erkekleri anlamayı başarmış bir kız var mı aranızda acaba??

Fergul123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
227
156
53
erkek arkadasımla 1 yıldır tanışıyoruz ve ilk aylarda ben sevmiyordum ve hiçbir gelecek düşünmüyordum sevgili olmuyordum ama peşimden cok koştu.ve elde etti bu 1 yılın 8 ayını sevgili olarak gecirdik ikimizde cok aşıktık benim için cok güzel şeyler yaptı sürprizler bilmemneler vede herhangi bir kavgamızda küssem bile kahrolurki velevki birkac sefer ayrılmak istedim(korkutmak için) cok agladı ve herseferinde barıştık.birkaç seferde o ayrılmak istedi ama en fazla 2 gün sürüyordu arıyordu yada ben arayıp günlünü alıyordum.yani birbirimizi cok seviyorduk onun aşkındanda en az kendiminki kadar emindim....herneyse 3 hafta önce ufak bi kavga ettik benim baska sebeplerle gergin oldugum bir günde oda baska sebeplerle gergindi ve telefonda ikimizinde ilgi istemesi nedeniyle ,kapıştık sonra yine bitsinmi bitsin olduk ..ben sinirden heryerden engelledim watsapp facebook instagram bilmemne..(birçok kavgamızda o yada ben bunu yaparız)....birkaç günsonra sakinleşince engelleri actım ve aradım .baktım aramamı engellemiş..facebooktan yazdım engelimi ac diye cevap vermeden engelledi.....benim engelini actıgım yerlerden o beni engelledi...ve hiçbir cevap vermedi.üstüne üstük facebookta herkese acık paylaşımlar yapıyor kısaca içerigi 'herşey bitti unutuyorum artık düşman bile degiliz 'anlamına gelen özlü sözler.nalanın 'sonunda bitti'şarkısını paylaşmış..herkese acık paylaşıyor görmemi istiyor sanırım..ve 3 hafta içinde gezmedigi yer kalmadı ürgüp antalya ,daga cıkmış kayaga,suanda istanbulda falan....gülerekten cok mutlu pozlarla fotolar cekiniyor yine herkese acık paylasıyor (normalde asla herkese acık paylasım yapmaz ve yapanada sinirlenirdi)... :18::18::18::18::18::18::2:

sizce sadece canımı mı acıtmak istiyor, unutmayama mı calışıyor, yoksa unuttu bile mi?... 3 haftadır aramıyor ...duramadım gecen hafta mesaj attım yazdıklarıma cevap vermeyerek engellemesinin beni ne kadar üzdüğünü ve bitirmek istiyorsa agzıyla söylemesi gerektigini bunu saygılı bir şekilde üstelemeden kabul edecegimi ama kulagımla duymak istedigimi söyledim ...cevap vermedi sadece engellerimi tekrar actı...birkaçgündür acık....ama aramıyorda....cıldırıcam...çok inatcı bi insan inadından korkuyorum zaten koç burcu..bu olayla koç burcunuda hatim ettim aynısı cidden..ama koç burcu hemen unutur hemen siler hemen hayata döner gibi ibareler yazıyor inanmak istemiyorum ((((...sizce dönermi ???ne yapmalıyım....?????daha dogrusu birşeyler yapmalımıyım???bende oldukca gururlu bir insanım yaptıgı cok koydu yalvar yakar zaten dönemem ...o neler düşünüyor sizce bunları yapmasındaki neden ne olabilir ne amaclıyor merak ediyorum çatlıyorum?????????:18::18::18::18::18::18:

..arkdaslarımın objektif olamayarak beni savunduklarını ve nefret etmem için gaza getirdiklerini düşündügüm için bu site aklıma geldi lütfen yardım edin banaaa lüttfennn
çok çaresiz hissediyorum kendimi ve onu cok özlüyorum dayanamıyorum düşünmekten kafayı yicem:18::18:

biraz sert olucak ama artik birbirinizin triplerindne bıkmıs olabilrmisiniz. bu cok yorucu bir surec yok engellemdir vs.dir.seni kırmadan ayrılmak istiyor olabilir 3 hafta bir insan nasil dayanabilriki.birbirinize huzur veremiyorsaniz bu en iyisi olmuş

aslında çok seviyorum ve özlüyorum ama dedigin gibi yıprandık vede yıpranmaya devam ediyoruz...bi kere bir ilişkide ayrılık lafı cıktımı hep cıkmaya devam ediyor artık yalama oluyor....ama net konuşmadıgımız için bittigine bitirdigine inandıramıyorum kendimi..çok zor...bitti istemiyorum dese yoluma bakmaya calısacagım ama birşey demediği için ister istemez onu beklemekten alamıyorum kendimi.....birde face paylasımları falan beni süründürüp geri dönüp yalvarmamı istedigini düşündürüyor bana.....ayrı şehirlerde yaşıyoruz ben ankaradayım dün ankarada chek-in yapmış burada yaşayan bir arkadasıyla...yine herkese acık yapmış..göreyim ve arayayım diye belkide ..belkide acı cekeyım......karmasık şeyler ne düşünmem gerektgine karar veremiyorum....
teşekkürler buarada cevabınız için :))))))))))))

