani istediğin birine iltifat etmekse gel bana söyle, ben senin ilk zamanlarda attığın mesajları hala saklıyorum, telefon bozulduğu halde atmaya kıyamıyorum senin mesajların var içinde diye, eğer kendin duymak istiyosan güzel sözler ben sana kralını söylerim o sözlerin, sen yeterki biraz ilgilen, ne istedin de yapmadım... ama sorun bizde deil kızlar hep kendimizde arıyoruz ama erkekler çok doyumsuz oldu, artık sen "canım" diyosun o "canın çıksın" diyo, malesef böle oldu...

ama biz yine seviyoruz işte, laf ettirmiyoruz, hep "yok canım olmaz öle şey" diyoruz, onlar da aksini ispatlıyo her seferinde, her seferinde susuyoruz, konuşmak istemiyorum bu konuyu diyo tamam diyoruz, her şeyin üstüne sünger çekiyoruz, saatlerce ağlıyoruz ama yüzüne gelince hiç bişey çaktırmıyoruz, unuttuk zannediyolar ama hiç bişeyi unutmuyoruz da affetmiyoruz da sadece geride bırakıyoruz, çünkü malesef biz daha çok seviyoruz...

Değer verme çok şımartma bırak o kacarsa kovalama hep o gelsin SEN kızsın O erkek cok seviosa herseyine katlanır öle evleneceğin kisiyi bulursun yoksaa öleeee triplerle bilmem nelerle geçmez hayat o erkekle.........

ayrılığımın 3. günü ve ben suan hastanede olabilirdim. Çünkü baslarda onsuz nefes alamıcam gibi aptalca düsüncelerim vardı ya o kimm kiiii kiimmm yanii o mu verdi bana bu canı nefesi de kesicek ??? son günlerde heran gider ellerimden kayabilir die bakıodum olaya ve bitti banane ya umrrumda değil giden gider o kaybeder kiii kaybetti.

kahretsin ki bu kadar zamanı kaldırıp atamıyorum, ama başka bi kıza ümit vermesini de hazmedemiyorum,bu olayı unutmak zorundayım, ama böle bişeyin bi daha olmaması için her şeyi yapmam lazım, bikez daha kaldıramam...

çok sevmesem basmıştım tekmeyi ama çok seviyorum, o yüzden bi kerelik affediyorum ama süründürcem bu mesele için onu...

Kadınlar polyannacılık yapıp anlayışlı kız ayağına yatıp,
hep verici olup,sadece duygusal hareket ettiği sürece
erkeklerde bu sefayı sürdükçe boşuna dememişler gün gelecek erkekle kadın yer değiştircek...

son günlerde aşk acısı çekenler topiğinde bir artış var..
hergün yeni birileri başlık açıyor bni terketti diye..
noluyoruz ALLAH aşkına !
bzim peşimzde koşan erkekler,kendilerine öldürmeye niyetli olanlar bizlerden daha da ciddi niyette olan sevgilelrimz noldu da hiç umursamadan BİTSİN diyor..?
ne değişti kızlar? nerde hata yaptık?
biz başta onların istedgi gbi değildik..şunu giyme bunu sil öle dawrnma diyorlardı.
değiştik..onların istediği gbi olduk ama kapı önüne konduk !
NEDEN?? BİZ nerde HATA yaptıkk..!?​

f
edakarlıklar karşılıklı mı yapıldı yoksa "aman beni terk eder, ayrılırsam dayanamaz" diye onların her dediğine koşulsuz şartsız "evet" denildiği için olabilir mi?

güzelleşmeyi kendimizi iyi hissetmekten çok "onlara güzel görünmek için" yapıldığını bildikleri için olabilir mi:delphin:

kendimizi değersizleştirdiğimiz ve kişiliğimizi dahi hak etmeyecek insanlar için değiştirdiğimizden dolayı olabilir mi:delphin:

vellhasıl 3 kuruşluk adamlara 5 kuruş değer biçtiğimizden olabilir mi:delphin:

fedakarlık yapılacaksa karşılıklı yapılır. hak etmeyen adamlara fazla değer verirsen terk edilmek kaçınılmaz. bu terk ediliş kızlar için olumsuz bir şey kesinlikle değil. sizi hak etmeyen adamları hayatınızdan uzaklaştırın . sizi hak edecek kişilere verin zamanınızı gençliğinizi ve de ömrünüzüaklinialirimsmile

fazla değer verirsen terk edilmek kaçınılmaz. bu terk ediliş kızlar için olumsuz bir şey kesinlikle değil. sizi hak etmeyen adamları hayatınızdan uzaklaştırın . sizi hak edecek kişilere verin zamanınızı gençliğinizi ve de ömrünüzüaklinialirimsmile

bu yorumu sadce alkışlarımm alkisalkisalkis:içelim:

amaa keşke bu bilgilerimz yüreğimizede söz geçirse...

ıssız adam oldu hepsi.o filmin etkisinde çok kaldılar sanırsam kaydirigubbakcemile3 psikolojide böyle bir hastalık olsun.ıssız adam sendromu.önce kızın peşinde koş.kendini sevdir sonra ben yapamıyorum de kızı bırak.sonrada pişman ol.al sana ıssız adam.

cok ozur dıleyerek bı sozu hatırlatıcam sızlere...
adama seven degıl bılmem napan yararmış...
cok deger verıp,ben sana ölürüm,kurban olurum dıyıp adamı tepemıze cıkarırsak, oda kucuk dagları yaratmıs edasıyla egosunu şişire şişire gezer.
hersey kararında.
bıraz bayan naza cekmelı alttan agırdan almalı bence.
erkegede ulasamadıkca fethedemedıkce kıymetlı gelecek boylece kendını bı halt sanmayacak...
hersey kararında guzel.
aşkta sevgıde ılgıde alakada...
benım dusuncem bu.

Bakın saçma gelebilir ama bana göre doğru

İlk zamanlar Onlar cok ilgi gösteriyor bizleri sımartıyor her dakika ilgili oluyor .

sonra sıkılıyorlar nazlarımızdan v.s
yada durduk yere

belkide hala seviyorlar

sonrada baska işlerle ihmal ediyorlar bizde aynı ilgiyi sımartılmayı göremiynce

beni artık sevmiyorsun diye dırdıra geciyoruz

oda bunalıp sıkılıyor

ve bitiyor

herkes için demiyorm genel olarak

ıssız adam oldu hepsi.o filmin etkisinde çok kaldılar sanırsam kaydirigubbakcemile3 psikolojide böyle bir hastalık olsun.ıssız adam sendromu.önce kızın peşinde koş.kendini sevdir sonra ben yapamıyorum de kızı bırak.sonrada pişman ol.al sana ıssız adam.

bence de ıssız adam sendromu diye bişi oldu zamane erkeklerine. .
ya herhalde yalnız, elde edilmesi zor havalara girip daha bi cool karizmatik hissediyorlar kendilerini tabi o havaları veren egoyu besleyen de tabi ki bizleriz. .:olmaz:

Yaş 43 benim genç kız kende bildiğimi okudum sonra yanlışın cümlende saklı! Sen her daim kendine sadık ol erkek kim oluyorda sen onun istediği gibi oluyorsun sonrada tek başına kalıyorsun!

Back
X