• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri çekistirelim

Sivildeki karismalari bittti askerden de buraya yetmesi omrumu yedi. Hep ona tmm diyeceksin hep o hakli ve herseyine evet diyince iyisin karsi cikinca erkekler kadin esit degildir diyoo yolcam sacimi basimi. :mad:

Benmkı evlenınce hıç bseye elimi sürmem yemek işler hepsı senin diyo şımdıden kendimi hizmetçi gibi hissettim bi odunla beraberim ama seviyorm :(

Sivildeki karismalari bittti askerden de buraya yetmesi omrumu yedi. Hep ona tmm diyeceksin hep o hakli ve herseyine evet diyince iyisin karsi cikinca erkekler kadin esit degildir diyoo yolcam sacimi basimi. :mad:
Bu erkeklerin hepsi kendini haklı çkarmayı nası başarıyo her seferinde ya :(

Bu erkeklerin hepsi kendini haklı çkarmayı nası başarıyo her seferinde ya :KK43:
Hemmdddeee herrr seferinde ama. Mesela benimki bileklik takmami istemiyor ama ben cok.seviyorum. mini giydirmez yani ona gore mini diz ustu oluyorda. :KK48: Mantikli konusmaz konusunca herseye mantikli yaklasma der. Derr de derrrr yanii. Seninkide iyice yayacak yani evde herhalde hee bi de bu arada benimki calistirmayada karsi neymis erkek bakarmis evini odun degil kalasss :mad:

Hemmdddeee herrr seferinde ama. Mesela benimki bileklik takmami istemiyor ama ben cok.seviyorum. mini giydirmez yani ona gore mini diz ustu oluyorda. :KK48: Mantikli konusmaz konusunca herseye mantikli yaklasma der. Derr de derrrr yanii. Seninkide iyice yayacak yani evde herhalde hee bi de bu arada benimki calistirmayada karsi neymis erkek bakarmis evini odun degil kalasss :mad:
Benmkı calsmaya karsı değıl çünkü maddıyatı çok iyi değıl bende o yüzden sen bi ise elini surmezsen bende çalsmam dedım. Kendme sandch yaparm kzdrrsan yemek yapmam dedım :) bileklığe karısanıda varmıs demek eyvahlar ossun :))

Benmkı calsmaya karsı değıl çünkü maddıyatı çok iyi değıl bende o yüzden sen bi ise elini surmezsen bende çalsmam dedım. Kendme sandch yaparm kzdrrsan yemek yapmam dedım :) bileklığe karısanıda varmıs demek eyvahlar ossun :))
Benimkinin egolari tavan canim sorma ben erkegim havalari var ya iste ondan al diyo koy o egolarini havana ez ezebildigin kadar. Ben diyorum ki sen askerdeyken calisio bisiler yapayim olmaz diyo daha neleeeerr neleeerrr benim zeytinyagii kocammm yaaa

ben kendi adıma eşim için gıcık olduğum şeyi söyleyim zaten her hareketi faulde neyse.sen o istedi diye saatlerce sarma sararsın bi eline sağlık denmez eleştirilir.annesi bi kap sarma getirdimi olayın rengi değişir kadın ne yapsa yaranamıyor.anne sarması yere göre sığmıyor ha bilmediğide birşey var yaprak aynı yaprak içte aynı anlayamadım gitti ama sinir oluyorummm :(

kızlar ben aranızda yeniyim kullanmayı pek bilmiyorum bi kusurum olursa affola konuyla alakası yok ama birşey sormak istiyorum ben yarım saat önce bir konu açmaya çalıştım bir derdim var adı altında ama beceremedim sanırım nasıl yapıcam görüşlerinize ihtiyacım var teşekkür ederim

Benimki çok osuruyor gıcık oluyorum yazın neysede kışın yorganın altında çakmak çaksalar patlarız

Balkonda sigara küllerini yere atmasına sinir oluyorum elli kere uyardim ama değişen birşey yok

Yalan söylemeleri ve ortaya cikınca sacma ve klasik baska bi yalana basvurmalarindan nefret ediyorum. Örn: ben degil arkadaşim bakmiş , arkadaşım kızı bulamamis o yuzden ben baktim vs.
Cok sey varmiş dusununce odun olmalarindan , baslarda ilgiye bogup sonra tamamen okuze donmelerinden , empati kuramamalarından , aşiri fanatik olmalarindan, yalan soylemelerinden sadik kalmayı becerememelerinden nefret ediyorum .ökuzler :KK14:

pantolonunu bi odada t-şört ünü bi odada pijamalarını salonda bulmaktan ve bunların son bulmamasından nefret ediyorum ve kedi değimiyle relax olmasına gıcık oluorum

Sevgilimin ben bi olaydan bahsederken araya girip anlatacaklarımın sonunu tahmin etmesine ve konuyu dağıtmasına gıcık oluyorum!!! Tamam doğru tahminlerde bulunuyor ama benim bir daha bir şey anlatasım gelmiyor! Kızıncada "uzatmaya ne gerek var? Sonu benim söylediğim gibi değil mi?" diyor. Öf :63: Birde üstüne pis pis gülerek "hadi devam et anlatmaya" diyor hiçbir şey olmamış gibi.
sorma lafını ağzına tepiyolar resmen:mad:

işten geldiğinde anahtar ve kapı çapması sesi duyduğumda gayr ihtiyari geldin mi canım dediğimde yok daha yoldayım demesine gıcık oluyorum

Kusura bakmayin ama güldum :) rahata erince hepsi mi böyle oluyor acaba ? Uyariyormusunuz sürekli ?
8 yıl olmuş evleneli ne uyarılar yaptım ama boş benim oğlan demiş geçen baban ne yapıyor sorusuna osuruyor diye biraz mahçup oldu

Bir buçuk yaşında oğlum var dün boğazında ekmek kaldı ögürdu benimde elimde içinde yoğurt olan bi tabak vardı çocuk nefes alamayinca bi an panik yaptım yoğurt döküldü neyse çocuk düzeldi sonra eşim bana yoğurt döküldü diye söyledi de söylendi saydı durdu ben çok panikmisim önce neden elimdeki tabağı bırakmıyormusum ya ben çocuğu öyle görünce elimde tabak olduğunun bile farkında olmadım hem dökülebilir ben temizliyorum sana ne oluyor dedim böyle küçük şeyleri sorun haline getirmesinden nefret ediyorum

Back
X