Merhaba hanımlar ..
Öncelikle kusura bakmayın , önceki konumunu devamı gibi oldu .. Ama kafaya taktım galiba .. bir an önce arınmam lazım ders çalışmam gerekiyor kpss için , gene kaderime boyun eğmeliyim galiba ..
on numara insansın -Tam da evlenilecek kızsın - tertemiz bir kalbin var - hebaya gitme - falan filan ....derler ama
elim yüzüm düzgün öyle ya ..... Dikkat çekerim de ama öyle manken gibi adriana değilim .. Dünya güzeli değilim
Bu konuyu geçtim .. Genel kanı böyledir ..
Bir erkek başka ne ister ki ??
Ama genel akışına bakarsak ... Erkekler illaki manken taş mı olmak gerekiyor ... İlk izlenim illaki böyle mi ?? Evleneceği zaman da öyle mi ? Kız taşmış hemen tanıştır beni ??
Kendi dünyasında ise anca keşfedilmeyi beklesin ..
BEN BİR AİLE KURMAK İSTEDİĞİMDE ANLAŞMAYA BAKARIM ... DÜRÜST İYİ BİR İNSAN OLMASINA ... TAVIRLARINA ADAM OLMASINA ...
BAHSETTİĞİM KİŞİ ÖYLE ARTİST , YAKIŞIKLI BİLE DEĞİL AMA BANA AHLAKI DAVRANIŞLARIYLA BİR İMAJ ÇİZİYOR GÖNLÜMDE ...
AMA ERKEKLER İLLAKİ CİNSELLİK ÜZERİNE Mİ EVLENİYOR SİZCE ?
Merhaba hanımlar ..
Öncelikle kusura bakmayın , önceki konumunu devamı gibi oldu .. Ama kafaya taktım galiba .. bir an önce arınmam lazım ders çalışmam gerekiyor kpss için , gene kaderime boyun eğmeliyim galiba ..
on numara insansın -Tam da evlenilecek kızsın - tertemiz bir kalbin var - hebaya gitme - falan filan ....derler ama
elim yüzüm düzgün öyle ya ..... Dikkat çekerim de ama öyle manken gibi adriana değilim .. Dünya güzeli değilim
Bu konuyu geçtim .. Genel kanı böyledir ..
Bir erkek başka ne ister ki ??
Ama genel akışına bakarsak ... Erkekler illaki manken taş mı olmak gerekiyor ... İlk izlenim illaki böyle mi ?? Evleneceği zaman da öyle mi ? Kız taşmış hemen tanıştır beni ??
Kendi dünyasında ise anca keşfedilmeyi beklesin ..
BEN BİR AİLE KURMAK İSTEDİĞİMDE ANLAŞMAYA BAKARIM ... DÜRÜST İYİ BİR İNSAN OLMASINA ... TAVIRLARINA ADAM OLMASINA ...
BAHSETTİĞİM KİŞİ ÖYLE ARTİST , YAKIŞIKLI BİLE DEĞİL AMA BANA AHLAKI DAVRANIŞLARIYLA BİR İMAJ ÇİZİYOR GÖNLÜMDE ...
AMA ERKEKLER İLLAKİ CİNSELLİK ÜZERİNE Mİ EVLENİYOR SİZCE ?
Şu kırmızı kısımda kendinizi mi övüyorsunuz örnek mi veriyorsunuz anlamadım.
Kadınlarda cinsellik için evlenir.Erkeklere has bir şey değil ki cinsellik.Yani cinsellik için evlenmek kısmı iki cins için de geçerli orada abes bi durum yok
Ayrıca kabul edelim ilk tanıştığımızda insanları dış görünüşe göre değerlendiriyoruz.Sonra karakter geliyor.Bunun da cins ayrımı yok.
İşin özü biz insanlar önce görsele sonra karaktere ve işe güce paraya bakarız.Çok nadir bu sıralama değişebilir.
Cekim denen bir sey vardir, karsinizda ki kisi sizinle karsilastiginda o cekimi duymadiysa, olmaz...
Ben de bunu diyecektim, elinize sağlık.
Hayatı paylaşmak için insan evlenir.
Bu hayatın en önemli yapı taşlarından biridir cinsellik.
Evet sohbet edebilmek,beraber eğlenebilmek,sevinç,üzüntü paylaşabilmek ve sevişebilmek için evlenir herkes.
Anne ya da baba olmak için evlenmek isteyen insanın zaten belli bir kritere ihtiyacı yoktur.
Spermler o işi görüyor.
Tiple hiç alakası yok mu işlerin seven her şekilde sever. Ben bu tipimle ilik gibi çocuğu götürüyorumdikkat çekmeli kendine aşık etmeli . Gerek konuşmanla gerek zekanla işte giyiminle . Seven seviyo valla erkekler sadece dış güzelliğe bakıo demeyin . Ayrıca cinsellik tek taraflı değil ki kadın istemiyor mu sanki ama toplum baskısı aile vb. sebeplerden hep geri kalıyor kadın
Asla kendimi övmüyorum eğer bir önceki konumu incelerseniz .. bir yakın arkadaşım böyle söylemişti o yüzden anlam kargaşası oldu ... Delimiyim kendimi öveyim aksine kendime özgüveni düşük ve bununla mücadele eden bir insanım .. O arkadaşım sağolun kendime getirdi beni.........Artı kendimi övsem size ne zararım var ki ?? Yardım istedim sadece
Ben cinsellik için değil dediğim gibi ... Bir aile kurmak hayatımda bunun mücadelesini vermek için , anne olabilmek için evlenirim .. Dış görünüş çok önemli olsa sizin bahsettiğiniz gibi herkesin on yıl sonra boşanması lazım güzellik geçici değil mi netice de ...
Elbet cinsellik olacak ama ayy şu adama bak bununla iyi olur evleneyim durumunu ilk etapta biz pek düşünmüyoruz .. Ama illaki değerlendirme de oluyor ama ilk kriter değil... Tabi genellemek olmaz belki de ..Herkes çeşit çeşit ... Beklentiler farklı...
Ama anlatmak istediğim acaba erkek sadece düzenli bir cinsel ilişki olsun bununla iyi olur gibisinden mi sorular aklıma takılıyor işte sorguluyorum ?
oncelikle kendini o kadar ovmussun ki bir an devaminda bana tapinin filan gelcek diye korktum.
sonrasi evet erkekler guzellige bakar.kadinlarda biraz yakisikliliga bakar ama kadinlarin geneli icin sart degildir bu.daha onemli seyler vardir huyu iyi olsun isi olsun vb.cunku erkekte huy daha onemli her gun icip seni dovebilir filan ama kadinda o kadar onemli degil o yuzden erkekler guzellige daha cok onem veriyor.mantikli bence.bende bana cekici gelmeyen biriyle olmak istemem.
ama guzelligide cinsellikle nasil bagdastirdin o da ayri olay.guzellik canim cinsellik demek degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?