Erkekleri değil ben kadınları da anlamıyorum ki.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama böyle engelleyip silmeler sonradan tekrardan engel açmalar falan. İkimizde yapıyorum demişsiniz ama ben partnerimden böyle çocukça bir davranış görsem soğurdum muhtemelen. Barışır mısınız bilmem ama barışırsanız bile bence bu yaptığınız davranışı bir daha gerçekleştirmeyeceğinize dair oturup konuşun bu tarz davranışlar sadece sizi ve ilişkinizi yıpratır, laçkalaştırır.

Ha dediklerinizden çıkardığım kadarıyla şuan size nispet yapıyor, "bak sensiz de çok mutlu olabilirim!" diye, ama bu da iki ucu boklu değnek gibi birşey. Üstüne gitmeyin geri döner desem tamamen gerçekten unutma ihtimali var, bir iki kere daha şansınızı deneyin mesaj atın desem poposunu kalkma ihtimali var. Aşağı tükürseniz sakal yukarı tükürseniz bıyık, ne diyim kolay gelsin, sevgilinizi en iyi siz tanırsınız siz karar verin. :/

Koç burcuysa işin gerçekten zor canım bi tane de benim başımda var ama herkes bir olmaz tabiki. şu yaşadığın olaylar bana çok tanıdık geldi. özür dilemekten nefret ederler hep kendileri haklıdır öyle ki bütün deliller elinde suçundan emin olsan dahi kendini 'ben bu adama nasıl haksızlık etmişim' derken buluverirsin.

akaiabe'nin de dediği gibi sana nispet yapıyor şuan. şayet sen çok kaprisli biriysen bi yerden sonra adam yoruluyor ve büyük ihtimal senin burnunu sürtmeye çalışıyor. fazla üstüne durum yapma derim ben. ama tamamen de boş bırakma. smsle whatsaapla değil aynı şehirseyseniz yanına git ve yüz yüze konuş. bitip bitmediğini ancak gözlerine bakarak anlayabilirsin. ama farklı şehirlerdeyseniz biraz sakinleşmesini bekleyip sonra ara.

ben 24 yaşındayım bana küçük diyebilirsiniz ama o 29 yaşında..ayrıca hem ben hemde o sinir anında o kadar alttan alamıyoruzki o an birbirimizi engellememiz lazımki artık konuşarak tüm gururumuzu yitirmeyelim..sakinleşince acıyoruz ama..en fazla 2 gün sürerdi dinlenirdik bu sürede..

benim anlayamadıgım gercekten bitirmek istiyormu istemiyorumu...herkese acık gönderilerle bana gönderme yaparak beni sinirlendirip ona laf atmamı mı saglamaya calışıyor ,yoksa alakası bilemi yok..
evet iyi tanıyorum arasam yumuşar muhtemelen sevinir belkide ,ama bitirmek istediğine eminse ve yine cevap alamazsam yada kırıcı bir cevap alırsam artık kaldıramayacagım

ben biraz kaprisli birisi olabilirim sanırım ama emin olun o benden daha kaprisli gercekten...nazlı bir erkek..çok inatcı..dediğiniz gibi asla ve asla haksız oldugunu kabul etmiyor...birde 3 hafta oldu şuan ayrılıgımız...bir hafta sakinleşmesini bekleyip ulaşmaya çalıştım engellemişti beni..facebooktan yazdım engelimi ac konuşalım diye cevap vermeden oradanda engelledi....gururumun ne halde oldugunu bir düşünün..kendimi bir an sapık gibi hissettim...aradan bir hafta daha gecti dayanamadım hala mı özlemedin dedim bana bir şarkı yolladı bu aşkın katili sensin diye...ve bende beni engellediginde ne kadar üzüldüğümü ne hale düştügümü bitmesini istiyorsa üstelemeden kabul edecegimi vede birdaha asla arayıp ona tekrar tekrar kendimi hatırlatmayacagımı nasip degilmiş diyip çelilecegimi ve bunun için sözverdiğimi söyledim ...cevap vermedi....üstüne üstük bir paylaşımlar yapıyor ..konuyu bilmeyen bi insan dışarıdan görse onun beni biriyle yatakta basması gibi agır birşey yaptıgımı sanar....oysaki ben bir iki dersten kaldım okuldan onunda işi kötü gecmiş o gün bir anda oluverdi birbirimize girdik....öyle çok önemli birşeyde yok aşık olan iki insanın ayrılması için............tek anlamadıgım bu kadar hırslanması bu kadar agız sözleri görmemi istemesi ve bana cevap vermeyerek bana acı cektirmesi vede böyle mutlu mutlu gezmesi....tüm bunlarda ne demek oluyor.

