Kendin ol. Sasirt ve mumkunse cok ilgili olma. Seni cozdugu an uzaklasir.
Bir erkeğin gönlüne girmek için -üstelik bu erkek yaşı büyük, belli şeyler görmüş geçirmiş biri olacak- ne yapmak lazım?
Masumiyet mi etkiler, sevgiye inandırmak mı, kötü davranmak mı, peşinden koşturmaya çalışmak mı, neşeli olmak mı, ciddi olmak mı?
Nedir bu erkeklerin olayı?
Hemen tarifini veriyorum yazmaya başla
- önce soğanlar iyice pembeleşinceye kadar kavuruyoruz
- bir kaşık salçayı kokusu çıkana kadar kavurduktan sonra
Adama dair sadece bu kadar bilgi kırıntısından nereye varabiliriz? Belki sadece güven, özveri, tecrübe yetiyordur adama. Belki de sadece zekaya bakıyordur veya annesine en çok benzeyen kadının ayaklarına kapanacaktır, bunun formülü yok boşuna aramayın bence hakkında daha fazla bilgi sahibi olmadan.
taktik değil ya :) taktik tavlamak için olur. biz nasıl bir erkeği seviyoruz, ''ayy canım yaa'' moduna giriyoruz, işte o nasıl oluyor onu soruyorum :)şaka maka bu işin bir taktiği tarifi olur mu ki
yaşı büyük, görmüş geçirmiş biri, bir forumda ''bu erkeğin gönlüne nasıl girebilirim? erkekleri çözdüm diyen biri var mı?'' diye konu açan birinden etkilenmez. bu soruyu soran bir kadının potansiyeli, özgüveni kısıtlıdır. üzgünüm.
:) ya bilgim var da afişe olmaktan çekiniyorum. güzelliğe takık mesela. utangaç gibı bazen, çok atak değil.
tokalaşırken elimi tutup ''istediğin zaman ara, ara yani'' diyor, falda çıkan şeyden ''bak bir arkadaşını bir yere davet edecekmişsin'' diyor, bakışlarını yakalıyorum, ama kendi dişe dokunur bir şey yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?