kızlar ben kendımı çok kötü hissedıyorum. erkek arkadaşım şimdiye kadar benımle evlenmek ıstedıgını soyluyordu ordata hiç bişi yokken biz yapamayız anlaşamayız dedi 2 yıl bırlıkde olup ayrılmak sana daha çok koyar şimdi ayrılsak o kadar uzulmezsın dedısenağlama kızlar ne yapcamı ne düşüncegimi şaşrdım bunalıma gırdım resmen. kızlar bana bir fıkır verırımısınız ne yapmam lazım
kızlar ben kendımı çok kötü hissedıyorum. erkek arkadaşım şimdiye kadar benımle evlenmek ıstedıgını soyluyordu ordata hiç bişi yokken biz yapamayız anlaşamayız dedi 2 yıl bırlıkde olup ayrılmak sana daha çok koyar şimdi ayrılsak o kadar uzulmezsın dedısenağlama kızlar ne yapcamı ne düşüncegimi şaşrdım bunalıma gırdım resmen. kızlar bana bir fıkır verırımısınız ne yapmam lazım
herşey için çok teşekkur ederım canım. soyledıklerınde haklısın dedıklerını yapıcam. yanlız aglamamak için kendımı tutamıyorum malesef gece hiç uyuyamadım aklımdan çıkmıyor etrafımda benı anlayan bırıleride olmadıgından kendı kendımı yıyorum senağlamahiç bişey yapmayacaksın tabiki
gidene güle güle de gelene bak belki bu süre zarfında biraz aşk acısı
çekeceksin
hafif sinek ısırığı gibi derler ya
sabırlı olup bunu atlatacaksın o kadar
nasılsa gönlünün prensi birgün seni bulacakjeyyar
bu dünyada kim yanlız kalmış ki
sakın arkaından ağlayıp sızlanayım deme:mymeka:
kendini değiştir, kendinle ilgilen
ufak ufak hediyeler al kendine mutluluğu bırakma
şuan için tek olsandayerimseniben
niye sana koysun ya ona koysun koyan
beni konuşturmasın şimdi:mymeka:
evet haklısın zaman zaman ölsemde kurtulsam dıyorum ama ölmüyorum işte. hani derler ya erkekler için ne onlarla oluyor ne de onlarsız oluyor malesef ki haklılar. benım bu acıyı atlatmam daha zor olcak gibi çunki ben meslek çıkışlıyım o yuzden unıversıteye gıremedım açık ögterımden okuyorum dolayısıyla evdeyim meşgul olcagım hkafamı dagıtacagım bişi olmadıgından aklıma hep o gelıyobu daha çok alışkanlığın verdiği acıdır. öleceksin zannediyorsun acıdan ama hiçbir halt olmuyor merak etme. zaman her derdin ilacıdır. unutmamam gibi bişey sözkonusu değil unutursun ama biraz zamana ihtiyacın var o süre zarfındada yalnızkalma daha çok sosyal ortama çık. göreceksin bak kendini daha iyi hissedeceksin çünkü hayat ondan ibaret değil bacım
Ortada hiç bir şey yokken biz yapamayız demiş ya...
Mutlaka kafasına yatmayan bir şeyler vardır da o yüzden öyle konuşmuştur. Bence boşuna üzme tatlı canını,geleceğine bak.
Elbet kendine uygun biriyle tanışırsın ileride..
hemde çok agır gelıyor haklısın gozyaşlarıma degmez yanlız bende terkedılıyorsam bunun nedenini tam olarak bılmek ıstıyorum ona karşı bır yanlışım olmadıgından emınım çunki. zamanla alışırım oyle yanlız şu an zaman benım için bır turlu ılerlemıyor gıbı gelıyo her sanıye acı çekıyorum senağlamacanım daha 19 yaşındasın sana ağır gelebilir aşk acısı ama yapabileceğin bişi yok bırak gitsin tek damla gözyaşına değmez ,zamanla unutursun kafanı başka şeylerele meşgul et ,
zaman en ilaç bunu unutma
benı dınleyıp cevap yazdıgınız için hepınıze çok teşekkur ederım arkadaşlar a.s. ben kedınısını bır yerde gordum sıkıştırp neden bole yaptıgını ogrendım beni isteyip istememekde emın degilmiş ailevi sorunları varmış 1 ay kadar görüşmeyelım sonra devam ederiz dedi. benimde etrafımdakılerın tavsiyesı ve sızın soyledıklerınız aklıma geldı rest çektım böle bır saçmalık mı olur biz oyun oynamıyoruz bir insan ya vardır ya yoktur dedim. öylelıkle tamam ayrılalım o zamn dedı ve tamamen bitmiş oldu .üzüldüm ama ona bellı etmedım. hala daha üzülüyorum ama onun bu davranılını düşündügümde gülümsüye bılıyorum bı nevi aynı reklamlarda ki gıbı aşkımıza mola verelım dedi çünki.benı sevseydi 2 gün bile uzak kalmakıstemezdı bıraz da bole düşüp kendimi teslli etmeye çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?