vede ona son yolladıgım mesajdan sonra onu tekrar aramayı yediremiyorum kendime

Canım aşkta gurur olmaz evet çok abartmış ama seni sevdiğinden gerçekten eminsen bir adım daha atmaya değer üstelik bir iki aylık ilişki de degil. Zaten seni önemsemese neden fotolarla paylaşımlarla gönderme yapsın ki. Aksine hiç olmamışsın gibi davranır. Ama o şuan senin canını yakmaya çalışıyor. Buna benzer şeyleri sürekli bende yaşadım tam olarak düzeldik diyemem ama eskiye nazaran daha az kavga edyrz. Çünkü artk ortada gerçekten çok büyük bi sorun olmadkça yakınmıyorum. Barıştığınzda biraz daha yapıcı olmaya çalış, sinir krizi geçirsen de umursamıyo gbi davran ki kendi kendine noluyo lan desin.

peki nasıl bi şekilde giriş yapabilirim sizce konuşmaya (((??? bi cevap almamak yada olumsuz cevap almaktan korkuyorum artık kaldıramam çünkü...peki ya döndügümde kıçı kalkarsa??sizde öyle birşey olmadı mı?

Olumsuz bir cevap almak belirsizlikten daha iyidir canım en azından ne yapacağını bilirsin. Bizde bu durumlar oldugunda bir hafta sonra pes ediyodu. Ama bizm iliskimz sizinki kadar uzun dğl henüz 6 aylık. Demek bu defa gerçekten akkıllanmanı istiyor seni daha ağır cezalandırıyor. Bir adım daha at ama msj degil yanına gtme imkanın varsa git yoksa başka bi numaradan ara konuş herşeye sıfırdan başlamayı teklif et ve için rahat etsin. Rahatlıkla ben elimden geleni yaptm olmadı dersin en azndan. Eğer hala uzatıyosa da senin bitirmeye cesaretin yoksa benim var hoşçakal de. Buna da kayıtsız kalmaz herald. İnş düzelip herşeyi telafi edersinz.

ben bir adım atmadıgım sürece oda atmayıp bitirecek midir sizce?....tam iki ayrılmamızda gitmiştim haksız oldugumu düşündüğümde gidiyorum zoruma gitmiyor bu ama suan hiçbişey yapmadıgım halde o kadar hakarete ugramısken cevap verilmeyerek aşagılanmışken gitmek zoruma gider....ben sadece sunu merak ediyorum ki onun hareketleri bitirmeyi düşünen bir adamın hareketlerimi yoksa biraz süründürüp sonra geri dönmeyi planlayan bir adamın mı.....
gerci benim o konuda bir ümidim kalmadı...ben ankarada yasıyorum o baska bir şehirde dün yine herkese acık ankarada chek-in yaptı facede , arkadaslarıyla..benim için gelmiştir diye düşünmüştüm...ama aramadı evime gelmedi vede döndü artık sanırım beni görmeden.
teşekkür ediyorum bu arada tavsiyeleriniz için

Ben adım atman gerektiğini düşünmüyorum.

Engel kaldırmışşın o engellemiş, kaç kez yazmışsın, birbirinizi anlama anlatma hatta yeniden başlama girişimlerinde bulunmuşsun.

Adam tek bir cevap yazma lütfunda bulunmamış?

Neden tekrar sen arayasın gidesin ki?

Adım atma sırası artık onda.

Sen kendini çektiğinde seni tamamen kaybetme korkusu yaşayacak ve o zaman sana gelecektir diye düşünüyorum.

Tıpkı şuan o cevap vermediği ya da bir adım atmadığı için senin meraka kapılman ve bir iletişim kurma isteği içerisinde olman gibi.

Anlatabildim mi bilmiyorum.

Bir koç vakası ben de yaşamıştım zamanında sonradan kuzu olmuştu o ayrı :)

En önemlisi de üzüldüğünü asla ama asla belli etme.

Aksine gül, eğlen, mutlu ol.

Kendisi olmadan da yaşamına devam edebileceğini görsün.

Senin kısmetinde varsa zaten mutlaka seninle olur canım.

