erkekleri çözemiyorum ??

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Merhaba hanımlar ..

Öncelikle kusura bakmayın , önceki konumunu devamı gibi oldu .. Ama kafaya taktım galiba .. bir an önce arınmam lazım ders çalışmam gerekiyor kpss için , gene kaderime boyun eğmeliyim galiba ..

on numara insansın -Tam da evlenilecek kızsın - tertemiz bir kalbin var - hebaya gitme - falan filan ....derler ama

elim yüzüm düzgün öyle ya ..... Dikkat çekerim de ama öyle manken gibi adriana değilim .. Dünya güzeli değilim

Bu konuyu geçtim .. Genel kanı böyledir ..

Bir erkek başka ne ister ki ??

Ama genel akışına bakarsak ... Erkekler illaki manken taş mı olmak gerekiyor ... İlk izlenim illaki böyle mi ?? Evleneceği zaman da öyle mi ? Kız taşmış hemen tanıştır beni ??

Kendi dünyasında ise anca keşfedilmeyi beklesin ..
BEN BİR AİLE KURMAK İSTEDİĞİMDE ANLAŞMAYA BAKARIM ... DÜRÜST İYİ BİR İNSAN OLMASINA ... TAVIRLARINA ADAM OLMASINA ...
BAHSETTİĞİM KİŞİ ÖYLE ARTİST , YAKIŞIKLI BİLE DEĞİL AMA BANA AHLAKI DAVRANIŞLARIYLA BİR İMAJ ÇİZİYOR GÖNLÜMDE ...

AMA ERKEKLER İLLAKİ CİNSELLİK ÜZERİNE Mİ EVLENİYOR SİZCE ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu kırmızı kısımda kendinizi mi övüyorsunuz örnek mi veriyorsunuz anlamadım.

Kadınlarda cinsellik için evlenir.Erkeklere has bir şey değil ki cinsellik.Yani cinsellik için evlenmek kısmı iki cins için de geçerli orada abes bi durum yok
Ayrıca kabul edelim ilk tanıştığımızda insanları dış görünüşe göre değerlendiriyoruz.Sonra karakter geliyor.Bunun da cins ayrımı yok.
İşin özü biz insanlar önce görsele sonra karaktere ve işe güce paraya bakarız.Çok nadir bu sıralama değişebilir.

Çünkü biz kadınlar daha duygusal yaklaşıyoruz olaya. O yüzden, onların içleri daha önemli oluyor bizim için.

Ama erkekler daha şekilsel yaklaşıyorlar. Önce gözlerine hitap etmeli. Ondan sonra tanımaya çalışıyorlar. Tamam dış görünüş tek başına yeterli değil onlar için, ama sonraki adımların gelmesi için en önemli etken dış görünüş.. Öyle olmasaydı şimdiye kadar sevgilim olurdu.

yok canım bu yapıdaysa zaten o adamdan iyi bir eş ve ev erkeği olmaz zaten. henüz o adam evlenilecek kıvama gelmemiştir. hem kim kime göre güzel? benim bir arkadaşım var erkek. kız arkadaşı hatta nişanlılar artık gözü başkasını görmüyor resmen ya.. hoş da bi çocuk hatta kızlar yönüyle de pek şanslı ama iyi tanıyorum onu hiç gözü başkasını görmüyor ve kız arkadaşı da öyle aşırı güzel falan değil normal bir fiziğe sahip..
yani demem şu ki bu işin fizikle falan ilgisi yok. nasip meselesi... ya senin için doğru biri değildir yada senin kısmetin başka yerlerdedir zamanı değildir. aksine bir de erkekler cinsellik için evlenmez. adam evlenmeden her haltı yiyebiliyor zaten. evleneceği kıza da çoğu evlenmeden dokunmak istemez...

Erkekleri çözebilen var mı ki ?!?!?!

Asla kendimi övmüyorum eğer bir önceki konumu incelerseniz .. bir yakın arkadaşım böyle söylemişti o yüzden anlam kargaşası oldu ... Delimiyim kendimi öveyim aksine kendime özgüveni düşük ve bununla mücadele eden bir insanım .. O arkadaşım sağolun kendime getirdi beni.........Artı kendimi övsem size ne zararım var ki ?? Yardım istedim sadece

Ben cinsellik için değil dediğim gibi ... Bir aile kurmak hayatımda bunun mücadelesini vermek için , anne olabilmek için evlenirim .. Dış görünüş çok önemli olsa sizin bahsettiğiniz gibi herkesin on yıl sonra boşanması lazım güzellik geçici değil mi netice de ...

