Karakteri iyi ama dış görünüşünü beğenmediğim erkek

Iste ayri aşkta ayrı mı konuşacakti yani 😅 adamın konuşma şekli bu demek ki. Ne tipinden ne konuşmasından hoşlanmışsin. Iki kafeye götürdü diye evlenecek halin yok niye beğenmek için zorluyorsun bu kadar yaşın da küçük daha
İncitmekten çekiniyorum çünkü bana iyi yaklaşıyor. Şey düşünüyorum bir şeyler aldı ya acaba paramı yedi diye düşünür mü bide çalıştığımıs yerler yakın ya. Hiçte bana al yap demedim bu arada bilmiyorum kafam karışık. O olsun diye zorlamıyorum aslında sadece nasıl dile getireceğimi bilmiyorum. Yüz yüze bakıyoruz ya sürekli

Yanına yakıştıramiyorsan sevgi yok demektir ve bi şekilde her şeyi gözüne batmaya başlar. Değiştirmeye calisarakta kendini yorarsın sadece. Zorlamamak en iyisi böyle durumlarda.

Yanına yakıştıramiyorsan sevgi yok demektir ve bi şekilde her şeyi gözüne batmaya başlar. Değiştirmeye calisarakta kendini yorarsın sadece. Zorlamamak en iyisi böyle durumlarda.
Şimdi bana bi kötülüğü yok ya olumsuZ bir şey demek istemiyorum galiba bu durumdan çekiniyorum bide birbirimizi sürekli görüyoruz ya

Adam 2 kahve ısmarlıyor diye değil. Ülkemizde erkekler artık prenses gibi 1 çayın bile parasını ödeyince paramı yedin diye itham ettikleri için bu adamda öyle bir huy yok anlamında. Çalışırken çay getirim mi soğuk bir şey iöer misin vs yani adamda şefkat var aslında herkes yanlış anlamış

Ya 25 yasindasin, senden 2 yas kucuk kuzenim var gayette yakisikli cocuklarla bulusuyor sevgili oluyor goruyorum sosyal medyadan hem de konusuyoruz yani is yerine cicekler yollaniyor, evinden arabayla aliniyor birakiliyor hediyeler aliniyor yemekleri de ödeniyor. Hic biriyle evlenmeliyim diye tutturmadi henüz. 😀 Gercekten aşik oldugunda evlenir.

Nebileyim herkes bulabildigine demek ki daha iyisi yoksa uğraşin. Ama tüm erkekler çay lafi yapmiyor belki eskiye göre fazlalasmiştir ama hepsdi diyemeyiz.

Şimdi bana bi kötülüğü yok ya olumsuZ bir şey demek istemiyorum galiba bu durumdan çekiniyorum bide birbirimizi sürekli görüyoruz ya
Bunun kötülükle alakasi yokki. Bi erkek iyi insan olabilir bu illa onla olacagimiz ya da duygusal anlamda bi his beslememizi sağlamıyor yani.

Ya 25 yasindasin, senden 2 yas kucuk kuzenim var gayette yakisikli cocuklarla bulusuyor sevgili oluyor goruyorum sosyal medyadan hem de konusuyoruz yani is yerine cicekler yollaniyor, evinden arabayla aliniyor birakiliyor hediyeler aliniyor yemekleri de ödeniyor. Hic biriyle evlenmeliyim diye tutturmadi henüz. 😀 Gercekten aşik oldugunda evlenir.

Nebileyim herkes bulabildigine demek ki daha iyisi yoksa uğraşin. Ama tüm erkekler çay lafi yapmiyor belki eskiye göre fazlalasmiştir ama hepsdi diyemeyiz.
Ya evlenmeye tabi tutturmuyorum ne kadar tanıyorum ki ama normal konuşuyoruz ve ilgisi var belli konuşup konuşuğ sonradan mı bırakmak normal yoksa şimdiden mi

Ya evlenmeye tabi tutturmuyorum ne kadar tanıyorum ki ama normal konuşuyoruz ve ilgisi var belli konuşup konuşuğ sonradan mı bırakmak normal yoksa şimdiden mi

Yani genc bi kizin "biseyler ismarlamak, almak" disinda hicbiseyini begenmedigi biriyle denemesini gerekli gormuyorum dunyada erkek bitmis gibi.
50 yaşina gelseniz de kimse olmasa bi nebze okey. Yine de son karar sizin.

Yani genc bi kizin "biseyler ismarlamak, almak" disinda hicbiseyini begenmedigi biriyle denemesini gerekli gormuyorum dunyada erkek bitmis gibi.
50 yaşina gelseniz de kimse olmasa bi nebze okey. Yine de son karar sizin.
Ya doğru aslında da çocukla sürekli yüz yüze geliyoruz işte nasıl güzel dille açıklicam

Sevgili misiniz ki şu an? Değilseniz neyi açıklayacaksin yavaşça arkadaş kanka moduna geç gitsin. Bu kadar kafa yorduğuna değecek bir şey değil inan
Sevgili değiliz geçende de söyledim zaten arkadaş gibiyiz belki anlaşamicaz diye ama o biraz kafaya koymuş gibi. Tüm molalarda geliyor görmek istiyor falan

Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
Bu kadar kısa zamanda çok iyi bir insan olduğuna, sizi mutlu edecek karaktere sahip olduğuna nasıl ikna oldunuz? İlk zamanlar tabii ki hoşunuza gidecek davranışlar sergileyecek. Ayrıca tipini beğenmediğiniz, size çekici gelmeyen, sizde saygınlık uyandırmayan insanla mutlu olamazsınız.

İncitmekten çekiniyorum çünkü bana iyi yaklaşıyor. Şey düşünüyorum bir şeyler aldı ya acaba paramı yedi diye düşünür mü bide çalıştığımıs yerler yakın ya. Hiçte bana al yap demedim bu arada bilmiyorum kafam karışık. O olsun diye zorlamıyorum aslında sadece nasıl dile getireceğimi bilmiyorum. Yüz yüze bakıyoruz ya sürekli
Ne aldı mesela?

Daha öncesinde size hiç bir şey ısmarlanmadı erkekler tarafından galiba ? Valla ben bekarken 2 gün gezdiğim adam bile arabayla alır bırakır her şeyi öderlerdi. Tabi bende teklif ederdim ama kendileri öderdi. Bunda garip olan ve bu kadar büyüttüğünüz ne var ? Hemen bir iki yemeğe kanmayın. Bir süre daha görüşebilirsiniz ama şive olayı benimde çok takıldığım bir şey olurdu.

Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı

Size tavsiyem içinize sinmeyen bir insanla birlikte olmamanız.Bu insanı beğenseydiniz ne yöresel konuşması,ne de fiziki özellikleri sizi rahatsız ederdi.Çünkü birlikte olursanız karşınızdaki kişinin bu özelliklerinden dolayı utanmaya başlayacaksınız,hiç gerek yok.Karşınızdaki kişiye ümit vermeyin boş yere,aynısını başka birisi size yapsaydı ne hissederdiniz onu düşünün.Eğer size karşı bir açılma olursa kibar bir şekilde reddedin.Çünkü insan bazen karşısındaki kişiyi beğenmese bile ilgisi egosunu okşadığı için görüşmeye devam ediyor.Bu hataya düşmeyin,karşınızdaki insana saygısızlık olur.

Back
X