Üzme kendini, akışına bırak.

bence fazla naz aşık usandırmış oğlan bir çekmiş tribini iki çekmiş ama bence artık bıkmış bir de her ayrılmada sosyal mecralardan engellemek ne demek yaa çok saçma zaten sık sık ayrılık olması da saçma hala seni seviyor mu bilmiyorum ama tamamen unutamamış akı hala sende yoksa paylaşımlarını herkese açık yapmazdı senin görüp de kudurmanı istiyor ki başarılı da oluyor bence o çocuk senden kolay kolay vazgeçemez canım yaa bir zaman sonra yazarsın buraya barıştık diye az burnunun sürtmesini istiyor bence

haklısın cidden sürttüde burnum acıkcası...ama esasen verdiği tepkinin büyüklüğünü hakedecekte birşey yapmadıgımı düşünüyorum hala...yalnız öyle bir ümitsiz korkuyorumki mesajının sonunu okuyunca iki gıdım nefes aldım iyi geldi...inşallah senin dedigin gibi olur

yorumun için çok teşekkür ederim ,bende hem gururumdan aramak istemiyorum hemde herhangi bir erkegin güçsüz yalvaran bir kadın hayatında isteyecegiğini düşünmüyorum(bende tekrar yazarsam bu yalvarmak safhasına girer gibi geliyor), hemde o dönmez ben dönersem ve kabul ederse onun beni hala sevdigine ve istedigine asla emin olamam ...tek istedigim bir ilişkide sevilmek (özellikle bu ilişkide ) ..beni bana geri dönecek kadar sevdigini bilmem lazım ki başlayan ilişkimizi yürütebileyim.....
zaten ben onun herhangi bir yaptıgına onun yaptıgı gibi karsılık vermiyorum sessizce oturuyorum
böyle basit bitmesi zoruma gidiyor cidden büyük bir aşk yaşadık çünkü çok güzeldi herşeyiyle
kaç vakası yaşadıgında olaylar ve davranışları benzermiydi benimkine? ve bana tavsiye ettiğin gibi sessiz oturdugunda mı kuzu kuzu döndü? çok merak ettim :)

allahın sopası yok zamanında az koşturmamışsın peşinden şimdi de o çektiriyor sana bak ama sıkma canını dönecek ben eminim

bir laf vardir sevdigini bırak donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamiştir.çok uzgunum ama insanlar artik gercekten huzur buldugu insanları arıyor.bence ankaraya gelip seni gormemesi o kadar zor birsey ki cok seven biri icin tbai uzaktan uzaga seni gozlemediyse haytaller kurma sahte umitlerle gunlerini harcama hayat cok kısa snein yasındaki zamanlarim dun gibi.nedne ben degilim zamanları . aa beni seviyor keisn arıcak tirp atiyor simdi zamanlari. hepsi o kadar bosmus ki. hayırlısı belki o değildir arkadaşım. eger barisirsaniz bile ki belki sen uzuluyorsun diye olacaktir bu oturup uzun uzun konusun boyle seyler yapmayacaginiza dair. gercekten belki hayirlisi olsun ama hayirlisi o olsun diye dua ettigin zamanlar olmustur ama senin icin elbette yarım elman vardir. olmazsa ozgurlugun var arkadasim doya doya tadını cıkarabilecegin.

Eğer niyeti ayrılmak olsaydı sen ayrılalm dedğnde tamam derdi. Ya da msj attğnda s... git derdi, erkekler ayrılırken çok çirkinleşiyo malesef. Ama farkındaysan ne ayrılıyo ne cvp veriyo. Çünkü seni gözden çıkaramıyor. Ankarada yer bildirimini de muhtemelen senin görüp araman için yaptı. Yani sen ondan bekledin o senden.. eğer dayanabilrm diyosan biraz daha bekleyebilrsin ama arayı uzatma bence çünkü etrafta birsürü fırsatçı kız var canım meydanı da çok boş bırakmamak lazım.

çook çokk haklısınız fakat şu günlerde sizin giib mantıklı acıdan bakabildigim zamanlar yasadıgım gibi kalbimin küt küt attığı kaybetme ve sevgisizlik korkusuyla nefesimin kesildigi zamanlarda hatırı sayılır derecede fazla...susmam istiyorum sadece ama susamıyorum .etrafımdakilerinde başını şişiriyorum.ya şöyleyse ya böyleyse ya şunu düşünüyosa sence nolucak sen olsan naparsın...kafayı yemiş gibi tekrar tekrar...bilmem bunlarıda yaşadınız mı...ama tamamen mantıklı düşünüp bu güünleri hatırladıgımda gülümseyecegim günlere daha var sanki...beni arayacak seviyor kesin tribi geçsin diye düşünebilsem keşke o zaman bir nebze kendimi rahatta hissederim ..aksine bana dönmeyecek kesin unutmaya ve yokluguma başlamış bile ama ya dönerse dönermi acaba keşke dönse diye düşüncelerim var
üzülüyorum diye başlayacaksa hiç başlamaz umarım tek istegim sevilmek ve aşk...birine kendimi sevdirmişken kaybetmekten korkuyorum o sevgiyi .bir daha başkasısevemezmiş beni öyle ,vede sevdiremezmiş kendini böyle gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…