Erkekleri anlamak

gokyuzu23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
20
3
1
30
Sevgili Hayat
Bugün yıkıldığımı kabul ediyorum.
O çocuktan başlayalım.
Yanıma oturduğunda bu benim niye yanıma oturuyor şimdi yanlış anlaşılacak diye yanımdan kovmak istediğim çocuk. Aylarca sen ne yaparsın neler seversin diye mesajlar atan çocuk. Hadi birlikte yemek yiyelim, ne yesek, ne konuşsak, ne istersin diye soran çocuk. Ondan hoşlanmamı sağlayacak kadar elinden geleni yapan bir çocuk. Ee peki sonra? Istemiyormuş. Bir yanı isteyip öteki yanı istemiyormuş. Erkekleri anlamak hep anlamsızdı ama sizce bu nedendi? Ben o üzülüyor bir şeylere ona destek olamıyorum diye düşünüp aslında açılsam ona bütün sorunları çözeriz diye düşünürken, onun eskilerden bir kızla konuştuğunu öğrenmek. Başkası çıkınca kafası karışmıştır, seni kıskandırmak istiyordur, seni denemiştir, o sana ümit vermemiştir ki diyenler.. Her kafadan bir ses var da benim kırılan kalbime ne olcak. Zaten kimseye güvenemiyorken iyice kendimi insanlardan soyutlamak...

Bir yanı eskide kalmış çünkü,
Sıyrılsın ondan,istiyorsa o şekilde gelsin sana.
Kırılan kalp istediğini tekrar görünce düzelme yolunda koşarak değişiyor.
Gelmezse de oyalanmasına izin verme seninle.

Insan tecrubelerle büyür. Hayatina herkes birseyler ogretmek icin girer. Daha ilerisi olup daha fazla kapilmadan bunlari ogrendigine sukret.

Kabul, hos seyler yasamamissin. Bundan sonrasi onemli olsun senin icin. Her neyle karsilasirsan sana ne kattigina bak. Baska seylere yönel, seni mutsuz edecek seylerden uzaklas, icine dön. Emin ol iyiki olmamis diyeceksin :)

En azindan bastan ögrenmen iyi oldu onun yanina kalirmi desen - Yok kalmaz.

Çok teşekkür ederim kızlar ya biraz ben de en azından erkenden fark ettim diye şükrediyorum. Bu kadar anlamsız davranışı anlayamıyorum ki çevremdeki herkes belki ben yanlış anlıyorumdur dediğimde bile seni seviyor o diye baskı yapmasındandir belki bu kadar etkilenişim. Şimdi artık hiç konuşmuyoruz, iletişimi kopardık.

Dengeli erkekler var. Onlar partner olarak iyi olur. Dengesiz erkek hic cekilmiyor... Onlarla gezersin, cay icer biraz sohbet edersin o kadar.

Konuşma gitsin ya senden kıymetli mı sanki boşver

Çok çok nadir de olsa sevginin değerini bilen, insan gibi yetiştirilmiş erkekler var. Karşınızdaki böyle biriyse ona karşı oyun oynamanıza, anlamaya çalışmanıza gerek kalmaz. Ama ülkemizde diğer tip çoğunlukta olduğu için, bunları bir seviyorsan iki döveceksin.Totosunu kaldırmayacaksın, çünkü bundan anlıyorlar. Tavsiyem erkekler konusunda seçici ol, sana ilgi gösteren her insanı hayatına alma, aşkımdan ölüyorum dese bile.

Siz neden bu kadar büyütüyorsunuz ki?İlgi göstermiş belki arkadaşça birşeydi.Belki siz yanlış anladınız?

Ahh bu erkekler! İlgi gösterirler, peşinden ayrılamazlar; karşılık verdiğinde geri vites.. Kadınları ancak ikilemde bırakmaya yarıyorlar. Egolarını ellerine verip defetceksin böylelerini. Değer verenler de var tabi onların yeri ayrı.

Benim bir tanidigim kiz vardi sevgilisi benim yanimda kizin suratina tukurdu ve 5 dakika geç ti kiz onunla barıştı deger vern erkekleri bazıları sevmiyor sanırım

Çevremdeki insanlar artık siz çıkmaya mı başladınız demeye bile başlamıştı? Ben gitmek isterken o hep gel konuşalım edelim dedi. Başlarda rahatsız olduğum birini sevme noktasına geldiysem bunu o yapmıştır bence? Çok arkadaşca olduğunu sadece ben değil çevremdeki kimse düşünmedi.

Çok çok haklısınız bu arada ancak ikilem ancak ciddiyetten uzaklık. Asıl sinirlendigim nokta bana gelip bak böyle böyle bir şey oldu sanırım hani ben yanlış anlamadım ama anlamış olsam bile bak sen beni çok yanlış anlamışsın seni kırmak istemezdim diye bir açıklama dahi yapsa yeterliydi. Adam gram açıklama bile yapmadı be.

Ya insan aslında çok karmaşık değildir
Biri size bakar beğenir adım atar sizde ına karşı birşeyler hissedersiniz yada hissetmezsiniz bir ilişki başlar uyuma bakılır aradaki iletişim iyiyse devam edilir yada bitirilir
Peşinden koşma!
Kıskandırma kıskanma!
Sebepsiz yere tavırlı olma!
Bunlar davranış bozukluğudur uzak durmak gerekir
Bence felsefesi bu sağlıklı bir ilişkinin
Ve bunun erkeği kadını yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…