• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri çözdüm diyen var mı? Lütfen fikir verin bunaldım.

:) ya bilgim var da afişe olmaktan çekiniyorum. güzelliğe takık mesela. utangaç gibı bazen, çok atak değil.
tokalaşırken elimi tutup ''istediğin zaman ara, ara yani'' diyor, falda çıkan şeyden ''bak bir arkadaşını bir yere davet edecekmişsin'' diyor, bakışlarını yakalıyorum, ama kendi dişe dokunur bir şey yapmıyor.
burada sunu cıkardım.
ışık yakarım ama peşimde koşulsun istwrim. sen bi düş peşime bakalım ne kadar hızlı koşuyorsun diyor.

Bir erkeğin gönlüne girmek için -üstelik bu erkek yaşı büyük, belli şeyler görmüş geçirmiş biri olacak- ne yapmak lazım?

Masumiyet mi etkiler, sevgiye inandırmak mı, kötü davranmak mı, peşinden koşturmaya çalışmak mı, neşeli olmak mı, ciddi olmak mı?

Nedir bu erkeklerin olayı?

Bana karşı ilk andan ilgisi vardı aslında ama sonra öyle aptalca davrandım ki. Şimdi daha olgun gözükmek istiyorum.

Beni dış görünüş dışında da GÖRSÜN istiyorum. Beni görmüyor. Ama bir yandan da korkuyorum tekrar ilgi göstermeye.

Beni görmesi için ne yapabilirim?
umursama..

Tamam yapi ve duygu olarak bizden farklilar o yuzden "Ahh su erkeklerrr" diye bir guzel genelliyoruz ama bu sadece laf arasinda kalmali bence..

Hepsine has bazi ozellikleri var kabul odunluk kalaslik kerestelik :KK53::KK53: gibi ama yinede bu onlari programlanmis robot yapmaz..

İnsanoglu merakli oldugu icin biraz daha kapali kutu olanlar ilgi cekiyor sanki..
Cozmek istiyoruz haliyle helede o "kapali kutuya" karsi bos degilsek..
Ama ayari kacirinca uff senle mi ugrascam diyip ortaliktada kalabilir insan..

Bence kendiniz olun boyle taktikler ise yaramaz..
Yani ben hic taktik yapmadim inanmiyorum cunku boyle seylerle iliskinin yuruyebilecegine.

Güzelliğe takık derken? İltifatlara mı boğuyor, devamlı kafasındaki ideali mi anlatıyor, şöyle olan kadınlar böyledir diye ipe sapagelmez genellemeleri mi var?

O dediği için arıyor musunuz? muhabbet konularınız bol mu? hiç mi duygusal konulara kaymıyor?

Fala inanmayın falsız kalmayın neden; çünkü sizi "arkadaşınız" olarak gördüğünü söylemiş bile ve bu halde kalmasından hoşnut olabilir, boşu boşuna umutlanmaktansa bu seviyede kalması daha iyi sizin açınızdan, dişe dokunur bir şey yapmamasına da sebep olmuş olur :KK43: Her zaman kötü ihtimal de cepte ilerleyin ki acınız yarı yarıya azalsın, umduklarınız gerçekleşmezse.

-nmkn

Son düzenleme:
ben öyle şeyler yapmadım aramadım vs.

o en sonunda 1 ay zarf attıktan sonra, dışarda ısmarlarım diye söyledi en sonunda dışarıyla ilgili bir şey ancak o gün konuşurken dedikleri bana lakayıt geldi ve kestirip attım, tepkili davranmaya başladım, yok saydım. şimdi ise acaba ben mi abarttım düşüncelerine kapıldım. bilmiyorum işte, işkoliğin teki zaten. ben çok şüpheciyimdir, ölüp bitsem de güvenemeyince bırakamıyorum kendimi. benim hatam mıydı diye düşünüyorum şu anda da işte. ona sert davranınca kaçar, tatlı dilli olursan konuşur olgundur. tekrar ışık yakmalı mıyım, bunu nasıl yapmalıyım kendimi düşürmeden, onu bilmiyorum işte. kafam karışık.

