Erkeklere zoru mu oynamak lazım ?

Emek ve para vermeyen erkek kadın için kalıcı olamıyor niyeti genelde kötü

Zoru oynamak değil de cepte olmamak lazım bence. O ince çizgiyi bulmak lazım. İyi davranirken ona muhtaçmiş gibi yaparsak her şeye olur dersek kendi fikrimiz çizgimiz olmazsa doğal olarak bir süre sonra saygı duymamaya başlıyorlar. Ama böyle olmasın diye zoru oynamak da her zaman işe yaramaz burda evlenmeden önce yıllarca peşimden koştu şimdi 180 derece döndü diye konular da okuyoruz. Bence aklı başında erkek dengeli kadın ister biz de dengeli olursak öyle erkekleri kendimize çekeriz diye düşünüyorum.

Kim ne derse desin bence maalesef erkekler zor kadınları çok daha fazla seviyorlar. Defalarca kez tecrübe ettim kimse bana aksini iddia edemez. Ha tabi ki istisnalar vardır ama erkeklerin çoğu böyle.

Ne zaman karşı cinse iyi davransam üzülen ben oluyorum . Ama kötü davrandıgımda ise istedigi olan , peşinden koşulan taraf oluyorum. İlla zorumu oynamak lazım?
Oynamak lazım değil 😂 sen kendine saygısı olduğunu belli eden ayakları yere basan ve yeri geldiği zaman kestirip atabilecek olgun bi kadın olduğunu hissettir zaten doğru bi adamsa hem saygı duyar hem sever. Yanlış bi adamda seni aşağı çekmeye çalışır. Yanlış olan adamdan da sen uzaklaşırsın 😊

Anladigim tek şey erkeklere yaranilmaz.ayakta duran kadinlarin zayif aciz olmalarini beklerler.kendilerindeki eksik yan bizde var diye icten içe hasetlenirler.cunku mücadele edemedikleri dik duran kadinlardir.itiraf edemezler.zayıf kadınları ezmekler ezdikçe ezmekten mutluluk duyarlar.

Bence bir duruş sahibi olan kadına değer veriyorlar. Durustan kastım ille çok önemli bir meslek çok güzel kıyafetler veya dominant bir karakter vs deil. Kimileri henüz kendi duruşunu kesfedememis olsa bile her kadının aslında kendi duruşu vardır. Ve tabi ki bu duruşun arkasında da durmak gerekir

Nö no no yaz kızım madde 1
Kendinden taviz verme
Kaybetme korkusu yaşat
Cepte olma
Yaaa ama bunu diyor yapıyım istemesem de olsun üzülmesin falan fırt deme
Av ve avcı ilişkisini yıkma bırak avcılık yapsın kendince yaptığını düşünsün yada 😉
Kendini hemencecik onun kollarına atma ölüyorum sensiz olamam vs
En çokta merak ettir herzaman gizemli ol azıcık bak nasıl ilgili nasıl arıyor 🤣
Hayati sadece ona göre yaşama birisi için aileni arkadaşlarını bırakma nneşeni duygularını ona göre ayarlama onsuzda mutlu olduğunu bilsin .
Sınır çizmeyi ve geri çekilmeyi bil

Back
X