Hmmm bir düşüneyim. :) Kültürlü olması (ben bir müzisyenden ya da yazardan bahsederken bön bön bakacak bir adamı yanımda istemem), okumayı sevmesi, hayvanları özellikle kedileri sevmesi, merhametli olması, hislerinin kuvvetli olması; hani gözünün içine bakarsın ne hissettiğini anlar ya, bunun gibi... :)
Konuşan adamları severim, 'cool' görüneceğim diye kasılıp kalan adamlar bana oldum olası itici gelmiştir. Ama dinlemeyi de bilmeli. Doğal ve esprili olmalı.
Görünüş olarak da, kendimi bildim bileli uzun saçlı adamlardan hoşlanmışımdır, ilk başta bunu söyleyebilirim. Üçgen vücuttan nefret ederim, kadınlar nasıl oluyor da öyle tipleri beğenebiliyorlar bilmiyorum, çoğunluk da beğeniyor galiba. :) Ben daha zarif görünüşlü adamları beğenirim. Bir de ünlülerden hep 'half chinese' tipleri beğenmişimdir Keanu Reeves gibi...
Şimdi aklıma geldi, bence bir erkeği en çok itici kılan şeylerden biri de tv bağımlısı olması. Gerçekten buz gibi soğurum tv bağımlısı bir adamdan.
Tabii bugüne dek 'siparişe birebir uygun olan' biriyle birlikte olabilmiş değilim ama umudumu yitirmedim. :))