Erkekleri çekici yapan unsurlar

Hmmm bir düşüneyim. :) Kültürlü olması (ben bir müzisyenden ya da yazardan bahsederken bön bön bakacak bir adamı yanımda istemem), okumayı sevmesi, hayvanları özellikle kedileri sevmesi, merhametli olması, hislerinin kuvvetli olması; hani gözünün içine bakarsın ne hissettiğini anlar ya, bunun gibi... :)
Konuşan adamları severim, 'cool' görüneceğim diye kasılıp kalan adamlar bana oldum olası itici gelmiştir. Ama dinlemeyi de bilmeli. Doğal ve esprili olmalı.
Görünüş olarak da, kendimi bildim bileli uzun saçlı adamlardan hoşlanmışımdır, ilk başta bunu söyleyebilirim. Üçgen vücuttan nefret ederim, kadınlar nasıl oluyor da öyle tipleri beğenebiliyorlar bilmiyorum, çoğunluk da beğeniyor galiba. :) Ben daha zarif görünüşlü adamları beğenirim. Bir de ünlülerden hep 'half chinese' tipleri beğenmişimdir Keanu Reeves gibi...
Şimdi aklıma geldi, bence bir erkeği en çok itici kılan şeylerden biri de tv bağımlısı olması. Gerçekten buz gibi soğurum tv bağımlısı bir adamdan.
Tabii bugüne dek 'siparişe birebir uygun olan' biriyle birlikte olabilmiş değilim ama umudumu yitirmedim. :))

valla yakisikli olmasi sart degil
kalbindeki güzellik yüzüne hareketlerinde olmasi cok daha etkilyeyeci unsur
Ne istedigini bilen Kendi düsünceleri fikirleri ile hareket eden delikanli mert erkek olmali
Erkekligi bileginle degil koca yüreginle tüm dünyayi sarip sarmalayacak aski olmali gösterebilmeli vicdan merhametli manevi zenginligi olmali:31:
Kadin ruhundan anlayan kadini sahiplenen kadini kiskanan yerli yerinde hareket etmesini bilen
Konusmadan asil durusu ile kendini anlatan adam gibi adam olmali:69: gümbür gümbür kendini rahatca incelikle ifade edebilmeli.hirsini akilli seylere kullanabilen zeki adam olmali.bilgili önyargisiz hosgörülü konuskan.
bakimli temiz olmali takip takistirian degil :37: ege havasi yada agir oyunhavalari oynamasi beni cok cok etkiler:17: sempatik kirli sakal boylu sportif güleryüzlü pozitif biri kumral esmer fark etmez :61::69:

Yupiiiiiii dünyanın en çekici erkeği ile evliyim ben :)))) ondaki her özellik bana çekici geliyor...

yuz guzelligiyle pek isim olmazdi ama tipe bakardim onceden
temiz agirbasli ve sessiz olmali birazda gizemli
heee bide omuz erkeklerde en cok dikkatimi ceken seydir genis omuz
bu evlenmeden onceki kriterlerimdi simdikini sorarsaniz size birebir kocami anlatmaliyim hehehe
giydigi corap bile sanki ondan baskasina ole yakisamazmis gibi geliyo dakikalarca izlesem bikmam esimi uyurken otururken giyinirken ah ozelliklede fitbol oynarken hehehehe

çook çekici bir erkekle evliyim.
kendinden emin duruşu, sevimli gülüşü,sert ve karizmatik bakışları, allahın bir tek ona verdiği bakımlı ve güzel elleri, giydiğini kendine yakıştırması,konuşmasını bilmesi, insanlarla diyalog kurabilmesi,mesleği...... bu liste uzar gider....
oysaki bugün küsüm ben ona :44:

Back
X