Erkekleri çok sıkmamak gerekir

umutsuzasik

herşeye rağmen mutluyumm
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
34
0
36
İstanbul
arkadaşlar erkekleri çok sıkmamak gerekir diye bir yazı okudum geçenlerde sizce erkeklere nasıl davranılmalı her hareketinde sizden izin mi istemeli sizin tarzınız nedir bu konu da
bence izin değilde haberdar etmeli :34:

izin değilde haber vermek zorunda valla
öyle kafasınaa göre takılmak yok anacımmm:47::47:

aynen canım erkekleri çok sıkmaya gelmez ki ben bayan olarak ben bile öyle nerdesin ne yapıyorsun hesap sorar gibi konuşmalar sıkıyor evliyim eşimi öyle çok sıkmayı gerek görmüyorum tabi tabikide elden bırakmıyorum

çok sıkmamak gerekli ben bile sıkılıyorum sürekli napıyosun nerdesin kimler var gibisinden sorulardan. karşı tarafında anlayşlı olması bi yere giderken haber vermesi gerekir

arkadaşlar erkekleri çok sıkmamak gerekir diye bir yazı okudum geçenlerde sizce erkeklere nasıl davranılmalı her hareketinde sizden izin mi istemeli sizin tarzınız nedir bu konu da
bence izin değilde haberdar etmeli :34:

hersey karsılklı canım sen ıyı davranırsan o da ıyı davranır onun guvenını sagladıgın takdırde oda sana guven sagladıysa korkma ıstedıgın gıbı davranabılırsın. ama evet cok sıkma serbest bırak ;) emın ol daha cok baglanıo

ılıskılerde yada evlılıkte kısıler bırbırlerını dusunup hareket etmeye mecburdurlar bana kalırsa ...
neden erkekler kadınlar dıye ayırıyoruz kı bunu?
aman erkeklerı sıkmayalım da baskasına gıder bız herseye susmak zorundamıyız herseyı sıneye cekmek zorundamıyız
evet cok sıkmamak gerekır ama karsımızdakınınde ınsan oldugunu unutmadgmız ıcın baskasına gıtmesını ıstemedıgımz ıcın degıl...
aynı seyı bnde yapıyorum bunalttıkca bunaltıyorum aynı seyı bana yasattıgı ıcın yapıyorum ama guvenımı saglayamadıgı ıcın ...

valla benden ne isterse aynısını kendi de yapmak zorunda "gece eve geç gitme" derse kendisi de geç olmadan evinde olacak :19:
"ben erkeğim" repliği gerilerde kaldı artık.. diyemez de öyle birşey :51:

Bu olay sadece erkeklere özgü değilki
hayatta kimseyi sıkmıyacaksın
erkekler hep aynı şeyi söyler beni boğuyorsun beni sıkıyorsun

hersey karsılklı canım sen ıyı davranırsan o da ıyı davranır onun guvenını sagladıgın takdırde oda sana guven sagladıysa korkma ıstedıgın gıbı davranabılırsın. ama evet cok sıkma serbest bırak ;) emın ol daha cok baglanıo
katılıyorum sana canım kendini çektikçe karışmadıkça karışılmak istiyor gibi bişey diyince tamam diyorum bu seferde sen ne düşünüyosun yapma dersen yapmam diyor kaçan kovalanır misali:34::34:

valla benden ne isterse aynısını kendi de yapmak zorunda "gece eve geç gitme" derse kendisi de geç olmadan evinde olacak :19:
"ben erkeğim" repliği gerilerde kaldı artık.. diyemez de öyle birşey :51:

katılıyorum.
ewe geç gitme diosa o da geç gelemez.
eğer tam tersi yaparsa banada yapma hakkı doğar..;)

ben de ilk erkek arkadaşımı çok sıkmıştım bunalttım ayrıldık en sonunda, şimdikini hiç bunaltmıyorum ama o da son zamanlarda aramayı sormayı kesti anlamıyorum ben valla :/

Back
X