Erkekleri çözdüm diyen var mı? Lütfen fikir verin bunaldım.

Lacivert.

tartıda 53ü görene kadar!
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
1.644
47
683
İstanbul
Bir erkeğin gönlüne girmek için -üstelik bu erkek yaşı büyük, belli şeyler görmüş geçirmiş biri olacak- ne yapmak lazım?

Masumiyet mi etkiler, sevgiye inandırmak mı, kötü davranmak mı, peşinden koşturmaya çalışmak mı, neşeli olmak mı, ciddi olmak mı?

Nedir bu erkeklerin olayı?

Bana karşı ilk andan ilgisi vardı aslında ama sonra öyle aptalca davrandım ki. Şimdi daha olgun gözükmek istiyorum.

Beni dış görünüş dışında da GÖRSÜN istiyorum. Beni görmüyor. Ama bir yandan da korkuyorum tekrar ilgi göstermeye.

Beni görmesi için ne yapabilirim?

Erkekler tek fabrika cikisli robotlar degiller oyuzden bunu yap kesin olur filan demek yanlis veya cozdum demek ve bence sende hala adami tam tanimiyorsun sadece yasca buyuk oldugunu soylemissin oyuzden bilemeyiz ama genelde erkek gormek isterse cok ozel birsey yapmaya gerek kalmiyor oyuzden ben taktik uygulayip yanasma yanlisi olmadim hic ucundan belli et o anlar merak etme adim gelmiyorsa zorlama taktiikle kendine gozune sokmakla olacak iliski bana saglam gelmiyor nedense tabi bunlar benim fikirlerim sizler ne dudunuyorsunuz bilmem

sahte ben olmaya çalışmak yerine,kendim olmayı tercih ederim.
Anneniz veya babanız kendinizi değiştirmenizi istese hemen karşı çıkarsınız,ama bağınız dahi olmayan adam için hazırsınız değişmeye.

yanlış anlamayında ben böyle insanlara çok üzülüyorum.

Mevlananın bir sözü var: Ya olduğun gibi görün,yada göründüğün gibi ol

Milyarlarca erkek varken, çözdüm diyerek kimse garanti veremez. Karakteri farklı olan bir sürü erkek var, sen belki de karaktersizlere denk geldin bilemeyiz. Kızlara bakınca anlarsın, iyisi kötüsü bizde de var onlarda neden olmasın

Adama dair sadece bu kadar bilgi kırıntısından nereye varabiliriz? Belki sadece güven, özveri, tecrübe yetiyordur adama. Belki de sadece zekaya bakıyordur veya annesine en çok benzeyen kadının ayaklarına kapanacaktır, bunun formülü yok boşuna aramayın bence hakkında daha fazla bilgi sahibi olmadan.

taktik değil de, yani bu adam karşısındakinden bir şey görmeden hareket eden biri değil hiç. çok uyuşuk bu meselelerde, utangaç desem değil, aslında utangaç evet.

:) ya bilgim var da afişe olmaktan çekiniyorum. güzelliğe takık mesela. utangaç gibı bazen, çok atak değil.
tokalaşırken elimi tutup ''istediğin zaman ara, ara yani'' diyor, falda çıkan şeyden ''bak bir arkadaşını bir yere davet edecekmişsin'' diyor, bakışlarını yakalıyorum, ama kendi dişe dokunur bir şey yapmıyor.

yaşı büyük, görmüş geçirmiş biri, bir forumda ''bu erkeğin gönlüne nasıl girebilirim? erkekleri çözdüm diyen biri var mı?'' diye konu açan birinden etkilenmez. bu soruyu soran bir kadının potansiyeli, özgüveni kısıtlıdır. üzgünüm.

Seni gormek isterse gorur zaten. Hicbirsey yapmana gerek yok. Normal hayatini devam ettir. Ilgileniyorsa birak o ustune dussun. Sen de bu donem de gozlem yap. hemen karsindakinin istedigi gibi biri olmaya calisma.

ayrıntıları yazamıyorum elimi kolumu bağlayan şeyler var ondan dolayı tutuk kalıyorum, ama haklısınız yine de teşekkür ederim

Güzelliğe takık derken? İltifatlara mı boğuyor, devamlı kafasındaki ideali mi anlatıyor, şöyle olan kadınlar böyledir diye ipe sapagelmez genellemeleri mi var?

O dediği için arıyor musunuz? muhabbet konularınız bol mu? hiç mi duygusal konulara kaymıyor?

Fala inanmayın falsız kalmayın neden; çünkü sizi "arkadaşınız" olarak gördüğünü söylemiş bile ve bu halde kalmasından hoşnut olabilir, boşu boşuna umutlanmaktansa bu seviyede kalması daha iyi sizin açınızdan, dişe dokunur bir şey yapmamasına da sebep olmuş olur Her zaman kötü ihtimal de cepte ilerleyin ki acınız yarı yarıya azalsın, umduklarınız gerçekleşmezse.

Cekingen biriyse bu demek oluyor ki hep ilk adimi sen aticaksin. istedigin bu mu? Bir zaman sonra bu gorevin haline gelicek.. Sonra bir bakmissin karsindaki aman ben ne kiymetliymisim bu kisi benim icin herseyi yapiyor moduna giricek.. yani once kendine sor bakalim istedigin kisi nasil olmali. sen bir iliskiden ne bekliyorsun. Sen ustune dusulmesini , ilgi gormeyi istemez misin. Erkekler oyle fazla ustune dusulunce ve ilk adimi atan hep kadin olunca kiymetini bilmiyorlar. genel de hep kacan kovalanair taktigi ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…