Karakteri iyi ama dış görünüşünü beğenmediğim erkek

Memleketin kadınlarını kalitesizlikten bu hâle getirdiler işte.

Kalitesiz olmalarinda kadinlarin payi cok buyuk kimse kusura bakmasin erkeklerin totosunu kaldiran yine kadinlar erkekler ne yapsa kabul gördü gördükçe de kalitesizlikleri artti cok normal.
Ayrica 2 tabak yemegi kahveyi "para yemek" olarak adlandirip kadinlari yerden yere vurmayi erkeklerden önce kadinlar yapti, yapiyor.

Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
Bana yatirim yapmaya meyilli degil derken ne demek istediginizi cozemedim ama yazik adama bence hic basini yakmayin . Cunku evlilik sadece o soylediginiz seyden inaret degil . Ne mutlu olabilirsiniz ne de mutlu edebilirsiniz .

Benim için tip değil ama diksiyon önemli ya

Valla bir kere de iyi insan diyemem tercih edilmeyen biri ise rol yapıyor olabilir yani sırf iyi diye evlenilnez birde kötü çıkar hem tipi yok hem aşk yok hem iyilik yok oyle kalırsınız.Sevisirken terlemeyecegin adamla evlenme abla tavsiyesi
Zaten onu da düşünüyorum sevişsek mesela elektrik alamam gibi

Evet karakter çooook önemli ama evleneceğimiz kişi bize çekici gelmeli dış görünüş olarak onu beğenmeliyiz. Karakterle sevişmeyeceksin.
Ya cidden bu arada bunu çok düşünüyorum. Eski sevgilime mesela inanılmaz fiziksel çekim hissederdim ondan tiksinmezdim ama bundan tiksinirim gibi geliyor. Mesela öpüştük diyelim ıyy falan derim gibi içimden. Bi tane eski sevgilimin mesela dişleri iyi değildi onun yanağından bile öpmek istemezdim tiksinirdim mesela. Bir ara yanaştı falan böyle öpüştük hiç öpmek istemedim onu ve kendisi de fark etti

Hem zengin olsun hem yakisikli olsun 😅

Pardonda cok mu yaz dizisi izlediniz

Para bir evlilikte cok önemli ama sirf zengin diye birisiyle evlenmenin sonu mutsuz ama para icinde mutsuz bir evlilik olur

Sirf Ask diye fakir veya issiz birisiyle evlenmek o evliliginde sonu hüsran ne ask kalir ne sevgi maddi kavgalar alir halayin basini

Siz direkt parayi seciyorsunuz kendi tercihiniz karismak bize düsmez

Ama gecen bavulun icinde cesedi cikan kiza bir bakin bir de ask yasadigi herifin tipine sizce o kiz o adama neden bakar

Adam eski polis cevresi kuvvetli villasi var maddi yönü saglam

Bir bak bakalim

Az akilli olun ya para icin sevmedigin birisiyle nasil olucan kendin calis kendin kazan aradigin insandaki kriterler bak nasil yükseliyor

Ya cidden bu arada bunu çok düşünüyorum. Eski sevgilime mesela inanılmaz fiziksel çekim hissederdim ondan tiksinmezdim ama bundan tiksinirim gibi geliyor. Mesela öpüştük diyelim ıyy falan derim gibi içimden. Bi tane eski sevgilimin mesela dişleri iyi değildi onun yanağından bile öpmek istemezdim tiksinirdim mesela. Bir ara yanaştı falan böyle öpüştük hiç öpmek istemedim onu ve kendisi de fark etti
Ben senin tipini merak ettim yalniz

Sen böyle sana göre cirkin dissiz birileriyle ciktigina göre

Milleti assalamadan önce dön kendine bak

I

2 kahve ismarliyo diye evlenmeyi dusunuyor o zaman daha beter zira ortada duygu, hoşlanma, begeni hic bisey yok. Konusma şekli bike rahatsiz eden bir insan var ortada yahu tek hosuna giden özelligi para para harcamasi ne diyelim peki? Boyle sacma sey de duymadim ömrümde ya biseyler ismarliyo diye evlenmek mi düşünülür 😄
Adam 2 kahve ısmarlıyor diye değil. Ülkemizde erkekler artık prenses gibi 1 çayın bile parasını ödeyince paramı yedin diye itham ettikleri için bu adamda öyle bir huy yok anlamında. Çalışırken çay getirim mi soğuk bir şey iöer misin vs yani adamda şefkat var aslında herkes yanlış anlamış

Ankara’da yaşıyormuşsunuz. Şivesiz birini bulmak daha zor olmalı. Eşim Ankaralı benim bile şivem bozuldu artık. Hele Ankara’ya gidince yoldan çıkıyorum.
Bence önemli olan cinsel çekim duymak. Çok yakışıklı bir tip olmayabilir ama başka türlü çekim duyarsın o yoksa uzatma.

Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
Tek buluşmada karakter analizi yapmanızda ne bileyim biraz şey olmuş😀😀😀
Millet 20 yıllık karısını kocasını tanıyamıyor da boşanıyor 😀

Zaten onu da düşünüyorum sevişsek mesela elektrik alamam gibi
Bu adamla görüşürken flört ediyor şekilde değil de o gün onunla görüşmek isteyen birlikte iyi vakit geçiren arkadaş olarak görüşmeye devam edin ...onunla sadece cafede yemek yiyip birşeyler içen olmanın dışında da birşeyler yapın .Sizinle olan buluşmalarında onun hoşlandığı şeyler de yapın sizin yalnızken yapmak/gitmek istemeyeceğiniz şeyleri de gerçekleştirin.Bu görüşme keyif veren birşeye dönüşürse zaten ya iki iyi arkadaş olursunuz ya da siz farketmeden gönlünüz ona kayacaktır .Gönlünüz kaydığında da güvenebileceğiniz bir dost edindiğinizde de şivesi size sevimli gelir,samimi gelir .Kısaca adam ya sevgili olalım ya da görüşmeyelim demiyorsa sizin "bizden sevgili olur mu" diye kafanız neden karışıyor ki !?

Sana yatırım yapmaya neden meyilli olsunlar? Hisse senedi misin? Akıllı olan bir erkek ,
tanımadığı kadına para yedirmez. Tipini beğenmediğin biri ile de olmaz. Kimse ile bu iyi adam, fedakar diye evlenilmez.
Benim kocam karakter olarak iyidir ama tipini begenmesem evlenmezdim. Bunu kendisi de biliyor. Hatta ne meraklısın görsellliğe diyor. Evet görsellik benim için önemli. Kaşını gözünü gördüğüm de sinirli halimde sinirim diner. Fan Fin olayın da da tip çok etkili. Tipini sevdiğim için de fan fine hayır demem.

Yöresel ağızlar eleştirilemez. Bundan daha doğalı yok. Bu sen ve ailen için sorun olduğuna göre bu adamla görüşmenin de manası yok.

Bu iş olmaz. Mantığın olmadığı bir yola çıkılmaz.
Evet hisse senediyim yatırım yapılmalı 😂

Valla kanka o kadar kötü bence... Burda bir konu vardı, nişan atan bir üyeye bir adam çok dil döktü gel benimle bulus bak diye. Kız da buraya nişan attım flörte hic halim yok yazmıştı biz de bir buluş havan değişsin yazdık. Sonuç olarak buluştular adam 1 bardak kahveyi bile ödemedi🙄🙄🙄diyeceklerim bu kadar
Evet böyle insanlar varken bu çocuk garip geliyor. Çünkü ortalık 1 çay parasının lafını eden insanlarla dolu olmuş garip ama gerçek. Bir sevgilim bana döner ısmarladı diye ayrılırken paramı yedin falan demişti. Şimdi buna bakıyorum her şeyi almak istiyor. Aldıkları da araba falan değil ya da hisse senedi😂 çay kahve su vs

İlk bulusmada bunla ömür geçer mi die mi düşündünüz 🤔 ayrıca şiveli konuşmak kötü bişey değil ki begenmedıgınız şey tipiyse eyvallah sırf maddi olarak bana yatırım yapar düşüncesiyle radarınızda kalacaksa üzülen siz olursunuz ilerde

Bu adamla görüşürken flört ediyor şekilde değil de o gün onunla görüşmek isteyen birlikte iyi vakit geçiren arkadaş olarak görüşmeye devam edin ...onunla sadece cafede yemek yiyip birşeyler içen olmanın dışında da birşeyler yapın .Sizinle olan buluşmalarında onun hoşlandığı şeyler de yapın sizin yalnızken yapmak/gitmek istemeyeceğiniz şeyleri de gerçekleştirin.Bu görüşme keyif veren birşeye dönüşürse zaten ya iki iyi arkadaş olursunuz ya da siz farketmeden gönlünüz ona kayacaktır .Gönlünüz kaydığında da güvenebileceğiniz bir dost edindiğinizde de şivesi size sevimli gelir,samimi gelir .Kısaca adam ya sevgili olalım ya da görüşmeyelim demiyorsa sizin "bizden sevgili olur mu" diye kafanız neden karışıyor ki !?
Ya evet öyle bir şey tabi demiyor. Hatta dün biraz tartıştık çiçek almış gelmiş ve ben dedim ki şu an arkadaşız normal konuşuyoruz belki ilerde kafalarımız uymicak ve olmicak. Ama o kavgada bana birden tüm duygularını açtı ve kaybetme hissine girdi galiba. Bildiğiniz baş başa demediği şeyleri o kavgada içinden attı falan. Hoşlanıyorum dedi sonrada seni seviyorum dedi. Tabi ben baya sorguladım ne alaka hemen sevgi mi olur diye oda işte 2 aydır takip ediyorum senin davranışlarını vs dedi. Bilmiyorum kafamı karıştıran şeyler var belkide çok kasıyorum bilmiyorum inanın.Aslında kırmamak için bu kadar düşünüyorum.ama emin de değilim.mesela sabah dikkatimi çekti instagrama yeni kız vs eklemiş ama hoşlandığını söylüyor ikilemli şeyler

İlk bulusmada bunla ömür geçer mi die mi düşündünüz 🤔 ayrıca şiveli konuşmak kötü bişey değil ki begenmedıgınız şey tipiyse eyvallah sırf maddi olarak bana yatırım yapar düşüncesiyle radarınızda kalacaksa üzülen siz olursunuz ilerde
İlk buluşma derken teke tek buluşma normalde yan yana yerlerde çalışığ birbirimizi görüyoruz zaten az çok nasıl insan fikrim var. Gördüğümüz için birbirimizi kırmak istemiyorum. Ama instadan falan kız eklemiç galiba😂

Back
X