Onlar da kadinlari cozemiyorlar, problem yok...
Cekim denen bir sey vardir, karsinizda ki kisi sizinle karsilastiginda o cekimi duymadiysa, olmaz...
Ayni sey kadin icin de gecerli...
Icgudulerimizle es seceriz kendimize, kadin da erkek de...
Sizden daha vasat bir kadin ona daha cekici gelebilir...
Sizin bir seyler hissettiginiz biri sizi sallamiyor diye, kendinizi aslinda cirkin degilim ben guzelim diye sorgulamaktan vazgecin...
Oluruna birakin...
Sizi gorunce heyecanlanan birileri icin kafanizi yorun, ne kadar guzel arkadasiz, simdi cekil kenara diyen kisi icin degil...

erkekler güzellik için evleniyor demek
erkekler cinsellik için evleniyor demek
bence anlamsız bir genelleme, erkek de kadın da seçimlerine en uygun kişi ile evleniyorlar,
kiminin seçimi yakışıklıklık güzellik kimininse eğitim çalışma hayatı kültür zeka vs..
bunun erkeği kadını yok ki...
Hayatınızdaki kişi sizi seçmediyse ne sizin ne onun bir sorunu yoktur, sadece seçmemiştir...
bir insanı tercih etmenin nedeni olabilir ama tercih etmemesinin nedeni yoktur...

Hayatı paylaşmak için insan evlenir.
Bu hayatın en önemli yapı taşlarından biridir cinsellik.
Evet sohbet edebilmek,beraber eğlenebilmek,sevinç,üzüntü paylaşabilmek ve sevişebilmek için evlenir herkes.
Anne ya da baba olmak için evlenmek isteyen insanın zaten belli bir kritere ihtiyacı yoktur.
Spermler o işi görüyor.

O spermler doğru olduğuna inandığımız insanla olur....Önce insan bu adam çocuğumun babası olur mu diye soruyor ? Ondan iyi baba olur mu ? Mutlu bir aile , ekmeğini taştan çıkarır mı , Dürüst mü ?

Yoksa sokaklar sperm kaynıyor ....

bende ayni fikirdeyim.cekim denen bisey var.karsindakini cekmek icin de ne manken olman ne dunya guzeli olman gerekmiyo.
karsindakini cekmen icin onemli oldugunu dusundugum seylerde ozguven,bakimli olabildigin en iyi halinle olman her zaman icin,iyi bir karakter.karsi cinsle de bi alakasi oldugunu dusunmuyorum cogu kadin icinde boyle bana gore.
sizin icin boyle degil anladigim kadariyla karsinizdaki kiside sizden farkli dusunuyo.sizin gibi dusunen karsilikli etkileneceginiz kisi daha karsiniza cikmamis bence.arkadasinizi dusunmekte israrci olmayin sizi cekici buldugunu dusunmuyorum.onun icin iyi bir kiz, es olmaniz yeterli olmayabilir cok normal.

Son düzenleme:
Tiple hiç alakası yok mu işlerin seven her şekilde sever. Ben bu tipimle ilik gibi çocuğu götürüyorum dikkat çekmeli kendine aşık etmeli . Gerek konuşmanla gerek zekanla işte giyiminle . Seven seviyo valla erkekler sadece dış güzelliğe bakıo demeyin . Ayrıca cinsellik tek taraflı değil ki kadın istemiyor mu sanki ama toplum baskısı aile vb. sebeplerden hep geri kalıyor kadın

Erkekler de kadınları çözemediklerini söylüyor demek ki hisler karşılıklı
Bence erkekler sadece cinsellik istemez - zaten onu evlenmeden önce fazlasıyla yaşayıp tecrübe ediyorlarlar
Erkekler çocuklarına anne olabilecek, karakterini beğendikleri ve hayatının geri kalanında kendisine her açıdan destek verebileceğine inandıkları kadınla evlenmek isterler. Biz de aynısını istemez miyiz? Aslında aranan özellikler aynı ama işte aynı frekansta buluşan çiftler evlenebiliyor yani birinin beni seviyor olması benim de onu seveceğim anlamına gelmiyor o bende eşi olacağına dair birşey görmüş olabilir belki ama aynı şeyi ben görmedikten sonra ne fayda?

