- 30 Eylül 2015
- 329
- 187
- 18
- Konu Sahibi YeldaBaris
Gunaydin canlar, haydi erkeleri iğneliyoz.En uyuz halleri, en kötü davranışları falan...isteyen kendininkinden isteyen genel izlenimleri yazabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimin ben bi olaydan bahsederken araya girip anlatacaklarımın sonunu tahmin etmesine ve konuyu dağıtmasına gıcık oluyorum!!! Tamam doğru tahminlerde bulunuyor ama benim bir daha bir şey anlatasım gelmiyor! Kızıncada "uzatmaya ne gerek var? Sonu benim söylediğim gibi değil mi?" diyor. ÖfBirde üstüne pis pis gülerek "hadi devam et anlatmaya" diyor hiçbir şey olmamış gibi.
Zaten uzatarak anlatan biri değilim. Ama her seferinde aynı şeyi yapıyor. Amaaan buna mı sıktın canını? Boşversene gibi şeyler söyleyincede gıcık oluyorum. Sana göre basit olabilir ama benim canım sıkıldı diyorum fakat nafile! GICIK işteeeyada sonunda bumuydu on saattir anlattığın demeleri
![]()
ukalalık bunun adıSevgilimin ben bi olaydan bahsederken araya girip anlatacaklarımın sonunu tahmin etmesine ve konuyu dağıtmasına gıcık oluyorum!!! Tamam doğru tahminlerde bulunuyor ama benim bir daha bir şey anlatasım gelmiyor! Kızıncada "uzatmaya ne gerek var? Sonu benim söylediğim gibi değil mi?" diyor. ÖfBirde üstüne pis pis gülerek "hadi devam et anlatmaya" diyor hiçbir şey olmamış gibi.
Benimkide heryerde ictigi soda siselerini birakiyor sinir oluyorum.en son ya coxuklar kiriyor o siseyi ya kendi. Her sabah pijamalari farkli bir odadan cikiyor. Acikinca gozu kimseyi gormez. Evde sut yoksa sut icmeden yatarsa butun gece uyuyamaz soylenir benide uyutmaz. Allah baska dert vermesin . Ufacik seyler iste .onun disinda iyidir hostur cok seviyorum onu .
Birakmasi neysede coxuk var evde kiriliyo sonra gel temisle zaten 50 bin parca oluyor o sise cocuklarin biyerlerini kesmesinden korkuyorum.senınki yine boş şişe bırakıyor benımkı hep muftakta sigara izmaritlerini bırakıyor kaç kez söyledim :)
Zaten uzatarak anlatan biri değilim. Ama her seferinde aynı şeyi yapıyor. Amaaan buna mı sıktın canını? Boşversene gibi şeyler söyleyincede gıcık oluyorum. Sana göre basit olabilir ama benim canım sıkıldı diyorum fakat nafile! GICIK işteee
Benimkide heryerde ictigi soda siselerini birakiyor sinir oluyorum.en son ya coxuklar kiriyor o siseyi ya kendi. Her sabah pijamalari farkli bir odadan cikiyor. Acikinca gozu kimseyi gormez. Evde sut yoksa sut icmeden yatarsa butun gece uyuyamaz soylenir benide uyutmaz. Allah baska dert vermesin . Ufacik seyler iste .onun disinda iyidir hostur cok seviyorum onu .
Dun gene masanin ustunde birakmis oglum dusurdu kirilmadi Allahtan .dedimki bi dahakine kafanda kircamm gorursun bak.Al şişeyi kafasına:))) şaka şaka