Erkekleri çözdüm diyen var mı? Lütfen fikir verin bunaldım.

burada sunu cıkardım.
ışık yakarım ama peşimde koşulsun istwrim. sen bi düş peşime bakalım ne kadar hızlı koşuyorsun diyor.

umursama..

Tamam yapi ve duygu olarak bizden farklilar o yuzden "Ahh su erkeklerrr" diye bir guzel genelliyoruz ama bu sadece laf arasinda kalmali bence..

Hepsine has bazi ozellikleri var kabul odunluk kalaslik kerestelik gibi ama yinede bu onlari programlanmis robot yapmaz..

İnsanoglu merakli oldugu icin biraz daha kapali kutu olanlar ilgi cekiyor sanki..
Cozmek istiyoruz haliyle helede o "kapali kutuya" karsi bos degilsek..
Ama ayari kacirinca uff senle mi ugrascam diyip ortaliktada kalabilir insan..

Bence kendiniz olun boyle taktikler ise yaramaz..
Yani ben hic taktik yapmadim inanmiyorum cunku boyle seylerle iliskinin yuruyebilecegine.

-nmkn

Son düzenleme:

Kendinizi aramayla falan düşüreceğini düşünen bir yapınız varsa vardır tabi ama adam tatlı dile ve konuşmaya karşılık veren, sert davranılınca da kaçan normal bir insanmış, önce yoksayıp tekrar gönlüne girmek istemeniz, dengesiz yapar sizi onun gözünde. Bu sefer eminseniz (lakayıt gelecek şeyler yine lakayıt gelecek size yine orası da ayrı bir muamma ama) yeniden yine arkadaşınız gibi davranmaya başlarsanız, denk geldikçe konuşmak vs. gerisi gelir.

ya bana hiç ilgisi yoktuysa, sadece eğlenmek için yanaşmışsa, ben ona normal davranınca vs, küçük düşmüş mü olurum? ben bu tarz şeyleri çok takıyorum zaten problem bu :) yoksa akışında ilerleyecekti. çocuk gibi egom var. bunu huyumu değiştiremiyorum. adamı telefonda konuşurken görürsem, acaba bir kızla mı beraber diye düşünüp sinirleniyorum sonra da kötü davranıp iğneleyip üzmek istiyorum. sanki sevgilim de, sanki aldatıyor da. bu hırçınlıklar da onu itiyor biliyorum. halbuki öyle biri değilim aslında.

Neden küçük düşmüş olasınız ki? O da dünyadaki erkeklerden biri işte, mesafe koyabildiğinize göre, onun attığı adımlara göre hareket de edebilirsiniz bundan sonrasında, yanlız gerçekten hırçınlıklarınıza ara verin bir süre devam ederseniz :) Siz de başkası yapsa aynı şeyi rahatsız olurdunuz, durduk yere sizi aslında yapmadığınız ve haberiniz bile olmadığı herhangi bir şey yüzünden asık suratla, kötü davranışla karşılaşsaydınız. Normal halinizden devam edin, yeni haliniz beklesin bir kenarda :)

öyle biri değilsen olduğun kişi gibi davran canım o zaman

Bir kere herşeyin başı nasip, ama öncesin de kendin ol, akıllı bir kadın ol derim, yok egom yüksek, yok canını acıtmak istiyorum, yok, iğnelemek istiyorum sadece küçük duruma düşersin bu hareketlerle hiiiç bişe olmaz. Kendin ol, vakur ol bırak merak etsin, o düşsün peşine sen düşme sen onu merak ettikçe o kaçacaaaak... bi de şu yönden baksana sen olsan böyle davranan bir kadının peşinden gider miydin. Canım lütfen beni yanlış anlama bizler kendimizi hem ağardan satmıyoruz hem de kalkıp karşı taraftan talep iltifat bekliyoruz.... bu ne denli mantıklı? kişi kendini bilmeli ki karşı taraf ta da bir fikir, merak oluştursun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…