Tavırlarda çok önemli işte demek istediğim tam da bu ... Kader kısmet nasip işi belki de bunlar .. Allah bir şekilde yazmış birbirine çiftlerin ....

Elbet cinsellik olacak ama ayy şu adama bak bununla iyi olur evleneyim durumunu ilk etapta biz pek düşünmüyoruz .. Ama illaki değerlendirme de oluyor ama ilk kriter değil... Tabi genellemek olmaz belki de ..Herkes çeşit çeşit ... Beklentiler farklı...
Ama anlatmak istediğim acaba erkek sadece düzenli bir cinsel ilişki olsun bununla iyi olur gibisinden mi sorular aklıma takılıyor işte sorguluyorum ? Aslında bir yandan kendi mi sorguluyorum ? Her zaman çekici gezemiyorum ki... kpss kursuna falan giderken öyle alımlaştırmak gelmiyor içimden ama işte çalışırken dikkat ediyordum ...Bilmiyorum işte karıştım iyicene

oncelikle kendini o kadar ovmussun ki bir an devaminda bana tapinin filan gelcek diye korktum.
sonrasi evet erkekler guzellige bakar.kadinlarda biraz yakisikliliga bakar ama kadinlarin geneli icin sart degildir bu.daha onemli seyler vardir huyu iyi olsun isi olsun vb.cunku erkekte huy daha onemli her gun icip seni dovebilir filan ama kadinda o kadar onemli degil o yuzden erkekler guzellige daha cok onem veriyor.mantikli bence.bende bana cekici gelmeyen biriyle olmak istemem.
ama guzelligide cinsellikle nasil bagdastirdin o da ayri olay.guzellik canim cinsellik demek degildir.

Bana bir zararı var demedim,zararı yoksa faydası da yok konu ile bağlantısını çözemedim.Hem güzellik mühim değil olmamalı diyorsunuz hemde kendi güzelliğinizden bahsediyorsunuz bir tezat oluşmuyor mu ? Bunu arkadaşınız dese dahi kendi savunduğunuz düşünceye ters o kısım.

Ben evlilikler güzellik üzerine kurulu da demedim.İnsanları önce dış görünüşü ile değerlendiriyoruz,bunu kimse inkar edemez.Sonrada kişinin karakterini özümsüyoruz.Bu işleyiş böyledir.

Son düzenleme:
Fizik tabii ki önemli bir kriter ama hepimizin bahsettiği o "çekim" sadece fizikle olmuyor. Öyle olsa belli bir tipin dışındaki bütün kadınlar yalnız olurdu :)
Yaşamış olduğunuz ilişkileri pek tabii ki bilemiyorum ancak o çekimi yaşadıysanız demek istediğimizi zaten anlıyorsunuzdur. Bir mantık veya farklı kriterlerle açıklanabilecek bir şey değil. Çoğu zaman sadece "var" oluyor :)

Ayrıca

demişsiniz ya. Evleneceğiniz adamla ilgili düşünmeniz gereken şeylerden biri "bununla iyi olur". Hayatınız boyunca çok iyi ama hiçbir şekilde arzulamadığınız bir adamla ilişki kurmak 'zorunda' kalacağınızı düşünsenize...
Ayrıca erkekler zaten evliliği sonradan düşünüyor, yani bir ilişkinin içine girdiğinizde ve sizi istiyor olduğunda evlilik düşüncesi de geliyor. Ben hiçbir erkeğin, zorunluluk olmadan, arasında fiziksel çekim olmayan bir kadınla evleneceğini düşünmüyorum. Evlilikle birlikte düzenli cinsel ilişki zaten geliyor.

Kendimi övmedim canım.. yanlış anlaşılmış ... sadece erkekler genelde benden bu şekilde bahseder onu demek istedim.... Bir önceki konumla bağlantısı var zaten
çirkin değilim zaten ama sadece erkeklerin bunu kıstas almamalı diye düşünüyorum .. Zaten almayanlarda var..
Yardımını istediğim tek konu .. bir erkeğin gözünde bu kadar ideal bir tablo çizmişken ..erkekler başka ne bekler sorusuyd?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…