Peki siz nasıl davranıyorsunuz bir şeye kızdığınız daerkeklerin istediği uyumlu kadın
herseye evet diyen yanında huzur buldugu kadın
yani dırdır etmeyen
sorun olsa da bunu dile getirmeyen kadın
kızdığım şeye bağlıPeki siz nasıl davranıyorsunuz bir şeye kızdığınız da
Evet hep uzamasın konu kapansın derlerkızdığım şeye bağlı
eşim beni pek kızdırmaz
kızdığim seyın derecesine bağlı
çok kızdı isem çözülene kadar konusmak isterım ama eşim de susarak konuyu kapamak ister
az kızdıysam anlık içimde sinirlenir unuturum
yaptıklarına sessiz kalmak da zor iş ama bazen sinirden ölecek gibi oluyorumErkekler, haklı-haksız çok sesi çıkan kadın sevmiyor. Azıcık sesin çıksa dırdırcı huzur bozan oluyorsun.
Yaptıklarına sessiz kalırsanız tepenize biniyorlaryaptıklarına sessiz kalmak da zor iş ama bazen sinirden ölecek gibi oluyorum
Merhaba hanımlar sizce eşinizle sevgilinizle mutlu olmanın huzurlu olmanın sırrı nedir ?? Benim kendi yaşadıklarımdan çıkardığım ders erkekler asla kavga ederek söylenilen şeylerden anlamaz aksine kavgadan gerginlikten kaçar. Siz nasıl davranıyorsunuz bir sorun olduğunda nasıl yaklaşıyorsunuz ??
Direk açın bi çukur gömun yayaklaşmıyorum. uzaklaşıyorum. aklı varsa kendi yaklaşsın. yaklaşmazsa öyle bırakıyorum. onunla mı uğraşacağım allah aşkına. iki gram lafı beyni almıyorsa neden kendimizi paralayalım.
Direk açın bi çukur gömun ya
dediğin doğru, küçücük çocuğa bile bağırarak birşey yaptıramazsın...tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış, ayrıca ilişkilerde şuda var...bir ilişkiye başlandığında kişisel sınırlara gerçekten saygı duyulmuyor...tartışma adabını bile bilmiyoruz...olayı değil, kişiyi eleştiriyoruz ve buda insanlarda kırgınlıklara ve inatlaşmalara sebep oluyor...ne ilişki yaşamayı nede seviyeli ayrılmayı bilmiyoruz...kişiler biribirini sahiplenip, yönetmeye kalkıyorlar...sanki o insanın senden önce bir hayatı, alışkanlıkları yokmuş gibi...birde erkeği ailesinden koparmaya çalışmak, hataların en başında geliyor...Merhaba hanımlar sizce eşinizle sevgilinizle mutlu olmanın huzurlu olmanın sırrı nedir ?? Benim kendi yaşadıklarımdan çıkardığım ders erkekler asla kavga ederek söylenilen şeylerden anlamaz aksine kavgadan gerginlikten kaçar. Siz nasıl davranıyorsunuz bir sorun olduğunda nasıl yaklaşıyorsunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?