Kendinizi aramayla falan düşüreceğini düşünen bir yapınız varsa vardır tabi ama adam tatlı dile ve konuşmaya karşılık veren, sert davranılınca da kaçan normal bir insanmış, önce yoksayıp tekrar gönlüne girmek istemeniz, dengesiz yapar sizi onun gözünde. Bu sefer eminseniz (lakayıt gelecek şeyler yine lakayıt gelecek size yine orası da ayrı bir muamma ama) yeniden yine arkadaşınız gibi davranmaya başlarsanız, denk geldikçe konuşmak vs. gerisi gelir.

Kendinizi aramayla falan düşüreceğini düşünen bir yapınız varsa vardır tabi ama adam tatlı dile ve konuşmaya karşılık veren, sert davranılınca da kaçan normal bir insanmış, önce yoksayıp tekrar gönlüne girmek istemeniz, dengesiz yapar sizi onun gözünde. Bu sefer eminseniz (lakayıt gelecek şeyler yine lakayıt gelecek size yine orası da ayrı bir muamma ama) yeniden yine arkadaşınız gibi davranmaya başlarsanız, denk geldikçe konuşmak vs. gerisi gelir.

ya bana hiç ilgisi yoktuysa, sadece eğlenmek için yanaşmışsa, ben ona normal davranınca vs, küçük düşmüş mü olurum? ben bu tarz şeyleri çok takıyorum zaten problem bu :) yoksa akışında ilerleyecekti. çocuk gibi egom var. bunu huyumu değiştiremiyorum. adamı telefonda konuşurken görürsem, acaba bir kızla mı beraber diye düşünüp sinirleniyorum sonra da kötü davranıp iğneleyip üzmek istiyorum. sanki sevgilim de, sanki aldatıyor da. bu hırçınlıklar da onu itiyor biliyorum. halbuki öyle biri değilim aslında.

ya bana hiç ilgisi yoktuysa, sadece eğlenmek için yanaşmışsa, ben ona normal davranınca vs, küçük düşmüş mü olurum? ben bu tarz şeyleri çok takıyorum zaten problem bu :) yoksa akışında ilerleyecekti. çocuk gibi egom var. bunu huyumu değiştiremiyorum. adamı telefonda konuşurken görürsem, acaba bir kızla mı beraber diye düşünüp sinirleniyorum sonra da kötü davranıp iğneleyip üzmek istiyorum. sanki sevgilim de, sanki aldatıyor da. bu hırçınlıklar da onu itiyor biliyorum. halbuki öyle biri değilim aslında.

Neden küçük düşmüş olasınız ki? O da dünyadaki erkeklerden biri işte, mesafe koyabildiğinize göre, onun attığı adımlara göre hareket de edebilirsiniz bundan sonrasında, yanlız gerçekten hırçınlıklarınıza ara verin bir süre devam ederseniz :) Siz de başkası yapsa aynı şeyi rahatsız olurdunuz, durduk yere sizi aslında yapmadığınız ve haberiniz bile olmadığı herhangi bir şey yüzünden asık suratla, kötü davranışla karşılaşsaydınız. Normal halinizden devam edin, yeni haliniz beklesin bir kenarda :)

öyle biri değilsen olduğun kişi gibi davran canım o zaman:KK45:

Bir kere herşeyin başı nasip, ama öncesin de kendin ol, akıllı bir kadın ol derim, yok egom yüksek, yok canını acıtmak istiyorum, yok, iğnelemek istiyorum sadece küçük duruma düşersin bu hareketlerle hiiiç bişe olmaz. Kendin ol, vakur ol bırak merak etsin, o düşsün peşine sen düşme:KK24: sen onu merak ettikçe o kaçacaaaak... bi de şu yönden baksana sen olsan böyle davranan bir kadının peşinden gider miydin. Canım lütfen beni yanlış anlama bizler kendimizi hem ağardan satmıyoruz hem de kalkıp karşı taraftan talep iltifat bekliyoruz.... bu ne denli mantıklı? kişi kendini bilmeli ki karşı taraf ta da bir fikir, merak oluştursun :KK31:

Son düzenleme:
Back
X